Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ναι, αλλα δυστυχως λεφτα δεν υπαρχουν...
Κ θελω να επισκεφτω κ διαφορα στουντιοκοριτσα που 'χω βαλει στο ματι, οποτε βρισκομαι σε διλημμα..
Παντως εμενα μ' αρεσει περισσοτερο με το νεο λουκ μελαχροινη, κι απ' οτι διαβασα στην κριτικη ειναι σε φορμα..!

Εγω ειχα παρα πολλες ευκαιριες να την γνωρισω στο παρελθον αλλα ...................δεν. Ισως ειναι το προμιλφ, ισως τα "πεσμενα" οπτικα βυζια, κατι δεν με τραβουσε σε αυτην.

Τα γουστα κολοκυθοπιτα, και ναι της πανε τα μαυρα μαλλια  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εγω ειχα παρα πολλες ευκαιριες να την γνωρισω στο παρελθον αλλα ...................δεν. Ισως ειναι το προμιλφ, ισως τα "πεσμενα" οπτικα βυζια, κατι δεν με τραβουσε σε αυτην.

Τα γουστα κολοκυθοπιτα, και ναι της πανε τα μαυρα μαλλια  :grin:

Κ μενα τα βυζια μου φαινονται πεσμενα στις φωτο, αλλα ο px λεει στην κριρτικη του, οτι φαινονται πολυ καλυτερα στην πραγματικοτητα..!
Τοσο καιρο κι εμενα δεν μου κανε το κλικ, αλλα λιγο το νεο λουκ, λιγο το οτι μετα απο τοσα χρονια κι ειναι ακομα fully-booked, μου λεει οτι κατι πρεπει ν' αξιζει..!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κ μενα τα βυζια μου φαινονται πεσμενα στις φωτο, αλλα ο px λεει στην κριρτικη του, οτι φαινονται πολυ καλυτερα στην πραγματικοτητα..!
Τοσο καιρο κι εμενα δεν μου κανε το κλικ, αλλα λιγο το νεο λουκ, λιγο το οτι μετα απο τοσα χρονια κι ειναι ακομα fully-booked, μου λεει οτι κατι πρεπει ν' αξιζει..!

Εχει στρωμενη πελατεια στην Αθηνα το μωρο. Εγω παντως οτι και να λετε σε μιλφακι δεν παω πλεον..............ουτε και στη Μοργκαν.  :grin: :grin:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Οι φωτογραφίες της είναι επιεικώς για πέταμα. Τα βυζιά της δεν είναι καθόλου πεσμένα. Το αντίθετο μάλιστα, είναι εντυπωσιακά στητά για το μέγεθος τους.
Όπως αναφέρω και στην κριτική, είναι μακράν τα καλύτερα που έχω δει κι'έχω πιάσει στην σύντομη μπουρδελοκαριέρα μου.  

Επιπλέον, όντως της πάει το μελαχρινό αν και νομίζω πως το ξανθό ταιριάζει περισσότερο με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Α, ρε px τι μου κανεις..; Κοιτα που θα με κανεις να παω μεχρι το χοτελ της μονο κ μονο για τη δω πως ειναι..!
Να δω τι δικαιολογια θα βρω για να την κανω μετα ή πως θα τα καταφερω να φυγω, αν οντως ειναι τοσο γκομεναρα οπως λες..!
Εγω εντωμεταξυ ειχα κλεισει ραντεβου ηδη εδω κ μερες, κ θα σε ρωταγα αν σ' ενδιαφερει..!
Αλλα τωρα αφενος βλεπω οτι εχει παρα πολλα ραντεβου, την ημερα που την εκλεισα εχει ηδη πριν απο μενα αλλα 4 ραντεβου..!
Κι απ' την αλλη ειναι κ πολλα τα στουντιοκοριτσα που θελω να δω, κ τα οικονομικα δεν βγαινουν δυστυχως..
Εκτος των αλλων, απ' τις φωτο μ' αρεσει μεν πολυ, αλλα δε με ψηνει τοσο πολυ, οσο η Κιμπερλυ πχ., ή η Sensual Jane, που την εκλεισα με τη μια..!
Οπως βλεπεις κ στη φωτο παρακατω οι βυζαρες της Τζεην φαινονται εμφανως μεγαλυτερες..!
Εσυ λες οτι της Σηλα στην πραγματικοτητα ειναι μεγαλυτερες..; Πως γινεται αυτο..; Προκειται περι οφθαλμαπατης..;

