Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (6 μέλη και 75 επισκέπτες)

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ήθελα να ξέρω ΠΟΣΕΣ ακόμα κακές κριτικές πρέπει να γραφτούν για το κακιασμένο, αγενές και ανέραστο γυφτάκι που λέγεται Έλενα-Αντζέλικα Μπλακ για να σταματήσουν να βρίσκονται κορόιδα να της χώνουν 250άρια και βάλε.
Την ώρα που η Αθήνα και όλη η Ελλάδα έχει γεμίσει με Ελληνίδες που το δίνουν για ένα κατοστάρικο την ώρα και καμία δεν πρέπει να είναι πιο αγενής και να γαμιέται χειρότερα από αυτήν, το θεωρώ αδιανόητο να έχει ακόμη έστω και ένα πελάτη, και ΟΧΙ μόνο αυτή...

(Λουκ αυτή είναι μια έμμεση απάντηση, για κάποια κουβέντα περί call girls και city tours που είχε μείνει μετέωρη...)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
roxy panther πήρε κανείς ή να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα???
Να το βγάλεις & να της το χώσεις, μιά που ξεχωρίζει από εμφάνιση για τούτη τη βδομάδα να μάθουμε τι τρέχει κι από άνεση!

;) :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εδώ και καιρό διάφορα CG το παίζουν CT και το κάνουμε αβαβά...το Ελενάκι μας πείραξε τώρα?

Άλλωστε, ανέκαθεν γραφόταν ότι είναι τεμπέλα, δεν είναι κάτι καινούργιο.

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ και καιρό διάφορα CG το παίζουν CT και το κάνουμε αβαβά...το Ελενάκι μας πείραξε τώρα?

Επειδη και εγω την πατησα ΧΟΝΤΡΑ με την Ελενα σε 3ωρο ραντεβου ποια ειναι αυτα που κανετε ΑΒΑΒΑ?????

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Τα σιτιτούρς έχουν τελειώσει κάποια ειδική σχολή, έχουν κάποια ειδική άδεια, κάποιο ξεχωριστό προσόν τελοσπάντων ή το κάθε βλαχαδερό από την Ανατολική Ευρώπη μπορεί να δηλώσει σιτιτουρίστρια, αρκεί να κλείσει 10 μέρες σε ένα πεντάστερο; (Από τα δεύτερα παντάστερα συνήθως)
Δεν θα συνεχίσω. Οποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να καταλάβει, δεν καταλαβαίνει. Και σκασίλα μου! Τα δικά του λεφτά σκορπάει στις μούφες...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επειδη και εγω την πατησα ΧΟΝΤΡΑ με την Ελενα σε 3ωρο ραντεβου ποια ειναι αυτα που κανετε ΑΒΑΒΑ?????
Άσχετα με το ΑΒΑΒΑ (δεν έχω όρεξη να πλακώνομαι πάλι για τα αυτονόητα), σε ότι αφορά την Έλενα, νομίζω ότι εάν διαβάσει κανείς τις κριτικές της, πρέπει να πηγαίνει γυρεύοντας για πατατράκ για να την κλείσει.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Άσχετα με το ΑΒΑΒΑ (δεν έχω όρεξη να πλακώνομαι πάλι για τα αυτονόητα), σε ότι αφορά την Έλενα, νομίζω ότι εάν διαβάσει κανείς τις κριτικές της, πρέπει να πηγαίνει γυρεύοντας για πατατράκ για να την κλείσει.

σωστος... τα εχουμε πει 1000 φορες για την ελενα.
οποιος παει και νομιζει οτι θα περασει καλα παει γυρευοντας.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τα σιτιτούρς έχουν τελειώσει κάποια ειδική σχολή, έχουν κάποια ειδική άδεια, κάποιο ξεχωριστό προσόν τελοσπάντων ή το κάθε βλαχαδερό από την Ανατολική Ευρώπη μπορεί να δηλώσει σιτιτουρίστρια, αρκεί να κλείσει 10 μέρες σε ένα πεντάστερο; (Από τα δεύτερα παντάστερα συνήθως)
Δεν θα συνεχίσω. Οποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να καταλάβει, δεν καταλαβαίνει. Και σκασίλα μου! Τα δικά του λεφτά σκορπάει στις μούφες...
Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω μαζί σου. Ακριβώς έτσι είναι. Γι' αυτό αναρωτιέμαι και εγώ πως ξαφνικά μερικά CG ανεβάζουν το κασέ από την μία μέρα στην άλλη μόνο και μόνο επειδή βαφτίζονται CT και χωρίς καν να διαμένουν σε x-άστερο (όπου x βάλε ότι νούμερο θέλεις). Και βεβαίως, έχεις απόλυτο δίκιο, αφού κάποιοι σκορπάνε τα λεφτά τους στις μούφες, πολύ καλά κάνουν όσες το κάνουν. Και μην ξεχνάμε, στο πορτοφόλι μας, δεν κάνει κουμάντο κανένας τρίτος.

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Απλα ειδα μια τσοντα της στην Private και ειπα λες??? αλλα το αληθινο ητανε παρασαγγας τεσσαρακοντα μακρυα!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Απλα ειδα μια τσοντα της στην Private και ειπα λες??? αλλα το αληθινο ητανε παρασαγγας τεσσαρακοντα μακρυα!!!!!
Είμαι βέβαιος ότι δεν θα είσαι ο μοναδικός. Γενικά πιστεύω, οι τσόντες είναι απλά δόλωμα.
Άλλωστε νομίζω, ότι περισσότερα βγάζουν την εβδομάδα κάθε μήνα στην Αθήνα (και χωρίς κόπο) παρά από τις τσόντες.

PS: Δεν την έχω δει, λόγω κριτικών.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
:thumbsup:

Παρά το ότι πρόκειται για "ευκόλως εννοούμενα" ουδόλως βλάπτει η επανάληψη των ανωτέρω.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Γενικά πιστεύω, οι τσόντες είναι απλά δόλωμα.
Άλλωστε νομίζω, ότι περισσότερα βγάζουν την εβδομάδα κάθε μήνα στην Αθήνα (και χωρίς κόπο) παρά από τις τσόντες.

Προφανώς & δεν το κρύβουν καθόλου. Το σταριλίκι είν' ο κράχτης για το 99%...

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

καλα τα λες αλλα το προβλημα δεν ειναι τα σιτιτουρ,αλλα απο κει που τελειωσες.και δεν χρειαζεται να αναρωτιεται κανεις γιατι ευδοκιμουν αυτες οι καταστασεις.ειναι θεμα υποκειμενικο, θεμα γουστου και παραστασεων απο τις γυναικες που εχει δει ο καθενας στη ζωη του.απλα το δυσκολο ειναι να πιστεψεις οτι υπαρχουν τοσοι αγαμητοι και τοσο κακογουστοι,που και στην τελικη δεν φταινε και αυτοι..

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
.ειναι θεμα υποκειμενικο, θεμα γουστου και παραστασεων απο τις γυναικες που εχει δει ο καθενας στη ζωη του.απλα το δυσκολο ειναι να πιστεψεις οτι υπαρχουν τοσοι αγαμητοι και τοσο κακογουστοι,που και στην τελικη δεν φταινε και αυτοι..

Επίτρεψέ μου, Εθισμένε,

Υπάρχει κι ένα αντικειμενικό θέμα αν και  :offtopic::
Οι τάνες δεν είναι οι μόνες που τα κονομάνε γρήγορα & μαύρα σ' αυτό τον πολύπαθο τόπο...

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Πολλά περισσότερα. Ειδικά τώρα που η τσόντα δεν πληρώνει όπως παλιά.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/2112_1_1283210341.jpeg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/url?source=imgres&ct=img&q=http://s1.hubimg.com/u/2871948_f260.jpg&sa=X&ei=ibfzTIWeJMGytAbG74nnCQ&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNHnhsX5GJ6vy3C1hzFlycHT2s1Yiw[/img[/URL]]

Αντζέλικα... Τι σου καταμαρτυρούσιν????
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/1784_1_1236784050.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Αντζέλικα... Τι σου καταμαρτυρούσιν????
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/1784_1_1236784050.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εγώ θα το θέσω διαφορετικά...ποιός  :jerking: πάει και αυτή γιατί συνεχίζει να έρχεται  :think:

Προσωπική εμπειρία δεν έχω...αλλά με αυτά που διαβάζω εδωμέσα , θεωρώ αδύνατο να πάει κάποιος λογικός μαζί της  :idiot:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Lucent61 και Wings πήγα να βγάλω το φίδι από την τρύπα και τώρα μυξοκλαίω τα 300 μου.....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σε δαγκωσε?ποσο ασχημα?

Παρόμοια θέματα