giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
ποιός μετρούσε τις μεταγραφές απο Ζ...? Λαλάκ?
Πάρτε αυτό....
η γκαντεμοσαυρίνα... του Ζ
μοιραία μεταγραφή...
Ρε την Τια
ποιός μετρούσε τις μεταγραφές απο Ζ...? Λαλάκ?
Πάρτε αυτό....
η γκαντεμοσαυρίνα... του Ζ
μοιραία μεταγραφή...
Χόρχε με 200 μόνο κώλο ρε στο ξέκωλο!!!!!
Επέτρεψε μου φτερούγα, για την συγκεκριμένη "μαούνα" αλλά και για κάποιες άλλες στο παρελθόν να το γνωρίζω εκ των προτέρων!!!!Mαζί σου αλλά 'υτό μόνο εκ των υστέρων το γνωρίζουμε! Αν αξίζουν τα φράγκα δηλαδίς! ;)
φιλε doctor ειμαι ενας λατρης μιλφ καταστασεων με μεγαλα βυζια -τα αδερφια ξερουν-ειπα οτι αν υπαρχει καποιος που ψαχνει μια 35αρα με βυζια μεχρι απεναντι που δεν θα σε αφησει ανικανοποιητο να παει οποιοσ ομως ψαχνει μια 2μετρη 20αρα να τον ξεπεταξει να μην παει.monique covet λοιπον ανηκει στην πρωτη κατηγορια της οποιας ειμαι λατρης,αρα θα ακολουθησω και τιμησω με την επισκεψη μου ενα ταπεινο 2ωρακι να τον βαλει αναμεσα στις βυζαρες της!!! τα σεβη μου doctor και στα λοιπα αδερφια
Επέτρεψε μου φτερούγα, για την συγκεκριμένη "μαούνα" αλλά και για κάποιες άλλες στο παρελθόν να το γνωρίζω εκ των προτέρων!!!!
Υ.Γ. Μαθητευόμενος μάγος για μερικούς.....μην το ξεχνάς!!!!
Για μένα δεν παίζει ρόλο ποιος έχει δίκιο ή όχι...γαλλοι και φορουμ εναντιον Geopa λοιπον...
περιμενω με αγωνια τις πρωτες κριτικες, να δω ποιος εχει δικιο...
αν καθυστερησουν οι παιχτες να γραψουν, θα παω εστω και αδιαβαστος... κατι μου λεει πως οι γαλλοι εχουν δικιο...
+10000000000000000000000In a way, καλύτερα έτσι, γιατί αν το καλοσκεφτείς είναι τρελή υπερβολή αυτό που γίνεται με τις πουτάνες στην Ελλάδα (όπως και σε τόσα άλλα θέματα άλλωστε).
Αρχίδια...όλοι τα ίδια σκατά είμαστε. Μέχρι να σαπίσει η ψωλή μας όλο καινούργια θα μαθαίνουμε.+10000000000000000000000
Είσαι από τους τοπ παίχτες, είσαι 2 κατηγορίες πάνω μου και ξέρεις.....
Για μένα δεν παίζει ρόλο ποιος έχει δίκιο ή όχι...
Να πάτε και σας εύχομαι να περάσετε φανταστικά!!!!
Απλώς δεν βλέπω να καταλαβαίνεται τι γράφω και τι εννοώ!!!
Δεν θα επιμείνω για πολύ, αλλά μην γκρινιάζουμε κιόλας όταν 2 μήνες τώρα τον "κωλοβαράμε" εδώ μέσα!!!
Γκόμενες αστέρια δεν θα έρθουν πλέον με 250 την ώρα και μάλιστα να τους ζητάμε και discount επειδή λέει είναι ανεξάρτητες.....
Ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ.....
Τι άλλο να γράψω γαμώ το ξεσταύρι μου, για να καταλάβετε?
Τέσπα....μια χαρά περνάω άλλωστε!!!
την εχεις βαψει γιατι στην προσωπικη σου ζωη σπανια θα βρεις τετοιες εργατριες της πουτσας, οποτε θα συνεχισεις να αποζητας την τελεια πιπα, τον σφιχτοτερο κωλο...
ειμαστε καταδικασμενοι...
Γαμιέσαι.....μόλις τώρα το συνειδητοποίησα!!!! :-* :-* :-*....την εχεις βαψει γιατι στην προσωπικη σου ζωη σπανια θα βρεις τετοιες εργατριες της πουτσας, οποτε θα συνεχισεις να αποζητας την τελεια πιπα, τον σφιχτοτερο κωλο...
Γαμιέσαι.....μόλις τώρα το συνειδητοποίησα!!!! :-* :-* :-*
Γαμιέσαι.....μόλις τώρα το συνειδητοποίησα!!!! :-* :-* :-*
Είσαι πολύ σκληρός βρε Jorge !!! Γιατί μας πετάς έτσι την αλήθεια στα ίσια ; Κρύψε και κάτι !!!εαν εθιστεις με το σπορ... την πατησες, αμα σου παρει πιπα η ντονα μπελλ, ή εστω η μαριαννα απο κασσανδρας ή γαμησεις το κωλαρακι της λωρην... την εχεις βαψει γιατι στην προσωπικη σου ζωη σπανια θα βρεις τετοιες εργατριες της πουτσας, οποτε θα συνεχισεις να αποζητας την τελεια πιπα, τον σφιχτοτερο κωλο...