Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ρε παιδες ξερουμε τιποτα για αυτο το τεμαχιο
Παρε τηλεφωνο την Μιλα, και αν στην δωσει για 200 + 50 το κουλουρι τρεχα να μας πεις!
ρε παιδες ξερουμε τιποτα για αυτο το τεμαχιο
Βρε φιλε διπλογιωργη, ο Τρεζουρας δεν ειχς γραψει αν δεν κανω λαθος οτι το κοριτσι δινει απο τα καλυτερα κουλουρια???
Εσενα πως σου ξεφυγε τετοια λεπτομερεια???
To 10άρι στην εμφάνιση βγάζει μάτι ρε κουμπάρε!!!
Τα περιττά κιλά στους γοφούς εξαφανίστηκαν μες στην καύλα σου έτσι?
Είπαμε, περνάς πολύ καλά με την Ουγγαρέζα αλλά έτσι που το πάτε με την βαθμολογία θα την βγάλετε Νο1 ct για το 2011!!!
Που να πιάσουν και οι ζέστες δηλ.....
Καλύτερα που έχουν αυτές δουλειά!!!!
Για να βρίσκουμε ότι ώρα γουστάρουμε κενό στις άλλες.... ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/33215138045195365372.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
B? :think: ;D
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/19928820154366876297.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/91987402955410137862.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τι κωλάρα είναι αυτή Τρες ?
Παρακαλώ ενημέρωση αν υπάρχει για το παρακάτω καστανό καυλίδιο εκ Σλοβακίας!!!!
Και ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο γραφείο φωτοσοπιάζει πάνω από 50%....
Αλλά εδώ μιλάμε για πολύ καλή περίπτωση αν είναι η ίδια!!!!
το μωράκι έτρωγε σουβλάκι το μεσημερι στο κουτούκι απέναντι από το hotel στην πλατεία των γαύρων.
Αν δεν κατέβαινα για κασκαντεριλικι στην κυρία , θα καθόμουν και εγώ.
Δεν είχα πολύ χρόνο για αυτό και πλησίασα να περιμένω από πίσω της για να πάρω ένα νεράκι....εντάξει παιδιά ο κωλος της είναι ολα τα λεφτα ....είχε γυρίσει όλη η πλατεία και χάζευε τον πεταχτό κωλο μέσα από το μαύρο σορτσάκι της.
Πρόσωπο παιχνιδιάρικο (καμία αθωότητα όπως στις φωτό ) και μάτι τσακίρικο μαύρο που μου φάνηκε για Ρουμάνικο...βυζάκι στητό και ζουμερό και γενικό σύνολο πολλά υποσχόμενο...
Μιλάει και Ελληνικά αφού μια χαρά συζήτηση πιάσαμε οι τρεις μας (και ο σουβλατζής) για την ζέστη
Κατά δήλωσή της είναι 22 , ενώ η γκόμενα του σουβλατζή 19...
Για την άλλη την Margarita είναι άλλη ξανθιά παλιά στο κουρμπέτι (καμία σχέση με το milf στις φωτογραφίες),με τσουπάτη περιφέρεια με κυταρίτιδα στα μπουτάκια ,βυζί 3άρι ,κοιλίτσα χαλαρή και πρόσωπο ικανοποιητικό αλλά ατημέλητο...
Πίπα μέτρια ,γαμήσι μετριο,δεν λέει σε τίποτα όχι αλλά δεν παίρνει και καμιά τρελή πρωτοβουλία...
Μαλακία μου που δεν έκατσα στα σουβλάκια να παίξω το μωράκι...
α ρε κουφάλες μεσα στον καύσωνα και ιδρώνω και δεν περνάω καλά , αλλά η πληροφόρηση πληροφόρηση
Ευτυχως που μας ενημερωσε ο Τρεζουρας, αλλιως στην επομενη βιζιτα θα ζηταγαμε ενα Godeni swaor να παει με το στοματικο!
Γαμάει ειδικότερα η Αγγελική
Καλοκαιριασε βλεπεις !!! :-η ενημέρωση κάνει ...........κοιλιά ?
καλημέρες .. !
Καλοκαιριασε βλεπεις !!! :-
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41135244108075421681.jpg[/img[/URL]]
Καλημερες !!! ;D ;D ;D
[/quote]
ποιό είναι αυτό το σούπερ μωρό πρόεδρε? μην μας το κρύβεις...
Παρε τηλεφωνο την Μιλα, και αν στην δωσει για 200 + 50 το κουλουρι τρεχα να μας πεις!
Καλημερες !!!
Σιγά τα ωά και σιγά το γραφείο τελικά.
Εντάξει έχει φέρει καλά κομμάτια....με στήσανε 20 λεπτά....έφυγα και μετά μου έλεγε θεωρίες γιά αγρίους η Μιλα...ότι συμβαίνουν τοιούτα στησίματα και μαλακίες ...όταν πάς με γεμάτο πορτοφόλι γιά ώρες ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ότι πρέπει να σε σέβονται...σε άλλο μήκος κύματος βρίσκονται μάγκες....
Αλλά έτσι που ήμουν εκνευρισμένος έκανα την ...επιλογή κατά ζουζουνοχοτελ όπου έπεσα σε ...ρωσίδα που τα έδωσε΄ΟΛΑ και πέρασα ΤΕΛΕΙΑ ...και με λιγότερα από τα μισά ευρώπουλα
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41135244108075421681.jpg[/img[/URL]]
Καλημερες !!! ;D ;D ;D
[/quote]
σόρρυ προεδράκο, τυφλώθηκα ,μια ο πααάτοοςςς, μια το γαλάζιο :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:
καλά να παιρνάτε :rolleyes: :2funny: :2funny:
ε βαλε και μια κριτικουλα για το ρωσιδι βρε δοκτορα!!!Σιγά τα ωά και σιγά το γραφείο τελικά.
Εντάξει έχει φέρει καλά κομμάτια....με στήσανε 20 λεπτά....έφυγα και μετά μου έλεγε θεωρίες γιά αγρίους η Μιλα...ότι συμβαίνουν τοιούτα στησίματα και μαλακίες ...όταν πάς με γεμάτο πορτοφόλι γιά ώρες ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ότι πρέπει να σε σέβονται...σε άλλο μήκος κύματος βρίσκονται μάγκες....
Αλλά έτσι που ήμουν εκνευρισμένος έκανα την ...επιλογή κατά ζουζουνοχοτελ όπου έπεσα σε ...ρωσίδα που τα έδωσε΄ΟΛΑ και πέρασα ΤΕΛΕΙΑ ...και με λιγότερα από τα μισά ευρώπουλα
Μάλλον είχε τσαντιστη η Κοντεσα που την εστεισε ο τύπος στις μιάμιση .Σιγά τα ωά και σιγά το γραφείο τελικά.
Δεν αναγνώρισες την αλυσιδίτσα στο πόδι?
Ούτε την κωλάρα της?
Με βάση αυτά που ξέρω μου φαίνεται ότι είναι η Λωρήν.....
Τον πούστη, με ξεσήκωσε!!!!