Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (12 μέλη και 90 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Εμένα αυτή η κριτική: , σόρρυ παίκτη, αλλά δεν με πείθει για την ειλικρίνεια του περιεχομένου της (αν μη τι άλλο, στο λέω ευγενικά).
Πες το καχυποψία γιατί γράφτηκες μόλις χθες, πες γιατί έχω ακούσει από άλλους συμπαίκτες που εμπιστεύομαι ότι η συγκεκριμένη είναι κομοδίνο, όσο όμορφη κι αν είναι. Πες γιατί έχω διαβάσει αρκετές κριτικές με πολύ παρόμοιο περιεχόμενο από άλλους διάττοντες αστέρες για κοπέλες που χρειάζονται επειγόντως ένα "σπρωξιματάκι" για να δουλέψουν. Πες γιατί το συγκεκριμένο πρακτορείο δεν είναι και το πιο "αθώο" του κόσμου. Μακάρι να διαψευστώ παίκτη και να είμαστε εδώ να τα λέμε, αλλά τόσες πολλές συμπτώσεις μαζεμένες, λες να είναι τυχαίο;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εμένα αυτή η κριτική: , σόρρυ παίκτη, αλλά δεν με πείθει για την ειλικρίνεια του περιεχομένου της (αν μη τι άλλο, στο λέω ευγενικά).
Πες το καχυποψία γιατί γράφτηκες μόλις χθες, πες γιατί έχω ακούσει από άλλους συμπαίκτες που εμπιστεύομαι ότι η συγκεκριμένη είναι κομοδίνο, όσο όμορφη κι αν είναι. Πες γιατί έχω διαβάσει αρκετές κριτικές με πολύ παρόμοιο περιεχόμενο από άλλους διάττοντες αστέρες για κοπέλες που χρειάζονται επειγόντως ένα "σπρωξιματάκι" για να δουλέψουν. Πες γιατί το συγκεκριμένο πρακτορείο δεν είναι και το πιο "αθώο" του κόσμου. Μακάρι να διαψευστώ παίκτη και να είμαστε εδώ να τα λέμε, αλλά τόσες πολλές συμπτώσεις μαζεμένες, λες να είναι τυχαίο;
Αεροπόρε.....στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε!!!!
Μην περιμένεις απάντηση....χάνεις τον χρόνο σου!!!!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Αεροπόρε.....στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε!!!!
Μην περιμένεις απάντηση....χάνεις τον χρόνο σου!!!!

Απλά καλύπτω όλα τα ενδεχόμενα. Πού ξέρεις, υπάρχει και 1ο/οοο (μια τοις χιλίοις) πιθανότητα ο συμπαίκτης να απαντήσει και να είναι και γνήσιος (όχι μουσαντένιος)  :huh:
Κατά τα άλλα, ο,τι έγραψα το έγραψα για όσους δεν ξέρουν και πάνε και τη πατήσουν με τη συγκεκριμένη.

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τα ευκώλος εννοούμενα....δεν παραλείπονται ποτε!!! Αμα καθε καριολα μας βαζει στην διαδικασια να ζηταμε εκπτωσεις... οσο καλο σερβις και να εχει... να πεινασει...
και τα λεω παρ'ολο που το γουσταρω το κοριτσι...

Κ δεν πρεπει να παραλειπονται  :headbang: :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εμένα αυτή η κριτική: , ....
Μακάρι να διαψευστώ παίκτη και να είμαστε εδώ να τα λέμε, αλλά τόσες πολλές συμπτώσεις μαζεμένες, λες να είναι τυχαίο;

"Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους [size=14pt]φελούν[/size] να περάσουν καλά"

Εάν σκεφτείς ποιοι μπερδεύουν το φι με το θήτα, θα καταλάβεις και από που ήρθε η κριτική.

Τόσο απλά.

τα ευκώλος εννοούμενα....δεν παραλείπονται ποτε!!! Αμα καθε καριολα μας βαζει στην διαδικασια να ζηταμε εκπτωσεις... οσο καλο σερβις και να εχει... να πεινασει...
και τα λεω παρ'ολο που το γουσταρω το κοριτσι...

Ρε γάμησέ τες τις μαλακισμένες που επειδή έχουν λιγότερη πελατεία ανέβασαν το κασέ για να πατσίσουν την χασούρα.

Εάν αναλύσω τι κάναμε προχθές με 500 Ευρώ στα (πολιτισμένα) ξένα...θα κλάψουν πολλές μανούλες.

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Απλά καλύπτω όλα τα ενδεχόμενα. Πού ξέρεις, υπάρχει και 1ο/οοο (μια τοις χιλίοις) πιθανότητα ο συμπαίκτης να απαντήσει και να είναι και γνήσιος (όχι μουσαντένιος)  :huh:
Κατά τα άλλα, ο,τι έγραψα το έγραψα για όσους δεν ξέρουν και πάνε και τη πατήσουν με τη συγκεκριμένη.

Και αυτό που το βάζεις:

"Αρχικά όταν την είδα στις φωτογραφίες είπα σιγά μην είναι έτσι αποφάσισα όμως να το ρισκάρω και δεν απογοητευτικά. Την πόρτα μου άνοιξε μια πολύ όμορφη σχετικά ψηλή ρωσίδα ξανθιά με πράσινα μάτια και πολύ όμορφο χαμόγελο"

Ήταν η κοπέλα των φωτογραφιών ή όχι; Καμία απάντηση

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
απόψε γύρω στις 10 το βράδυ εθεάθη η Donna να κατεβαίνει απο taxi στο tobacco hotel. Ε ρε , εαν σε θέλει ... πολλά πετυχαίνεις. 
:2funny: :2funny: :2funny:
Ποιος ΄ηταν ο τυχερός παίχτης όμως ? οοεεεοοο ?  :think:

Bloody

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ωστόσο ο ερωτισμός σε αυτήν την πόλη τελικά πρέπει να βρίσκεται στον αέρα.

Με κάτι μας ψεκάζουν εξωγήινοι να μου το θυμάστε.

Μέχρι και οι κούκλες στις βιτρίνες της Εγνατίας γκαύλωσαν με ΓΚ κεφαλαίο!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
παντως η Donna πιο μουναρα απο ποτέ ... μποτακι , τζην , δερματινο καφε μπουφεν , και μαλλι μεχρι την κωλαρα της. Μαλλον θα την επισκεφτω tomorrow.  :tits:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
σταμάτησα με το αμάξι απέναντι και την φώναξα ... η κουφάλα με θυμότανε ...

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
:2funny:
Πλάκα-πλάκα στην 3 μοιάζει με τον Φούνες... στη φάτσα.  :grin:

Συνημμένα

• funes.jpg
    funes.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 18

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
roxy panther πήρε κανείς ή να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα???

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Mε πρόλαβες! Καρα- μούφα είναι!  :jerking:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ήθελα να ξέρω ΠΟΣΕΣ ακόμα κακές κριτικές πρέπει να γραφτούν για το κακιασμένο, αγενές και ανέραστο γυφτάκι που λέγεται Έλενα-Αντζέλικα Μπλακ για να σταματήσουν να βρίσκονται κορόιδα να της χώνουν 250άρια και βάλε.
Την ώρα που η Αθήνα και όλη η Ελλάδα έχει γεμίσει με Ελληνίδες που το δίνουν για ένα κατοστάρικο την ώρα και καμία δεν πρέπει να είναι πιο αγενής και να γαμιέται χειρότερα από αυτήν, το θεωρώ αδιανόητο να έχει ακόμη έστω και ένα πελάτη, και ΟΧΙ μόνο αυτή...

(Λουκ αυτή είναι μια έμμεση απάντηση, για κάποια κουβέντα περί call girls και city tours που είχε μείνει μετέωρη...)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom