Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (7 μέλη και 72 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Παιχτη ζυγιζεις τα πραγματα και τον καθε παιχτη!Τον τσεκαρες δεν ταιριαζουν τα γουστα σου, τον εκραξες, πας σε καποιον αλλο ...
εξαλου δεν ειναι ιδια η εμπειρια για τον καθενα!για τους βαθμους θα συμφωνισω οτι υπερβαλει μερικες φορες αλλά μεχρι εκει...
και για να μην λες...

κανοντας και λιγο χιουμορ ξεχασες να την πας για φαγητο πριν την ξεκ...λιασεις! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εγω δεν τον γνωριζω, αλλα δεν τον παιρνω και στα σοβαρα! Ετσι για να μην φαω τα μουτρα μου ξανα!!  :grin:

Συνημμένα

• faeladi.jpg
    faeladi.jpg
    66,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιχτη ζυγιζεις τα πραγματα και τον καθε παιχτη!Τον τσεκαρες δεν ταιριαζουν τα γουστα σου, το εκραξες, πας σε καποιον αλλο ...
εξαλου δεν ειναι ιδια η εμπειρια για τον καθενα!για τους βαθμους θα συμφωνισω οτι υπερβαλει μερικες φορες αλλά μεχρι εκει...
και για να μην λες...

κανοντας και λιγο χιουμορ ξεχασες να την πας για φαγητο πριν την ξεκ...λιασεις! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ κατι αλλο θελεις  :2funny: :2funny: αλλα σωστα τα λες!! Παμε για φαγητο τωρα για να μην πω περισσοτερα ! :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να προσεχει λιγο στους βαθμους ομως, ;) γιατι θα βγει λιγο...........προμοτερ. Τα γουστα κολοκυθοπιτα μιας και χθες ειχαμε συζητηση για κριτικες και μωρα αν θυμασαι!!

Πολλοι μπορουν να διαφωνουν μαζι μου για μωρα, αλλα τα γραφομενα λενε μια ιστορια νομιζω!!  ;)
Μα για τα γραφομενα μιλαω !!!
Τα νουμερα στα παπαρια μου Παιχτη βαζω δικα μου !!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εδώ...διαβαζεις κρινεις και αποφασιζεις!αν δεν εχεις και συ εμπιστοσυνη κανεις τον κασκαντερ και μας ενημερωνεις αν πηρε μπρος το εργαλειο...
αλλά μην ξεχνας οτι η Lamborghini εκτος απο υπερ-αυτοκινητα :cheesy: :cheesy:  βγαζει και τρακτερ :grin: :grin: και μην βρεθεις με κανα τέτοιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
διαφημιζει στο site της οτι γαμιεταιι ακαποτα & οταν εσκασε μυτη εδω,μετα απο σχετικο κραξιμο αρχισε να βριζει τα μελη..

Εριξα μια ματια στο σαιτ της και δεν εγραφε τιποτα για υπηρεσιες και ακαποτα.Ισως να το εγραφε στο παρελθον και μετα το ''κραξιμο'' να το εβγαλε. Οσο για το βρισιμο οι πιο πολλες που γραφουν εδω θα βριστουν  μαζι μας ετσι κι αλλιως. Παραδεχτηκε δηλαδη οτι κανει ακαποτα? Πηγε κανενας μαζι της? Γραφτηκε κριτικη?

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Εριξα μια ματια στο σαιτ της και δεν εγραφε τιποτα για υπηρεσιες και ακαποτα.Ισως να το εγραφε στο παρελθον και μετα το ''κραξιμο'' να το εβγαλε. Οσο για το βρισιμο οι πιο πολλες που γραφουν εδω θα βριστουν  μαζι μας ετσι κι αλλιως. Παραδεχτηκε δηλαδη οτι κανει ακαποτα? Πηγε κανενας μαζι της? Γραφτηκε κριτικη?

ειχε διαφορετικο σαιτ..τωρα το αλλαξε
ηθελε εξετασεις των τελευταιων ημερων να τισ δειξεις κ κατι αλλες παπαριες
ασε που οι τιμες τησ ειναι υπερβολικες
χασιμο χρονου..αλλα εαν θες να το ψαξεις πηγαινε στις ανεξαρτητες

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αφηστε το...ελεος!!!!! 4ης κατηγοριας ρουμανοιταλιδοκυπρια.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
χα χα χα η παρακατω σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ στο Βουκουρεστι.....80 την ωρα!!!!!!    Amanda 
1.5h - 300€
2h - 400€
2.5h - 450€
3h - 500€
4h - 600€
12h - 1300€full night

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Λουκέντιε, εσύ λεβέντη μου ούτε σοκολατάκια δεν ξέρεις να διαλέξεις!  :grin:

Και εγω δεν τον γνωριζω, αλλα δεν τον παιρνω και στα σοβαρα! Ετσι για να μην φαω τα μουτρα μου ξανα!!  :grin:

Οσο για την Ολγα είναι Μούναρος! Φυσικά κι έχει τουπέ όπως & δεν ξέρει να γαμιέται λόγω ηλικίας. Ελα όμως που υπάρχουνε & μουστερήδες!
Οπως & να το κάνουμε άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας!

