Οι φωτογραφίες της είναι επιεικώς για πέταμα. Τα βυζιά της δεν είναι καθόλου πεσμένα. Το αντίθετο μάλιστα, είναι εντυπωσιακά στητά για το μέγεθος τους.
Όπως αναφέρω και στην κριτική, είναι μακράν τα καλύτερα που έχω δει κι'έχω πιάσει στην σύντομη μπουρδελοκαριέρα μου.
Επιπλέον, όντως της πάει το μελαχρινό αν και νομίζω πως το ξανθό ταιριάζει περισσότερο με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Α, ρε px τι μου κανεις..; Κοιτα που θα με κανεις να παω μεχρι το χοτελ της μονο κ μονο για τη δω πως ειναι..!
Να δω τι δικαιολογια θα βρω για να την κανω μετα ή πως θα τα καταφερω να φυγω, αν οντως ειναι τοσο γκομεναρα οπως λες..!
Εγω εντωμεταξυ ειχα κλεισει ραντεβου ηδη εδω κ μερες, κ θα σε ρωταγα αν σ' ενδιαφερει..!
Αλλα τωρα αφενος βλεπω οτι εχει παρα πολλα ραντεβου, την ημερα που την εκλεισα εχει ηδη πριν απο μενα αλλα 4 ραντεβου..!
Κι απ' την αλλη ειναι κ πολλα τα στουντιοκοριτσα που θελω να δω, κ τα οικονομικα δεν βγαινουν δυστυχως..
Εκτος των αλλων, απ' τις φωτο μ' αρεσει μεν πολυ, αλλα δε με ψηνει τοσο πολυ, οσο η Κιμπερλυ πχ., ή η Sensual Jane, που την εκλεισα με τη μια..!
Οπως βλεπεις κ στη φωτο παρακατω οι βυζαρες της Τζεην φαινονται εμφανως μεγαλυτερες..!
Εσυ λες οτι της Σηλα στην πραγματικοτητα ειναι μεγαλυτερες..; Πως γινεται αυτο..; Προκειται περι οφθαλμαπατης..;