Συνημμένα

• Sensual Jane ci_016.jpg
    Sensual Jane ci_016.jpg
    71,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Αυτό ήταν!!!!
Θέλουν να μας τρελάνουν!!!!
Ελληνίδα μοντέλα κάνει τουρ στην....Αθήνα!!!!
Και να πω ότι πιάσαν οι ζέστες?

Υ.Γ. Καλά τα βυζά παιδιά σε μια γκόμενα, αλλά αυτά είναι μαστάρια.....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Αυτό ήταν!!!!
Θέλουν να μας τρελάνουν!!!!
Ελληνίδα μοντέλα κάνει τουρ στην....Αθήνα!!!!
Και να πω ότι πιάσαν οι ζέστες?

Υ.Γ. Καλά τα βυζά παιδιά σε μια γκόμενα, αλλά αυτά είναι μαστάρια.....

Διαβασε πιο κατω μικρε. Εχει και αλλα  :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Διαβάστε στα extra...
Extra: anal ex, anal rimming, [size=16pt]lesbian games[/size].

Με ποια μωρή?
Αφού εγώ και εσύ θα είμαστε!!!
Πιάνετε ο δονητή σου για γκόμενα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:2funny: :2funny:
αυτος ο Γιωργος γιατι ειναι εξι?
εξαπορτο παει να κανει?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
θες να μας πεις δηλαδη οτι μαλλον τη χουχτωσε :2funny: :2funny: και εφυγε και ολα τα άλλα που εγραψε ειναι πίπες μπλε μελαγχολικες! ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε Αλεξ τον κωλο παολιγο να της πιαση, ασε την συζητηση!  :2funny: :2funny:

asteriks

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Πάντως δεν είναι κακόνα δημιουργείς κλίμα για ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις  :knockinb:  :pipa3:
Εκτός απο πουτάνες είναι και γυναίκες

Οποια Γαμιετε για λεφτα ...συνηθως τιν λεμε και πουτανα.....
Οποια ειναι κυρια και γυναικα ας μας το δωση τσαμπα...τροπος του λεγειν......Τραπεζι ...ποτο....κλαμπακι...δηλαδη μια η αλλη ...κατι σαν πουτανα μονο που δεν πιανετε για αυτην!!!

eliteemily

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2009
Like
0
Οποια Γαμιετε για λεφτα ...συνηθως τιν λεμε και πουτανα.....
Οποια ειναι κυρια και γυναικα ας μας το δωση τσαμπα...τροπος του λεγειν......Τραπεζι ...ποτο....κλαμπακι...δηλαδη μια η αλλη ...κατι σαν πουτανα μονο που δεν πιανετε για αυτην!!!

No comment!!! :offtopic:

asteriks

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0

Συνγωμη αγαπη μου αλλα εχω πολυ καιρο να δω κυρια σε αυτη την χωρα.
Εαν εχεις καποια στα υπ οψην σου ειμαι ανοιχτος σε προτασεις

Οσο για ολε ςτης αλλες...κυριες ...μονο τιμης ενεκεν!!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Bella από AF συστήθηκε και στήθηκε...
δεν την βρήκα πουθενά καταχωρημένη αλλά ο ξάδερφος ήταν πλήρως ενημερωμένος περί της εμφάνισης...
(αυτό το παιδί μας έχει βάλει τα γυαλιά)

Συνημμένα

• 005.JPG
    005.JPG
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 003.JPG
    003.JPG
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 38

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom