Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (15 μέλη και 147 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
To 10άρι στην εμφάνιση βγάζει μάτι ρε κουμπάρε!!!
Τα περιττά κιλά στους γοφούς εξαφανίστηκαν μες στην καύλα σου έτσι?
Είπαμε, περνάς πολύ καλά με την Ουγγαρέζα αλλά έτσι που το πάτε με την βαθμολογία θα την βγάλετε Νο1 ct για το 2011!!!
Που να πιάσουν και οι ζέστες δηλ.....

Τι να κάνω ρε κουμπάρε μερικές φορές σκέφτεται το κάτω κεφάλι  :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Καλύτερα που έχουν αυτές δουλειά!!!!
Για να βρίσκουμε ότι ώρα γουστάρουμε κενό στις άλλες.... ;) :grin: :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/33215138045195365372.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

B?  :think: ;D

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Παρακαλώ ενημέρωση αν υπάρχει για το παρακάτω καστανό καυλίδιο εκ Σλοβακίας!!!!

Και ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο γραφείο φωτοσοπιάζει πάνω από 50%....
Αλλά εδώ μιλάμε για πολύ καλή περίπτωση αν είναι η ίδια!!!!

Κάποιος στην στόλισε στο ΕΝ  :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

το μωράκι έτρωγε σουβλάκι το μεσημερι στο κουτούκι απέναντι από το hotel στην πλατεία των γαύρων.
Αν δεν κατέβαινα για κασκαντεριλικι στην κυρία , θα καθόμουν και εγώ.

Δεν είχα πολύ χρόνο για αυτό και πλησίασα να περιμένω από πίσω της για να πάρω ένα νεράκι....εντάξει παιδιά ο κωλος της είναι ολα τα λεφτα ....είχε γυρίσει όλη η πλατεία και χάζευε τον πεταχτό κωλο μέσα από το μαύρο σορτσάκι της.
Πρόσωπο παιχνιδιάρικο (καμία αθωότητα όπως στις φωτό ) και μάτι τσακίρικο μαύρο που μου φάνηκε για Ρουμάνικο...βυζάκι στητό και ζουμερό και γενικό σύνολο πολλά υποσχόμενο...
Μιλάει και Ελληνικά αφού μια χαρά συζήτηση πιάσαμε οι τρεις μας (και ο σουβλατζής) για την ζέστη
Κατά δήλωσή της είναι 22 , ενώ η γκόμενα του σουβλατζή 19...

Για την άλλη την Margarita είναι άλλη ξανθιά παλιά στο κουρμπέτι (καμία σχέση με το milf στις φωτογραφίες),με τσουπάτη περιφέρεια με κυταρίτιδα στα μπουτάκια ,βυζί 3άρι ,κοιλίτσα χαλαρή και πρόσωπο ικανοποιητικό αλλά ατημέλητο...
Πίπα μέτρια ,γαμήσι μετριο,δεν λέει σε τίποτα όχι αλλά δεν  παίρνει και καμιά τρελή πρωτοβουλία...

Μαλακία μου που δεν έκατσα στα σουβλάκια να παίξω το μωράκι...
α ρε κουφάλες μεσα στον καύσωνα και ιδρώνω και δεν περνάω καλά , αλλά η πληροφόρηση πληροφόρηση     

Στην θέση σου θα είχα κάτσει να την σουβλίσω μετά τα σουβλάκια  :grin: :grin:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Καλοκαιριασε βλεπεις !!! :-

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41135244108075421681.jpg[/img[/URL]]

Καλημερες !!! ;D ;D ;D
[/quote]

ποιό είναι αυτό το σούπερ μωρό πρόεδρε? μην μας το κρύβεις...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν αναγνώρισες την αλυσιδίτσα στο πόδι?
Ούτε την κωλάρα της?
Με βάση αυτά που ξέρω μου φαίνεται ότι είναι η Λωρήν.....
Τον πούστη, με ξεσήκωσε!!!!

