gamicool
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και τούμπαλιν, κυρίως όμως το τούμπαλιν.
;)
Απλά σωστός
Και τούμπαλιν, κυρίως όμως το τούμπαλιν.
;)
Μάλλον υπάρχουν και άλλοι Γιώργηδες γι’αυτό καταχωρήθηκα έτσι
αυτος ο Γιωργος γιατι ειναι εξι?
εξαπορτο παει να κανει?
Οποια Γαμιετε για λεφτα ...συνηθως τιν λεμε και πουτανα.....
Οποια ειναι κυρια και γυναικα ας μας το δωση τσαμπα...τροπος του λεγειν......Τραπεζι ...ποτο....κλαμπακι...δηλαδη μια η αλλη ...κατι σαν πουτανα μονο που δεν πιανετε για αυτην!!!
Παίζει ρόλο και πως σε κάνει να νοιώσεις έστω με μια μάτια. Είναι η πρώτη ct την οποία συναντάω για ένα χρόνο +. Μπορεί βέβαια να υπάρξει και δεύτερη (η Lauryn). Για Τρίτη δεν το κόβω.
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα Stella. Το μέλλον θα δείξει
Ξάδερφε, δεν ξέρω αν στάθηκες τυχερός με το κορίτσι, αλλά στο τηλ. για άλλη σου έλεγα τελικά!!!!Bella από AF συστήθηκε και στήθηκε...
δεν την βρήκα πουθενά καταχωρημένη αλλά ο ξάδερφος ήταν πλήρως ενημερωμένος περί της εμφάνισης...
(αυτό το παιδί μας έχει βάλει τα γυαλιά)
Παίζει ρόλο και πως σε κάνει να νοιώσεις έστω με μια μάτια. Είναι η πρώτη ct την οποία συναντάω για ένα χρόνο +. Μπορεί βέβαια να υπάρξει και δεύτερη (η Lauryn). Για Τρίτη δεν το κόβω.
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα Stella. Το μέλλον θα δείξει
Βρε Γιωργη, κατσε καλα με τις ματιες!
Λες να σε ματιασε το μωρο???
καλλή είναι η Στέλλα συναγωνιστή μόνο μην τύχει να την βρεις σε κακιά φάση , θα σε κάνει να νοιώσεις ποοοολύ καλλά διάβασε την κριτική μου άμα θες πληροφορίες την φάση περιγράφω πιο πολύ μήπως και κατατοπισθείς.
Αχ, Αχ, Αχ !!!!
Φαίνεται ότι όλοι ερωτεύονται τα μπλε μάτια της Έμιλυ
το κασκαντεριλικι ειναι για τους τολμηρους
H ''μπουτου῞ εχει φτιαξει κορμαρα παντως αμα τη δεις τελευταια lucent61 ...
Τα διάβασα.....
Δεν ξέρει ελληνικός, αλλά δεν ξέρει και αγγλικός!!!
Μάλλον στην Ουγκάντα ήταν!!!!
miss Moscow playboy 2010! αν σου ανοιξει αυτη, πες το να παρω το αεροπλανω να την πηδηξω!
Natalia Pereverzeva
o zuzanas θελει credid card ..ελεος ...ποιος δινει πιστωτικη?...
o zuzanas θελει credid card ..ελεος ...ποιος δινει πιστωτικη?...