Φτερουγα, Βλακεντιο να λες το εαυτο σου και αυτα που γραφεις στις κριτικες σου!! Δεν ειμαι μονο εγω που τα διαβαζω!!
Εχεις γινει λιγο ρεντικολο με το μωρο! Πρωτα την εκθειαζεις με 9αρια, μετα μας λες οτι εισαι παλιος πελατης και δεν δεχεται καινουργιους λογω ασφαλειας, και μετα μας λες οτι δεν αξιζει ουτε ενα κατοσταριο!
Θες να μας πεις και αλλα για τις αλλες τανες που εκθειαζεις στις κριτικες σου??
Αντε, και αμα θελεις και αλλο χωσιμο, εδω ειμαι!!
Απορία: αν κάποιος περάσει πολύ καλά σ' ένα ραντεβού με μια κοπέλα και γράψει αντίστοιχη κριτική με υψηλή βαθμολογία, έστω και εν μέρει δοσμένη λόγω του "ενθουσιασμού" του, τον καθιστά αμέσως προμότορα της κοπέλας, ειδικά αν έχει το θάρρος να παραδεχθεί ότι την αμέσως επόμενη μέρα, σε 2ο ραντεβού στο καπάκι, δεν πέρασε εξίσου καλά; Και αυτό παίκτη σε διαβεβαιώ ότι ο Φτερούγας το είχε ήδη παραδεχθεί σε μένα μέσω μηνύματος στο Skype, που μου το έστειλε σε ανύποπτο χρόνο, προτού δηλ. βγεις να τον κατηγορήσεις. Κι αν δεν με πιστεύεις, στο κάνω copy-paste και στο στέλνω.
Εγώ νομίζω ότι ένας παίκτης κρίνεται από το σύνολο της συμμετοχής του στο site (κριτικές + ποστ) για την αξιοπιστία του, και ο συγκεκριμένος αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ καθαρός.
Υ.Γ. Αν θες να με κατηγορήσεις κι εμένα ότι έγινα αυτόκλητος δικηγόρος του Φτερούγα, κανένα πρόβλημα, τιμή μου. Ό,τι γράψεις σε απάντησή μου, ΑΝ το θελήσεις, σε παρακαλώ να είναι κόσμιο, όπως με ευγένεια πιστεύω ότι σου απευθύνομαι κι εγώ.