!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
σωστά οι γυναίκες και εσύ μουρώ μου
σωστά οι γυναίκες και εσύ μουρώ μου
πμ Yorgosμαγκες ψαχνω καποιον να μιλησω στα γερμανικα σχετικα με τεχνικα χαρακτηριστικα εξωλεμβιων μηχανων για πολυεστερικα σκαφη . ειμαι στο σωστο thead η να ψαξω αλλου ?
μαγκες ψαχνω καποιον να μιλησω στα γερμανικα σχετικα με τεχνικα χαρακτηριστικα εξωλεμβιων μηχανων για πολυεστερικα σκαφη . ειμαι στο σωστο thead η να ψαξω αλλου ?
Πάνω που μιλούσα για Βοτκες προηγουμένως ...τσουπ και το mail.
Dear Sir.
We would like to inform you about Exclusive offer from VE!
Ukrainian VIRGIN student girl - Lolita, 20y.o., beautiful, natural and smart young girl is looking for special gentleman for first time love making!
Lolita is graceful, very educated and clever young girl, she really knows what she wants in life and makes her decisions very thoughtfully and absolutely deliberately. Being very beautiful by nature Lolita also possesses this special feminine charm, so you will feel attracted from the very beginning. Lolita is looking for her first special man, who will show her pleasures of love making and will teach her amazing sensual abilities of her own body...She would like to use financial revenue to continue her studies abroad and give her life a start up help.
You are invited to participate in AUCTION which we hold for Lolita's interest! For all gentlemen interested in meeting, Lolita has written a letter about her life, interests, goals and other things, which will help you to understand better who she is. Also more photos are available by email.
Start up bid is 4000 EUR. Please send your offers by email, including little self description, as: age, nationality, hight, weight, etc...up to your consideration. Place for meeting - Ukraine.
Τι λένε οι άνθρωποι...20 χρονών Ρωσίδα και virgin, το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε;
Για "ευνόητους" λόγους μην αρχίσετε τα απο που είναι virgin κλπ μλκς
... αλλά ξεκινήστε τα bids
e-bay το καταντήσαμε το νίμου.
αληθεια , υπαρχουν λογια να περιγραψει κανεις το ποσο βλακας μπορει να ειναι αυτος που τα εσκασε τοσα για να γαμησει τιιιι? μια παρθενα ? σιγα τα ωα!!! ποσο στερημενος κοινωνικα και συναισθηματικα μπορει να ηταν ? ποσο επικινδυνος ! τι να πω ρε... και μπορει να κυκλοφορει ελευθερος αναμεσα μας αυτος ε ! και να εχει και δικαιωμα ψηφου ! ποσο καμμενο εγκεφαλο μπορει να εχει ...!προ διετίας είχε ξαναβγάλει το Βότκα στο σφυρί άλλη μια παρθεναλώπη...έφτασε η μπάνκα κάπου 40,000 και κάποιος ''πεινασμένος'' γέμισε αίμα το καυλί του.
40 χιλιαρικα ρε φιλε ? για να κανει τι ? να γαμησει μια χαζοπαρθενα , την εποχη που εξω ξεμουνιαζονται για τη πλακα και σαν ξαναμενες σκυλες και μαλιστα τζαμπα ???? τζαμπα! ε , ...οοοχι ! και γαμησε τι , ο μαλακας? παρθενα ! τι ειδους γαμησι θα του κανει μια παρθενα??? οεο? εκτος κι αν δεν ηταν παρθενα (το πιθανοτερο κατα την αποψη μου ) και του πουλησαν φυκια για μεταξωτες κορδελες κι ο αρχι-μαλακας εδωσε 40 χιλιαρικα για να χυσει ! ας την επαιζε ρε καλυτερα , πιο πολυ θα γουσταρε με τη παλαμη του !δεν έχεις άδικο...η κάλυψη ανσφάλειας & ματαιοδοξίας είναι μεράκι για ορισμένους.
Γιατί και εγώ τόσο καιρό που διαβάζω ξέρω ότι υπάρχουν πολοί που κάνουν έμμεση διαφήμιση!!!
Το θέμα είναι γιατί υπάρχει αυτό το πρόβλημα αφού από τη διαφίμηση μαθαίνει ο κόσμος..Στις περισσότερες κοπέλες που έχω πάει από διαφήμιση έχω πάει... και λοιπόν? Τι με ενδιαφέρει από τι στιγμή που γαμίετε καλά και τιμάει τα λεφτα της για το σύστημα που υπάρχει πίσω της?
τελικα με το μωρο δοκιμασε κανεις?η ειναι μουφεν?
τελικα με το μωρο δοκιμασε κανεις?η ειναι μουφεν?