Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ήθελα να ξέρω ΠΟΣΕΣ ακόμα κακές κριτικές πρέπει να γραφτούν για το κακιασμένο, αγενές και ανέραστο γυφτάκι που λέγεται Έλενα-Αντζέλικα Μπλακ για να σταματήσουν να βρίσκονται κορόιδα να της χώνουν 250άρια και βάλε.
Την ώρα που η Αθήνα και όλη η Ελλάδα έχει γεμίσει με Ελληνίδες που το δίνουν για ένα κατοστάρικο την ώρα και καμία δεν πρέπει να είναι πιο αγενής και να γαμιέται χειρότερα από αυτήν, το θεωρώ αδιανόητο να έχει ακόμη έστω και ένα πελάτη, και ΟΧΙ μόνο αυτή...
(Λουκ αυτή είναι μια έμμεση απάντηση, για κάποια κουβέντα περί call girls και city tours που είχε μείνει μετέωρη...)
Να εκφρασω και μια γνωμη μιας και εχω καποια προτιμηση σε πορν σταρς. Ο μονος λογος που με τραβανε ειναι οτι εχουν φαει και μερικα αγγουρια και δεν κομπλαρουν οταν τις πηδηξεις λιγο διαφορετικα. Τα γουστα μου τα ξερετε! Την Ελενα την ειδα στο πρωτο της τουρ στην Αθηνα και μπορω να πω οτι περασα καλα μαζι της. Ολες οταν ξεκινανε εχουν μια φρεσκαδα και ισως λιγο φιλοτιμο! Πανε 3 χρονια τωρα και την τελευταια φορα πηδαγα την "φιλη" της στο διπλανο δωματιο, οπου μου προτεινε να παω να δω και την Ελενα. Η απαντηση μου ηταν "με τιποτα" γιατι οτι εχω διαβασει τα τελευταια χρονια απο κριτικες το μωρο ειναι ξεπετα και βαριεται και που ζει. :S
Οταν δεν κυκλοφορει κατι καλο στην Αθηνα και τυχαινει να βρισκομαι εντος, παντα προτιμω τα λοκαλ οχι απαραιτητως για τιμη, αλλα για VFM. Και μπορω να πω ανεπιφυλακτα οτι μερικα απο αυτα πηδιουνται καλυτερα και απο πορν σταρς. Οι προτιμησεις μου ειναι "συλλεκτικες" και ο οβολος μου παει παντα σε μωρα που συνδιαζουν εμφανηση, σωμα και σερβις. Τωρα αν το μωρο εχει το πορνιδιο, και πολλες το εχουν κρυμμενο, περναω ακομα καλυτερα.
Με την κριση τωρα βρισκεις μεγαλητερη διαλογη ατα λοκαλ και συμφωνω με τον ντοκ οτι δεν αξιζει να τα δινεις σε καθε καριολα που εμφανηζεται και στηνει τσαντηρι!!