tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δυο φορες Παιχτη και εγινε ακριβως το ιδιο οποτε δεν υπαρχη τριτη !!!
Το εγραψα ξεκαθαρα κιολας !!
Το εγραψα ξεκαθαρα κιολας !!
Το ελληνοπουλο θα το διαπιστωσει αργα αραγε?Sandra απο Λιθουανια !!
Γκομενιαστηκε με Ελληοπουλο και αποτραβηχτηκε !!
Πολυ καλο κομματι με πολυ καλο service και πολυ κακο χαρακτηρα !!
Sandra απο Λιθουανια !!
Sandra απο Λιθουανια !!
το εκαψες το κοριτσι
αχαχαχαχαχαχα !!!!το εκαψες το κοριτσι
Απλα να της πεις να ειναι βαμμενη γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο απο τις Starletes δεν βλεπεται αμακιγιαριστο !! ;)
Aαα, ρε lalak, τι την ήθελες την ιστορία με τα τριαντάφυλλα! Βραδυάτικα να ξηγάω τ' ανεξήγητα & μάλιστα γραπτώς εξ αποστάσεως!Mε φωτισε ο θεος και σ ακουσα παλι και πηγα Lindi
Κριτικές εδώ:γνωριζει κανεις τιποτα για αυτη την κορασιδα;
Παλι καλα γιατι σαν παλιος ξερεις να κρινεις αυτα που διαβαζεις !!! ;)
Aαα, ρε lalak, τι την ήθελες την ιστορία με τα τριαντάφυλλα! Βραδυάτικα να ξηγάω τ' ανεξήγητα & μάλιστα γραπτώς εξ αποστάσεως!
Τουλάχιστον νά 'χα ρίξει κάνα μανίκι νωρίτερα, ντέφι να γίνει!
Οποιος Μακάκος έκανε τη μετάφραση να του καεί το λάπτοπ!
Καλό μήνα στην εκλεκτή ομήγυρη!
Βλακέντιε -αφού δε σ' άρεσε το λουκέντιος- θ' απαντήσω μόνο σχετικά με το ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΣΜΑ αν κι αυτό μάλλον περιττό είναι.
Ανέβασα κριτική Τετάρτη βράδυ κατά τις 10. Απλά είπα πώς πέρασα όπως κάνω σχεδόν κάθε φορά δηλαδή. Χθες βράδυ σχολίασα οτι η συνέχεια στη 2η συνάντηση δεν ήταν ανάλογη της 1ης. Αν η κριτική μου ήταν κατά παραγγελία τόσο ηλίθια θά 'ταν η Μαργαρώ να μη μου δείξει την ευγνωμοσύνη της; Κι εγώ ύστερα δε θα ΄ταν λογικό να το καταπιώ για να προστατέψω το Μπουρδελοπροφίλ μου;
Να προσθέσω & κάτι τελευταίο: χθες Πέμπτη ήταν η τελευταία μέρα της περιοδείας της κορασίδας κι απότι μού 'πε δε θα δεχόταν νέους πελάτες για λόγους ασφαλείας - πράγμα που τό 'χω ακούσει αρκετές φορές από διαφορετκά στόματα κι είναι λογικό. Ετσι έχασα τις μίζες μου... :'(
Πρόεδρε, μη με ξαναυπερασπιστείς σε παρακαλώ, γιατί θα πούνε πως ανοίξαμε γραφείο!
Κι αν όντως συνάντησες 3 φορές τη φίλη μας, ήσουν πιό τυχερός απο μένα!
3η φορά μόνο με 100άρικο δανεικό απ' το Luc θα πήγαινα!
Ειναι μεσα στο 10% που δεν με πιανει ο Φτερουγας !!
Τωρα στο αλλο που λες για το ποιος εχει δει και εχει γαμησει πιο πολλες ,δεν νομιζω οτι εχουμε αγωνα δρομου εδω μεσα ουτε μετραμε τις ψωλες μας για να δουμε ποιος ειναι πιο μαγκας !!!
Καλημερα !!!!
Μπούλη, μη μου ζορίζεσαι! Είναι κι η πίεση...
Καλο μηνα Luc !!!
Μαλλον δεν σου ( μπηκε ) καλα !!