giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Κάνει φουλ σέρβις η Sally
Υ.Γ. Καλημέρα
Δεν κάνει
Καλημέρα ;)
Κάνει φουλ σέρβις η Sally
Υ.Γ. Καλημέρα
Τσού... σε μένα όχι πάντως
Καλημερα
Δεν κάνει
Καλημέρα ;)
E τότε μας έπιασε όλους κορόιδα...γιατί τουλάχιστον έτσι όπως το έγραψε ο jorge , κάνει :o
Κρανίδη -αν μιλάς σοβαρά-, αφού το ξέρεις πως -επιλεκτικά- ΟΛΕΣ κάνουν!E τότε μας έπιασε όλους κορόιδα...γιατί τουλάχιστον έτσι όπως το έγραψε ο jorge , κάνει :o
Κρανίδη -αν μιλάς σοβαρά-, αφού το ξέρεις πως -επιλεκτικά- ΟΛΕΣ κάνουν!
Ούτ' εγώ ήμουν άτυχος(για το τίμημα)- τυχερός! Για να μη ζηλεύετε...
Ρε Ουκρανίδι, ο Χόρχε δεν αναφέρεται στην Σάλλυ, όσον αφορά την συγκεκριμένη φράση, αλλά σε άλλη!!!!Πέρα από τη πλάκα που κάνω , ξέρω ότι δεν το κάνει ούτε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ
Για αυτό μου έκανε εντύπωση . Τώρα άμα λιμπίστηκε του jorge και υπέκυψε , πάω πάσο
Ρε Ουκρανίδι, ο Χόρχε δεν αναφέρεται στην Σάλλυ, όσον αφορά την συγκεκριμένη φράση, αλλά σε άλλη!!!!
Η οποία άλλη είναι ένα πολύ ακριβό cg με πολύ καλό σέρβις....
Τα υπόλοιπα τα είπε ο γιατρός για αυτή!!!! ;)
Snezanna .. ;)
Snezanna .. ;)
με το μπαρδόν, αλλά τι να το κάνεις το cim στο duo?ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΠΑΛΤΑ ή ΟΧΙ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΨΗ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ DUO ΖΗΤΑΝΕ 450 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ CIM.
για αυτην που γραφει ο δοκτωρ ελεγα βρεεε!!!, την Σνεζαννα, οχι για την Σαλλυ... παρ΄ολο που κι αυτη το'χει δωσει το σουφρεττο αλλα παρα πολυ επιλεκτικα... οποτε γενικα λεμε η Σαλλυ κωλο δεν δινει... δυστυχως...E τότε μας έπιασε όλους κορόιδα...γιατί τουλάχιστον έτσι όπως το έγραψε ο jorge , κάνει :o
kai
kserei kaneis?
to sugekrimeno grafeio einai empisteutiko?
kai
kserei kaneis?
to sugekrimeno grafeio einai empisteutiko?