Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (6 μέλη και 76 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Mαζί σου αλλά 'υτό μόνο εκ των υστέρων το γνωρίζουμε! Αν αξίζουν τα φράγκα δηλαδίς!  ;)
Επέτρεψε μου φτερούγα, για την συγκεκριμένη "μαούνα" αλλά και για κάποιες άλλες στο παρελθόν να το γνωρίζω εκ των προτέρων!!!! :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. Μαθητευόμενος μάγος για μερικούς.....μην το ξεχνάς!!!! :sunglasses:

Υ.Γ.1 Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα λοιπόν να έρθει η Λωρήν επάνω για τουρ με 400 την ώρα, φουλ σέρβις έτσι? ;) :grin: :grin:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
φιλε doctor ειμαι ενας λατρης μιλφ καταστασεων με μεγαλα βυζια -τα αδερφια ξερουν-ειπα οτι αν υπαρχει καποιος που ψαχνει μια 35αρα με βυζια μεχρι απεναντι που δεν θα σε αφησει ανικανοποιητο να παει οποιοσ ομως ψαχνει μια 2μετρη 20αρα να τον ξεπεταξει να μην παει.monique covet λοιπον ανηκει στην πρωτη κατηγορια της οποιας ειμαι λατρης,αρα θα ακολουθησω και τιμησω με την επισκεψη μου ενα ταπεινο 2ωρακι να τον βαλει αναμεσα στις βυζαρες της!!! τα σεβη μου doctor και στα λοιπα αδερφια

το θεμα ειναι αλλο... αφου ακομα και ο μουνογιατρος βρισκει χρονο να γραφει στο θρεντ, υπαρχει οντως κριση...
τα σεβη μου κι εμενα ντοκτορ...
θα ειχε ενδιαφερον νομιζω για ολους, να εγραφες στα δυο θρεντ που εχουν ανοιξει σχετικα προσφατα, με τις καλυτερες και τις χειροτερες ct...
ευχαριστω εκ των προτερων...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Επέτρεψε μου φτερούγα, για την συγκεκριμένη "μαούνα" αλλά και για κάποιες άλλες στο παρελθόν να το γνωρίζω εκ των προτέρων!!!! :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. Μαθητευόμενος μάγος για μερικούς.....μην το ξεχνάς!!!! :sunglasses:

γαλλοι και φορουμ εναντιον Geopa λοιπον...
περιμενω με αγωνια τις πρωτες κριτικες, να δω ποιος εχει δικιο...
αν καθυστερησουν οι παιχτες να γραψουν, θα παω εστω και αδιαβαστος... κατι μου λεει πως οι γαλλοι εχουν δικιο...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
γαλλοι και φορουμ εναντιον Geopa λοιπον...
περιμενω με αγωνια τις πρωτες κριτικες, να δω ποιος εχει δικιο...
αν καθυστερησουν οι παιχτες να γραψουν, θα παω εστω και αδιαβαστος... κατι μου λεει πως οι γαλλοι εχουν δικιο...
Για μένα δεν παίζει ρόλο ποιος έχει δίκιο ή όχι...
Να πάτε και σας εύχομαι να περάσετε φανταστικά!!!!
Απλώς δεν βλέπω να καταλαβαίνεται τι γράφω και τι εννοώ!!!
Δεν θα επιμείνω για πολύ, αλλά μην γκρινιάζουμε κιόλας όταν 2 μήνες τώρα τον "κωλοβαράμε" εδώ μέσα!!!
Γκόμενες αστέρια δεν θα έρθουν πλέον με 250 την ώρα και μάλιστα να τους ζητάμε και discount επειδή λέει είναι ανεξάρτητες.....
Ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ.....
Τι άλλο να γράψω γαμώ το ξεσταύρι μου, για να καταλάβετε?
Τέσπα....μια χαρά περνάω άλλωστε!!! :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
In a way, καλύτερα έτσι, γιατί αν το καλοσκεφτείς είναι τρελή υπερβολή αυτό που γίνεται με τις πουτάνες στην Ελλάδα (όπως και σε τόσα άλλα θέματα άλλωστε).

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
In a way, καλύτερα έτσι, γιατί αν το καλοσκεφτείς είναι τρελή υπερβολή αυτό που γίνεται με τις πουτάνες στην Ελλάδα (όπως και σε τόσα άλλα θέματα άλλωστε).
+10000000000000000000000
Είσαι από τους τοπ παίχτες, είσαι 2 κατηγορίες πάνω μου και ξέρεις.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Για μένα δεν παίζει ρόλο ποιος έχει δίκιο ή όχι...
Να πάτε και σας εύχομαι να περάσετε φανταστικά!!!!
Απλώς δεν βλέπω να καταλαβαίνεται τι γράφω και τι εννοώ!!!
Δεν θα επιμείνω για πολύ, αλλά μην γκρινιάζουμε κιόλας όταν 2 μήνες τώρα τον "κωλοβαράμε" εδώ μέσα!!!
Γκόμενες αστέρια δεν θα έρθουν πλέον με 250 την ώρα και μάλιστα να τους ζητάμε και discount επειδή λέει είναι ανεξάρτητες.....
Ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ.....
Τι άλλο να γράψω γαμώ το ξεσταύρι μου, για να καταλάβετε?
Τέσπα....μια χαρά περνάω άλλωστε!!! :grin: :grin: :grin:

σε αυτο συμφωνω, απλα αρχικα ανεφερες τις κριτικες, οι οποιες δεν ειναι καθολου κακες...
ειναι και un bon entrainement en francais
καλα το'γραψα Luc??

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ελα μωρε ολοι δικιο εχουμε... αν για δυο ωρες φουλ σερβις πρεπει να χωσεις 400+100+50=550
και για μια 250+100+50=400 τοτε το πακετο ειναι ιδιαιτερα ακριβο... τελος
αλλα θυμαστε οτι πριν απο τρια χρονια η καρολινα ζηταγε 800/τριωρο? και ηταν 30ρα+...
τοτε δεν κλαιγοταν κανεις, απλα εχουμε παιξει το παιχνιδι πολλα χρονια, εχουμε γαμησει καλα, κακα, ακριβα, φτηνα, εχουμε καβλωσει, ξενερωσει κλπ... γινομαστε δυσκολοι βρε παιδια...
πρεπει να κοψουμε τελειως τα τουρς... που θα οδηγησει την αγορα ειτε στην πληρη εξαφανιση των τουρς οπως πριν απο το 2004, ή σε καλυτερες ποιοτικα υπηρεσιες για λιγοτερα λεφτα...
πχ. τα κωλλ γκιρλς που παιρναμε το 2000 για 25000 δρχ. φουλ σερβις, και πιστεψτε με υπηρχαν κατι σουπερ κομματια τυπου Αυρορας, τωρα ζητανε απο 150-250 αρχικη τιμη χωρις εξτρα... δηλ 200-400 φουλ/1 ωρα, βλεπε Αλεξανδρα απο νοτυ κατς (200) και Αυρορα (400), δηλ. 85000-170000 δρχ. Το Αναλ ηταν τοτε +5000 και τωρα +50-100 ευρω... Ναι ηταν 10 χρονια πριν αλλα αυτο δεν δικαιολογει την πολλαπλασια αυξηση της κοστολογησης των υπηρεσιων... ακομα και στην πλατεια Βαθης το 50ρικο για 30' ειναι ακριβο σε συγκριση... απλα λιγοτερο απο 150 ή 250. Τα ζητανε απλα γιατι τους τα δινουμε...
κι εμεις σα μαλακες συνεχιζουμε να τους τα δινουμε γιατι εαν εθιστεις με το σπορ... την πατησες, αμα σου παρει πιπα η ντονα μπελλ, ή εστω η μαριαννα απο κασσανδρας ή γαμησεις το κωλαρακι της λωρην... την εχεις βαψει γιατι στην προσωπικη σου ζωη σπανια θα βρεις τετοιες εργατριες της πουτσας, οποτε θα συνεχισεις να αποζητας την τελεια πιπα, τον σφιχτοτερο κωλο...
ειμαστε καταδικασμενοι...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
την εχεις βαψει γιατι στην προσωπικη σου ζωη σπανια θα βρεις τετοιες εργατριες της πουτσας, οποτε θα συνεχισεις να αποζητας την τελεια πιπα, τον σφιχτοτερο κωλο...

τα ειπες ολα...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
....την εχεις βαψει γιατι στην προσωπικη σου ζωη σπανια θα βρεις τετοιες εργατριες της πουτσας, οποτε θα συνεχισεις να αποζητας την τελεια πιπα, τον σφιχτοτερο κωλο...
Γαμιέσαι.....μόλις τώρα το συνειδητοποίησα!!!! :-* :-* :-*

:grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έλα ντε...τι να συζητάμε τώρα. Άκου 800 η θείτσα.

:grin: :grin: :grin: :grin:

(μην βαράτε, γούστα είναι αυτά λέμε!)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
εαν εθιστεις με το σπορ... την πατησες, αμα σου παρει πιπα η ντονα μπελλ, ή εστω η μαριαννα απο κασσανδρας ή γαμησεις το κωλαρακι της λωρην... την εχεις βαψει γιατι στην προσωπικη σου ζωη σπανια θα βρεις τετοιες εργατριες της πουτσας, οποτε θα συνεχισεις να αποζητας την τελεια πιπα, τον σφιχτοτερο κωλο...
Είσαι πολύ σκληρός βρε Jorge !!! Γιατί μας πετάς έτσι την αλήθεια στα ίσια ; Κρύψε και κάτι !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μου λειπουν τα δυο χιλιαρικα που χρειαζομαι για να γαμησω καλα αυτην την εβδομαδα...
σεβομενος τον εαυτο μου και την εθισμενη μου ψωλη....
με εχει πιασει μια μικρη μελαγχολια...
συγχωρεστε με...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
το βλέπω σε λίγο ο διαχειριστής θα αλλάξει το όνομα του θρεντ σε Κέντρο Απεξάρτησης CT και θα στείλει και την Oprah  :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom