το μωράκι έτρωγε σουβλάκι το μεσημερι στο κουτούκι απέναντι από το hotel στην πλατεία των γαύρων.
Αν δεν κατέβαινα για κασκαντεριλικι στην κυρία
, θα καθόμουν και εγώ.
Δεν είχα πολύ χρόνο για αυτό και πλησίασα να περιμένω από πίσω της για να πάρω ένα νεράκι....εντάξει παιδιά ο κωλος της είναι ολα τα λεφτα ....είχε γυρίσει όλη η πλατεία και χάζευε τον πεταχτό κωλο μέσα από το μαύρο σορτσάκι της.
Πρόσωπο παιχνιδιάρικο (καμία αθωότητα όπως στις φωτό ) και μάτι τσακίρικο μαύρο που μου φάνηκε για Ρουμάνικο...βυζάκι στητό και ζουμερό και γενικό σύνολο πολλά υποσχόμενο...
Μιλάει και Ελληνικά αφού μια χαρά συζήτηση πιάσαμε οι τρεις μας (και ο σουβλατζής) για την ζέστη
Κατά δήλωσή της είναι 22 , ενώ η γκόμενα του σουβλατζή 19...
Για την άλλη την Margarita είναι άλλη ξανθιά παλιά στο κουρμπέτι (καμία σχέση με το milf στις φωτογραφίες),με τσουπάτη περιφέρεια με κυταρίτιδα στα μπουτάκια ,βυζί 3άρι ,κοιλίτσα χαλαρή και πρόσωπο ικανοποιητικό αλλά ατημέλητο...
Πίπα μέτρια ,γαμήσι μετριο,δεν λέει σε τίποτα όχι αλλά δεν παίρνει και καμιά τρελή πρωτοβουλία...
Μαλακία μου που δεν έκατσα στα σουβλάκια να παίξω το μωράκι...
α ρε κουφάλες μεσα στον καύσωνα και ιδρώνω και δεν περνάω καλά , αλλά η πληροφόρηση πληροφόρηση