Οσο για τη Λουλούδω οφείλω να ομολογήσω οτι σήμερα που ξαναπήγα ήταν πολύ κατώτερη! Ετσι για την ιστορία...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Οσο για τη Λουλούδω οφείλω να ομολογήσω οτι σήμερα που ξαναπήγα ήταν πολύ κατώτερη! Ετσι για την ιστορία...
Προφανώς.....
Σόρρυ φτερούγα, αλλά ποτε δεν κάνεις κολλητά ραντεβού με πουτάνα μέσα σε 2 ημέρες!!!!
Γιατί τότε ξεκινάνε τις πουτανιές.... ;) :grin: :grin:
Οι λόγοι προφανείς!!!! :sunglasses:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Προφανώς.....
Σόρρυ φτερούγα, αλλά ποτε δεν κάνεις κολλητά ραντεβού με πουτάνα μέσα σε 2 ημέρες!!!!
Γιατί τότε ξεκινάνε τις πουτανιές.... ;) :grin: :grin:
Οι λόγοι προφανείς!!!! :sunglasses:
Γι' αυτό κι εγώ κρατάω τις εξαιρέσεις!  :sunglasses:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λουκέντιε, εσύ λεβέντη μου ούτε σοκολατάκια δεν ξέρεις να διαλέξεις!  :grin:
Οσο για την Ολγα είναι Μούναρος! Φυσικά κι έχει τουπέ όπως & δεν ξέρει να γαμιέται λόγω ηλικίας. Ελα όμως που υπάρχουνε & μουστερήδες!

Ελα τωρα φτερουγα, μην προσπαθεις να δικαιλογησεις τα αδικαιλογητα και να κανεις συγκριση με σοκολατακια!! Λιντ δεν βρισκεις οσο και να ψαχνεις!! Μονο στον Βενιζελο θα τα βρεις  :grin:

Για να βαλουμε και μια σειρα σε αυτα που λες και να κρινουν αλλοι!!

Αρχισαμε συζητηση για το μωρο πριν μερικες μερες στο αλλο θρεντ και εγραψα οτι ηταν ψοφια. Τα ιδια ειπε και ο Τρεζ που την εχει συναντησει 3 φορες! Δεν θα την ξαναβλεπε!!

1.Στις 29 στο ιδιο θρεντ ελεγες οτι βαρανε μυγες τα μωρα  ;) Ενας αλλος παιχτης ρωταει αν γινεται παζαρι στις τιμες μιας και βαρανε μυγες!

2. Την ιδια μερα η την επομενη πας στην Αλεκσα και αμεσως ανεβαζεις αποθεωτικη κριτικη με 9αρι !! Τυχαιο ???  :think: :think: Δεν μπορουσες να περιμενεις αλλη μια μερα να την ανεβασεις αφου φυγει το μωρο???  :think: :think: η σε παρακαλουσε το μωρο για αμεση κριτικη να ανεβουν οι μετοχες της?? Μηπως ηταν το γραφειο? η εκανες το κοινωνικο σου καθηκον??  :think:

Τωρα θελεις να μου τα χωσεις φτερουγα???  :think: :think: που σε εθιξα σαν προμοτερ??? :idiot:

Οσο για τα ματια, εχω δει πολυ καλυτερα μωρα!! :grin: και πολυ περισσοτερα απο σενα. ;)

Αντε κλαψε τωρα που πηγες για δευτερη φορα και δεν σου βγηκε καλη!!

Την καλησπερα μου και να προσεχεις τι γραφεις, γιατι θα μπεις στην ιδια κατηγορια με τον μουνοντοκτορα και μερικους αλλους!  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Η Ολγα φτερουγα μονο μουναρος δεν ειναι!!  :headbang: Δεν ξερει να γαμιεται λογο ηληκιας???  :think: Αν δεν κανω λαθος Πορν σταρ ειναι/ηταν!! Λες να μην ξερει να γαμιεται?  :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: Παρθενα ηταν και περιμενε εσενα τον λαγο να της δειξεις τα μονοπατια?  :2funny: :2funny:

Ελεος!!! Τι αλλο θα ακουσω!! :headbang: :headbang:

Ολγα =
ΥΓ. Εγω πηγα για να καμαρωσω τα ..........δοντια της!  :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για να βαλουμε και μια σειρα σε αυτα που λες και να κρινουν αλλοι!!

Αρχισαμε συζητηση για το μωρο πριν μερικες μερες στο αλλο θρεντ και εγραψα οτι ηταν ψοφια. Τα ιδια ειπε και ο Τρεζ που την εχει συναντησει 3 φορες! Δεν θα την ξαναβλεπε!!

1.Στις 29 στο ιδιο θρεντ ελεγες οτι βαρανε μυγες τα μωρα  ;) Ενας αλλος παιχτης ρωταει αν γινεται παζαρι στις τιμες μιας και βαρανε μυγες!

2. Την ιδια μερα η την επομενη πας στην Αλεκσα και αμεσως ανεβαζεις αποθεωτικη κριτικη με 9αρι !! Τυχαιο ???  :think: :think: Δεν μπορουσες να περιμενεις αλλη μια μερα να την ανεβασεις αφου φυγει το μωρο???  :think: :think: η σε παρακαλουσε το μωρο για αμεση κριτικη να ανεβουν οι μετοχες της?? Μηπως ηταν το γραφειο? η εκανες το κοινωνικο σου καθηκον??  :think:

Τωρα θελεις να μου τα χωσεις φτερουγα???  :think: :think: που σε εθιξα σαν προμοτερ??? :idiot:

Οσο για τα ματια, εχω δει πολυ καλυτερα μωρα!! :grin: και πολυ περισσοτερα απο σενα. ;)

Αντε κλαψε τωρα που πηγες για δευτερη φορα και δεν σου βγηκε καλη!!

Την καλησπερα μου και να προσεχεις τι γραφεις, γιατι θα μπεις στην ιδια κατηγορια με τον μουνοντοκτορα και μερικους αλλους!  :2funny: :2funny:
Οπα λαθος εδω περα !!!
Δεν ειπα οτι ειναι ψοφια ,ειπα οτι εγινε Diva οποτε τερμα απο μενα !!!!
Οσο για την Ολγα δεν ειναι τυχαιο οτι ποτε δεν την συναντησα ενω εχω παρει ολο το Ρωσσικο καστ  της Αγιας Πετρουπολης και εχω γραψει παλιοτερα οτι ειναι κομοδινο .
Liz
Karina
Daisy
Liana
Maya
Oksana
Ornela
Laki
Julia
Irena
Και κανα δυο ακομα που δεν θυμαμαι !!!
Ειναι μεσα στο 10% που δεν με πιανει ο Φτερουγας !!
Τωρα στο αλλο που λες για το ποιος εχει δει και εχει γαμησει πιο πολλες ,δεν νομιζω οτι εχουμε αγωνα δρομου εδω μεσα ουτε μετραμε τις ψωλες μας για να δουμε ποιος ειναι πιο μαγκας !!!
Καλημερα !!!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Καλό μήνα στην εκλεκτή ομήγυρη!

Βλακέντιε -αφού δε σ' άρεσε το λουκέντιος- θ' απαντήσω μόνο σχετικά με το ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΣΜΑ αν κι αυτό μάλλον περιττό είναι.

Ανέβασα κριτική Τετάρτη βράδυ κατά τις 10. Απλά είπα πώς πέρασα όπως κάνω σχεδόν κάθε φορά δηλαδή. Χθες βράδυ σχολίασα οτι η συνέχεια στη 2η συνάντηση δεν ήταν ανάλογη της 1ης. Αν η κριτική μου ήταν κατά παραγγελία τόσο ηλίθια θά 'ταν η Μαργαρώ να μη μου δείξει την ευγνωμοσύνη της; Κι εγώ ύστερα δε θα ΄ταν λογικό να το καταπιώ για να προστατέψω το Μπουρδελοπροφίλ μου;
Να προσθέσω & κάτι τελευταίο: χθες Πέμπτη ήταν η τελευταία μέρα της περιοδείας της κορασίδας κι απότι μού 'πε δε θα δεχόταν νέους πελάτες για λόγους ασφαλείας - πράγμα που τό 'χω ακούσει αρκετές φορές από διαφορετκά στόματα κι είναι λογικό. Ετσι έχασα τις μίζες μου...  :'(

Πρόεδρε, μη με ξαναυπερασπιστείς σε παρακαλώ, γιατί θα πούνε πως ανοίξαμε γραφείο!  :grin:  :2funny:

Κι αν όντως συνάντησες 3 φορές τη φίλη μας, ήσουν πιό τυχερός απο μένα!
3η φορά μόνο με 100άρικο δανεικό απ' το Luc θα πήγαινα!  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom