μπαινω λοιπόν μεσημεριάτικα μέσα στο λιοπήρι στην γαμιστρωνα κάπου στο κουκάκι χτυπάω και μου ανοίγει η κυρία (καμία σχέση)
λέω ποιά είσαι εσύ?
-Ναντίν, μου κάνει
της απαντάω βρε κορίτσι μου γιατί το κάνετε αυτό αφού είπα στο γραφείο πως αν δεν είναι το κορίτσι της φωτογραφίας θα φύγω
- εγώ είμαι ,μου ξαναλέει, απλά οι φωτογραφίες έχουν φωτοσοπ!!!
καλά ξαναλέω αλλά εγώ δεν δίνω 200 για σένα ...
- μα αφού ήρθες για sex μου ξαναλέει γιατί δεν κάθεσαι μαζί μου δεν σ'αρέσω?
-λέω ασε θα στείλω μήνυμα στο γραφείο και βλέπουμε
εκεί ψιλοτσατίστηκε και μου κανει πρέπει να φύγεις γιατί θέλω να βγω έξω ...
- φύγε ,της λέω, εγώ ξανά στη ζέστη δεν βγαίνω να περιμένω
- καλά τρελός είσαι ,με ξαναρωτάει και άρχισε κάτι ακατάληπτα ρώσικα
εκείνη την στιγμή μου έρχεται μηνυμα από το γραφείο πως στέλνουν κάποια άλλη
ανοίγει λοιπόν πίσω μου η μπαλκονόπορτα και μπαινει η κοπέλα της φωτογραφίας άβαφτη και αγουροξυπνημένη σαν υπαληλος της ΙΓ' ΔΟΥ και άρχισε να στριβει ένα τσιγάρο
ε δεν άντεξα και έβαλα τα γέλια....
λέω καλά ρε κορίτσι έχετε ξανάρθει?
μου απαντάει η λογίστρια λε΄γοντας μου, εγώ τον Μαίο ήμουν εδώ είχα πολύ δουλειά και τώρα έφερα και την φίλη μου!!!
ρε μπαγάσες σκέφτηκα και μετά λέτε εμένα σαβουρογάμη....ρε αυτή την συγκεκριμένη την άκαβλη την έχετε κάνει μάγκα?
και τι καλοί είστε οι Ελληνες και τι ρομαντικοί και δως του γέλια με το στριφτό στο χέρι η λογίστρια....
εκείνη την στιγμή ξαναμπήκε στην κουβέντα η προηγούμενη που τόση ώρα παρέμενε σιωπηλή και έριξε την προταση να μείνω και με τις δύο και να πληρώσω την μία δίνοντας στην άλλη ότι ήθελα...
λέω δεν γαμείς που να φεύγω τώρα ,αντε τους κάνω κορίτσια καντε ένα μπανάκι και ελάτε...
στο κρεβάτι τίποτα το αξιοσημείωτο με εξαιρεση το ότι η έφορος έδειχνε να το απολαμβάνει ενώ η άλλη ήταν ψαρωμένη και μου δάγκωνε το πουλί αντί να το γλείφει...
καναμε κανα δυο αλλαγές από πάνω από κάτω και από πίσω αλλά η Ναντίν δεν έλεγε να ξεμπλοκάρει ....
τελως πάντων στα τέσσερα της Ναντίν ήρθε το μοιραίο έχοντας βάλει και δυο δάχτυλα στην λογίστρια ...
εμφανισιακά ότι βλέπετε στις φωτό , η λογίστρια στεγνή ,άβυζή με στητές ρόγες αλλά χαλαρό κώλο και η άλλη με ώραία πόδια (μέχρι εκεί από εκεί και πάνω δε λέει μία)αλλά χωρίς μέση, με μπυροκοιλιά και πεσμένο βυζί...
αντε καλά να περάσετε