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982
Παρε τηλεφωνο την Μιλα, και αν στην δωσει για 200 + 50 το κουλουρι τρεχα να μας πεις!  :2funny: :2funny:

Σιγά τα ωά και σιγά το γραφείο τελικά.
Εντάξει έχει φέρει καλά κομμάτια....με στήσανε 20 λεπτά....έφυγα και μετά μου έλεγε θεωρίες γιά αγρίους η Μιλα...ότι συμβαίνουν τοιούτα στησίματα και μαλακίες ...όταν πάς με γεμάτο πορτοφόλι γιά ώρες ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ότι  πρέπει να σε σέβονται...σε άλλο μήκος κύματος βρίσκονται μάγκες....
Αλλά έτσι που ήμουν εκνευρισμένος έκανα την ...επιλογή κατά ζουζουνοχοτελ όπου έπεσα σε ...ρωσίδα που τα έδωσε΄ΟΛΑ  και πέρασα ΤΕΛΕΙΑ ...και με λιγότερα από τα μισά ευρώπουλα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Καλημερες !!! :grin: :grin: :grin:

Εθεαθη η Στελλιτσα σε γνωστο πουλμπαρ, κατασπρη και με λιγα κιλα λιγοτερα αποτι την ειχα δει παλια.

Τι της κανετε της κοπελας και δεν μπορει να βαλει λιγο βαρος!  :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εντάξει έχει φέρει καλά κομμάτια....με στήσανε 20 λεπτά....έφυγα και μετά μου έλεγε θεωρίες γιά αγρίους η Μιλα...ότι συμβαίνουν τοιούτα στησίματα και μαλακίες ...όταν πάς με γεμάτο πορτοφόλι γιά ώρες ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ότι  πρέπει να σε σέβονται...σε άλλο μήκος κύματος βρίσκονται μάγκες....
Αλλά έτσι που ήμουν εκνευρισμένος έκανα την ...επιλογή κατά ζουζουνοχοτελ όπου έπεσα σε ...ρωσίδα που τα έδωσε΄ΟΛΑ  και πέρασα ΤΕΛΕΙΑ ...και με λιγότερα από τα μισά ευρώπουλα

Μην μου πεις οτι σε εστησε η Μιλα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χρυσες δουλειες πρεπει να κανει το Ρωσιδακι απο τους μονοφαγαδες!  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41135244108075421681.jpg[/img[/URL]]

Καλημερες !!! ;D ;D ;D
[/quote]

σόρρυ προεδράκο, τυφλώθηκα ,μια ο πααάτοοςςς, μια το γαλάζιο  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:
καλά να παιρνάτε  :rolleyes: :2funny: :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ε βαλε και μια κριτικουλα για το ρωσιδι βρε δοκτορα!!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Εντάξει έχει φέρει καλά κομμάτια....με στήσανε 20 λεπτά....έφυγα και μετά μου έλεγε θεωρίες γιά αγρίους η Μιλα...ότι συμβαίνουν τοιούτα στησίματα και μαλακίες ...όταν πάς με γεμάτο πορτοφόλι γιά ώρες ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ότι  πρέπει να σε σέβονται...σε άλλο μήκος κύματος βρίσκονται μάγκες....
Αλλά έτσι που ήμουν εκνευρισμένος έκανα την ...επιλογή κατά ζουζουνοχοτελ όπου έπεσα σε ...ρωσίδα που τα έδωσε΄ΟΛΑ  και πέρασα ΤΕΛΕΙΑ ...και με λιγότερα από τα μισά ευρώπουλα
Μάλλον είχε τσαντιστη η Κοντεσα που την εστεισε ο τύπος στις μιάμιση .
Doc πεστης να παει να γαμηθη.

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
922
Πόντοι
96
Δεν αναγνώρισες την αλυσιδίτσα στο πόδι?
Ούτε την κωλάρα της?
Με βάση αυτά που ξέρω μου φαίνεται ότι είναι η Λωρήν.....
Τον πούστη, με ξεσήκωσε!!!!

:think: μπα δε νομίζω γιατί τώρα το μαλλί της δεν είναι μαύρο... εκτός πάλι αν το έβαψε ή είναι παλιά φώτο.

Στο πρώτο αξίζει μια δοκιμή και σε μαύρο  :2funny: :2funny: :2funny: και το δεύτερο μάλλον δε παίζει από τον Πρόεδρο

Ααααααχχχχχχ τι να πει κανείς.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom