Φρέσκα νέα αλλά με
μεγάλη επιφύλαξη και καλύτερα να κρατήσουμε μικρό καλάθι.Τα γράφω όπως μου τα μετέφεραν και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του
Με κάποιες κοπέλες που κρατώ επαφή από τον Ζου είχαν νέα σήμερα με μήνυμα στο κινητό τους που τους έλεγε ότι την άλλη εβδομάδα σκέφτονται να ξεκίνησουν πάλι tours στην Αθήνα.Οπως τις είπαν έκαναν ένα long stop για holidays.Τώρα τι σοι διακοπές κάνεις στη στενή αυτό είναι ένα καλό ερώτημα.Το αυτί μου πήρε ότι ένας αποφυλακίστηκε από την Ολλανδία και μαζί με ένα Ρώσο από την Βουδαπέστη θα τρέξουν ξανά την δουλειά και σήμερα έγιναν τα πρώτα κονέ ώστε να δούνε ποιες είναι διαθέσιμες.
Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες είτε είναι υπο διαπραγμάτευση για μεταγραφή σε άλλο πρακτορείο,είτε ήδη έχουν πάρει μεταγραφή είτε ότι πλέον σκέφτονται σοβαρά να κατέβουν στην μάχη ανεξάρτητες.Και η εμφάνιση στο προσκήνιο και πάλι του Ζου στην Αθήνα τις χαλάει τον τραχανά αφού φοβούνται να έρθουν ανεξάρτητες στην πρωτεύουσα.
Από την άλλη επειδή εδώ και κανένα μήνα οι πιο πολλές κάθονται λόγω του ότι έκλεισε το σαιτ αμφιβάλω πολύ(καλά είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι οι περισσότερες δεν έχουν ούτε τα περιβοήτα 2 ευρώ που διαφημίζει γνωστό ταχυφαγείο ότι με αυτά μπορείς να αγοράσεις ένα καφέ ή ένα milko και μια τυρόπιτα!!!Ε ρε και να δω εκπτώσεις και στα city tours και δεν θέλω τίποτα άλλο