NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.836
- Πόντοι
- 37.127
δεν έχω να πω τίποτα ξάδερφε ...μια εικόνα χίλιες λέξειςΜίλα ρε μούργο...μίλα ρε!!!!
δεν έχω να πω τίποτα ξάδερφε ...μια εικόνα χίλιες λέξειςΜίλα ρε μούργο...μίλα ρε!!!!
Σωστά.....εγώ τώρα που θα βρω κάτι, κάπου να τον χώσω?δεν έχω να πω τίποτα ξάδερφε ...μια εικόνα χίλιες λέξεις
δεν έχω να πω τίποτα ξάδερφε ...μια εικόνα χίλιες λέξεις
Καλα βρε παιχτες, απο τις φωτο το "μωρο" φαινεται 40+ για να μην πω κοντινοτερα στα 50 με το φωτοσοπ που θα επεσε!
Καταλαβαινω οτι βιτσια ειναι αυτα, αλλα τετοια μωρα δεν χρειαζεται να τα πληρωνετε. Σας πληρωνουν αυτες!!
40 φίλε Λουκ αλλά θα σου πάρουν τον πούτσο σου και να στον ξεζουμίζουν ακόμα και αν σε πάνε με φορείο στο ασθενοφόρο ;)
Για να στον ξεζουμισουν, πρεπει να σου σηκωθει πρωτα!! αλλιως απλα θα στον ξεριζωσουν!!
Εδω μιλαμε 45-50
δεν έχω να πω τίποτα ξάδερφε ...μια εικόνα χίλιες λέξεις
απαπα τι μας εκανες... με το μελανουρι...
ειστε και φιλοι στο facebook?
Ξεκίνα να ψάχνεις Χόρχε....δεν έχει πολλές φίλες εκεί!!!!απαπα τι μας εκανες... με το μελανουρι...
ειστε και φιλοι στο facebook?
ξάδερφε δεν εχω πάει πουθενά ...τρέμουν τα πόδια μου μια βδομάδα τώραΞεκίνα να ψάχνεις Χόρχε....δεν έχει πολλές φίλες εκεί!!!!
Υ.Γ. Ξέχασες να ενημερώσεις για το μικρό ή δεν πήγες?
Ξεκίνα να ψάχνεις Χόρχε....δεν έχει πολλές φίλες εκεί!!!!
Υ.Γ. Ξέχασες να ενημερώσεις για το μικρό ή δεν πήγες?
Καλα βρε παιχτες, απο τις φωτο το "μωρο" φαινεται 40+ για να μην πω κοντινοτερα στα 50 με το φωτοσοπ που θα επεσε!
Καταλαβαινω οτι βιτσια ειναι αυτα, αλλα τετοια μωρα δεν χρειαζεται να τα πληρωνετε. Σας πληρωνουν αυτες!!
Συγνωμη, αυτη ειναι η Linta?????κουτσομπόλη...είμαστε είμαστε αλλά αν θες να την βρεις θα πας στο galaxy ή στις Μούσσες
κουτσομπόλη...είμαστε είμαστε αλλά αν θες να την βρεις θα πας στο galaxy ή στις Μούσσες
αναρωτιεμαι ποσα πμ πηρες για να πεις στους παίχτες που θα βρουν το μωρο!
ποσες χιλιαδες αραγες?