Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (6 μέλη και 90 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μακρια απο
Ψεύτικες φώτο, απαράδεκτες κοπέλες για 200 ευρώ την ώρα..

Πήρα την Μαρία και τη πάτησα οικτρά.. :zfuck:
Σόρρυ παίχτη αλλά το ξέρουμε εδώ και κάτι χρόνια!!!
Άμα διάβαζες θα τα γλίτωνες τα ευρουδάκια σου!!!
Δεν πειράζει.....όπως λέμε και στην πόκα "άμα δεν πληρώσεις, δεν μαθαίνεις"!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Συνεχίζεται το γκρεσέντο......σε λίγο θα γαμούμε τούβλα και θα γράφουμε κριτικές για μουνάρες!!!!
Το συγκεκριμένο γραφείο συνεχίζει ακάθεκτο να.....εκτείθεται!!!!
Ας είναι καλά που έμπειροι παίχτες από εδώ μέσα, το καλόμαθαν με πολύ καλές έως διθυραμβικές κριτικές για γκόμενες που δεν "υπάρχουν" αυτήν την στιγμή!!!!

Πάρτε και τις κριτικές της γκόμενας....όρεξη να έχετε να διαβάζετε....

Με βάση αυτές και με την κρίση μου, ούτε για καφέ δεν πάω με το μπάζο!!!! :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ. Τα λάθη του παρελθόντος ακόμα μας "στοιχειώνουν"!!!
Κατά τα άλλα η απουσία του ζουζούνα φταίει, η κρίση φταίει, όλα φταίνε.....μόνο εμείς δεν φταίμε που δεν βλέπουμε ένα μουνί της προκοπής στα μέρη μας!!!!!

Τις καλημέρες μου!!!!! :sunglasses:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Συνεχίζεται το γκρεσέντο......σε λίγο θα γαμούμε τούβλα και θα γράφουμε κριτικές για μουνάρες!!!!
Ας είναι καλά που έμπειροι παίχτες από εδώ μέσα, το καλόμαθαν με πολύ καλές έως διθυραμβικές κριτικές για γκόμενες που δεν "υπάρχουν" αυτήν την στιγμή!!!!

Με βάση αυτές και με την κρίση μου, ούτε για καφέ δεν πάω με το μπάζο!!!! :tickedoff: :tickedoff:

Κατά τα άλλα η απουσία του ζουζούνα φταίει, η κρίση φταίει, όλα φταίνε.....μόνο εμείς δεν φταίμε που δεν βλέπουμε ένα μουνί της προκοπής στα μέρη μας!!!!!

Φαινεται τραγικη η γκομενα..

Καλημερα!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έλα μωρέ πως κάνεις έτσι...και τα μπάζα έχουν ψυχή.

Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό (δλδ, πνίξτην να μην την ξαναδούμε στα μέρη μας)

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Και απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα για το μωρο???  :think:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Εγώ δεν ξέρω από που βγάζει το συμπέρασμα...δεν μπήκα καν στο κόπο να βάλω τις κριτικές στο translator...και μόνο η phοτο της Ιπτάμενης Αγελάδας μου φτάνει... :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.magikesselides.com/cache/mediaresize/OTYwNDA2NTEzMC5qcGcwX1MxNzAzNFcxNDlIMjIzXzIwMHgtMQ.jpg[/img[/URL]]

Άσε που άμα πήγαινα , και μετά έλεγα ότι είναι φόλα , ποιος τον άκουγε....... :P

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982
Πήγαινε και μετά έλα να κλάψεις εδώ. Φαντάσου ότι έχει 6,5 βαθμούς από το μουνογιατρό (!!)

Τώρα που καταλάγιασε το μυαλό θάβαζα κάτω από 6,5....πολύ γιαγιά.Μη σπαταλάμε χρήματα...αλλά αν δεν πάθουμε δεν μαθαίνουμε
Ο μουνόγιατρος!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
εγω το Avrora το πηδαω ανετα...
πρεπει να ειναι πολυ εκφυλο
και το αγελαδισιο υφος δεν με πειραζει ισα ισα με φτιαχνει περισσοτερο

ere

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Kαλημέρα και απο εμένα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει σε τι εξυπηρετούν οι ετεροχρονισμένες κριτικές που σκάνε μύτη τις τελευταίες 2 εβδομάδες?

Μάλλον το χουμε ρίξει στην φιλολογία :uglystupid: :uglystupid:

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
:offtopic:
Το ξέρω ότι ρωτήθηκε και απαντήθηκε μερικές σελίδες πιο πίσω αλλά από χθες έχω πρόβλημα με με τα links για το 
Προσπάθησα με 3 διαφορετικούς browsers αλλά τίποτε, υπάρχει κάποια άλλη λύση :helpplea:;

Thanks

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Kαλημέρα και απο εμένα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει σε τι εξυπηρετούν οι ετεροχρονισμένες κριτικές που σκάνε μύτη τις τελευταίες 2 εβδομάδες?

Συμφωνω απολυτα!!!! βλεπουμε κριτικες πανω απο 2 χρονια για κοριτσια που δεν ειναι καν στο χωρο και ασχολουνται με διαφορετικα πραγματα ,πραγματικα δεν ξερω γιατι οι admins επιτρεπουν τετοιους ειδους ανεβασμα κριτικων.......

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007

Έχει πει το γιατί...εσύ δεν το διάβασες  ;) Βγαίνει στη σύνταξη σιγά σιγά και γράφει τα απομνημονεύματα του , ως παρακαταθήκη για εμάς τους νέωπες  :grin:

Απαπαπα ουτε εξω απο την πορτα!! Λεω να βαλω μερικες παλιες κριτικες για μερικα μωρα και γραφεια, μπας και εμφανηστουν στο προσκηνιο ξανα μιας και η καριερα μου εχει ενα συντομο τελος. Ετσι για να μην την πατρησουν οι νεοι στο σπορ.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

αααα θειο εδω θα διαφωνησω...
κατ'αρχην τα γαλακια την αποθεωνουν, 8 στο σερβις μεσο ορο που σημαινει οτι ο μουνογιατρος θα την βαθμολογησει με 12... δευτερον τετοιες αγελαδες μακαρι να 'ρχοντουσαν πιο συχνα....
εγω προσωπικα την εχω μπανισει καιρο τωρα και παρακαλαω να μας την στειλουν...
το προβλημα μου ειναι αλλο, οτι ερχεται και αυτη η θεα...
αλλα χωρις κωλο...
δυσκολες αποφασεις, το ρωσιδι πιπινο-αγελαδοειδες με φουλ σερβις? ή την προ-μιλφ πορνο-θεα με αμφιβολες επιδοσεις ανευ κωλου και συμπεριφορα ντιβας...? μαλιστα τα τελευταια χρονια κανει μονο λεσβιακα και σοφτ... αρε κριση τι μας εκανες...

ere

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Sorry αλλα εγώ μεταξύ των 2 θα έπαιρνα την αγελαδίτσα..η σταρ δεν μου πολυγεμιζει το ματι και θα φοβομουν μην μου βγει κακιασμένη λέσβο.Όσον αφορα το θέμα με τις κριτικές είχα διαβάσει για την πρόθεση κάποιοι να αφήσουν παρακαταθήκη,αλλα έλεος ρε παιδια..2 κριτικές για τιν polina που όταν είναι εδώ μόνο στον παπαδάκη δεν βγαίνουμε να ρωτήσουμε τι λέει,..και 2 κριτικές για aleksa οπου πέφτει θάψιμο ενώ την λιβανίζουμε όταν είναι στα μέρη μας?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αααα θειο εδω θα διαφωνησω...
κατ'αρχην τα γαλακια την αποθεωνουν, 8 στο σερβις μεσο ορο που σημαινει οτι ο μουνογιατρος θα την βαθμολογησει με 12... δευτερον τετοιες αγελαδες μακαρι να 'ρχοντουσαν πιο συχνα....
εγω προσωπικα την εχω μπανισει καιρο τωρα και παρακαλαω να μας την στειλουν...
το προβλημα μου ειναι αλλο, οτι ερχεται και αυτη η θεα...
αλλα χωρις κωλο...
δυσκολες αποφασεις, το ρωσιδι πιπινο-αγελαδοειδες με φουλ σερβις? ή την προ-μιλφ πορνο-θεα με αμφιβολες επιδοσεις ανευ κωλου και συμπεριφορα ντιβας...? μαλιστα τα τελευταια χρονια κανει μονο λεσβιακα και σοφτ... αρε κριση τι μας εκανες...

Τζορτζ, ουτε που να το σκεφτεσαι για την Τζεννα!  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Sorry αλλα εγώ μεταξύ των 2 θα έπαιρνα την αγελαδίτσα..η σταρ δεν μου πολυγεμιζει το ματι και θα φοβομουν μην μου βγει κακιασμένη λέσβο.Όσον αφορα το θέμα με τις κριτικές είχα διαβάσει για την πρόθεση κάποιοι να αφήσουν παρακαταθήκη,αλλα έλεος ρε παιδια..2 κριτικές για τιν polina που όταν είναι εδώ μόνο στον παπαδάκη δεν βγαίνουμε να ρωτήσουμε τι λέει,..και 2 κριτικές για aleksa οπου πέφτει θάψιμο ενώ την λιβανίζουμε όταν είναι στα μέρη μας?

Γιατι βρε παιχτη???  :think: Μπας και εχασες τα βεγγαλικα που πεσανε εδω στο φορουμ για την Αλεκσα?? Δηλαδη μονο αποθεωτικες κριτικες θελεις να βαζουμε η πειραχτηκες που δεν βγαζουμε το ιδιο συμπερασμα για το μωρο? Εγω τα γραφω οπως τα βλεπω, και οπως εγραψα για το μωρο.........................ουτε εξω απο την πορτα!  :headbang:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Συμφωνω απολυτα!!!! βλεπουμε κριτικες πανω απο 2 χρονια για κοριτσια που δεν ειναι καν στο χωρο και ασχολουνται με διαφορετικα πραγματα ,πραγματικα δεν ξερω γιατι οι admins επιτρεπουν τετοιους ειδους ανεβασμα κριτικων.......

Τουλαχιστον διαβαζεις και μερικες κριτικες εστω και παλιες. Εσυ εχεις γραψει καμια εδω στο φορουμ για να μιλας??  :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom