Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (10 μέλη και 75 επισκέπτες)

zeyo

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2006
Μηνύματα
26
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Με χαρά γράφω το πρώτο μου review στο bourdela!!

Αφορά την εξής κορασίδα ,

Έχοντας κλείσει ραντεβού 10.00 - 12.00 το πρωί φθάνω στο ξενοδοχείο κατά τις 9.00 και ανεβαίνω στο μπαρ για καφεδάκι. Κατά τις 9.15 σκάει μύτη η τύπισσα για να πάρει πρωινό (να στυλωθεί από την χτεσινοβραδυνή ξεπέτα) και παθαίνω πλάκα. Καμία σχέση με τις φώτο. Με τουλάχιστον 15 κιλά παραπάνω περπατώντας σαν πιγκουίνος περνάει από δίπλα μου.
Μετά από τον πρώτο πανικό αρχίζω να σκέφτομαι τι να κάνω!! Πέρνω άμεσως τηλέφωνο local cg η οποία γαμώ τη τύχη μου έλειπε εκτός Αθήνας. Θες η κάψα, θες το παράλογο του πράγματος στέλνω μήνυμα στο πρακτορείο και μειώνω σε μία ώρα το ραντεβού και αποφασίζω να βουτήξω στα βαθιά!.

Οπλισμένος με κουράγιο ξεκινάω στις 10 και πάω στο δωμάτιο της όπου και με υποδέχεται με τιγρέ καλτσάκια, τακούνια και διχτυωτό μπλουζάκι.
Από εκείνη τη στιγμή αρχίζει η μεγάλη ανατροπή. Φοβερό attitude έκανε τα πάντα για να με ευχαριστήσει.

Ξεκίνησε με πίπα (7/10) και το πρώτο χύσιμο στην μούρη. Μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα συζήτησης για το πως γυρίζουν μία τσόντα έπεσε στο μάτι μου σε αξεσουάρ (τεραστίων διαστάσεων) που είχε ακουμπισμένο στο κομοδίνο. Αρπάζοντας την ευκαιρία της ζητάω να το χρησιμοποιήσει και εκεί τα είδα όλα. Τι Copperfield και μαλακίες το εξαφάνισε στο λεπτό. Στη συνέχεια στήθηκε στα τέσσερα φωνάζοντας fuck me fuck me και στο τέλος τρομερή ποδομολακία και χύσιμο για δεύτερη και τελευταία φορα.

Σίγουρα όχι η μουνάρα που φαίνεται στις φώτο αλλά σε εμένα άφησε μια γλυκιά γεύση για τις φιλότιμες προσπάθειες της!
 

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
358
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητοί συμπολεμιστές σας γράφω υπό συνθήκες οργής : Μόλις τελειωσα απο την ανωτέρω κυρία : σας αναφερω τα ακόλουθα : 1. Δεν μιλά γρι αγγλικά (όσοι ξέρουν γερμανικά είναι τυχεροί). 2. Φορά σιδεράκια (!!!) λες και είναι εξάχρονη ανιψιά μου. 3. τα τούβλα και τα τσιμέντα είναι πιο κινητικά απο αυτήν.
Από υπηρεσίες άστα να πάνε..........Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν αρνήθηκε το OWO, ενώ το πρακτορείο το προσφέρει ως υπηρεσία.

Μην με παρεξηγείτε δεν τα έχω με την κοπέλλα που έχει και κάποια θετικά . Τα έχω όμως πάρει στο κρανίο χοντρά με το πρακτορείο : 450 ? για αυτές τις υπηρεσίες ????? όταν στο χώρο κινούνται πρακτορεία με αξιοπρέπεια όπως το baltic  ή το karolinas  ?? ε  όχι....να πάνε να γαμηθούνε ! Δεν φέραμε το CT  για να μας περνάνε για μαλάκες. Μαύρο και πάλι μαύρο ..
Η συνέχεια στο escortguide.


μετά τιμής
peterflorinz

Σε ποιά αναφέρεσαι;
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
παίδες αν κάποιος από εσάς πάρει την marina σήμερα να γράψει εντυπώσεις έτσι ώστε αν αξίζει να προλάβω να την τιμήσω.......... :birdman:
 

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.151
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
παίδες αν κάποιος από εσάς πάρει την marina σήμερα να γράψει εντυπώσεις έτσι ώστε αν αξίζει να προλάβω να την τιμήσω.......... :birdman:

Δεν μπορούσα να αντισταθώ και έχω κλείσει για Τρίτη.Αναμείνατε εκτενές review
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
17
Πόντοι
6
Παιδιά για την Κλαούντια που έγραψα μη με ρωτάτε προσωπικές πληροφορίες για το που την βρήκα κτλ....όπως καταλαβαίνετε προσπαθώ να μείνω ανώνυμος στο πλήθος για ευνόητους λόγους. Ειδικά για μια κοπέλα που της την έπεσαν αγρίως και δε ξέρω καν τι θα απογίνει...
Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο που έγραψε 1-2 σελίδες πριν ότι κάνει μόνο για GFE, το είχα γράψει και εγώ είναι για να την κλείσεις για ταξιδάκι 4-5 ημερών το καλοκαίρι σε κανένα νησάκι στο Αιγαίο να περάσετε ζάχαρη. Ξέρει και το κάνει καλά ή απλά το ζει αυτό. Δεν της βγαίνει το πορνοσταρίστικο ούτε το wild με τίποτα....
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
460
Like
8
Πόντοι
1
Μία ερώτηση-παράκληση προς όποιον 'κατέχοντα' ή πρόθυμο συναγωνιστή . Σκέφτομαι να κάνω κατάθεση σε ct στη Θεσσαλονίκη μέσ'στη βδομάδα (δώρο στον εαυτό μου λόγω γιορτής!) Παίζομαι μεταξύ Adriana από prettygirls 4u και Candy από balticharmo ny. Έχω διαβάσει για την πρώτη κυρία αρκετές (καλές έως πολύ καλές) κριτικές, όχι όμως για τη δεύτερη. Για να πω την αλήθεια, εμφανισιακά προτιμώ την candy. Οσοι έμπειροι, τι προτείνετε σε σχέση με τις υπηρεσίες αλλά ΚΑΙ την εμφάνιση των δύο ct?
 

Επισκέπτης
Candy με τα χίλια αν θέλεις GFE και long date. Απλά να είσαι πολύ προσεκτικός μην φας κόλλημα μαζί της γιατί είναι "επικίνδυνη" με τη συμπεριφορά της και τη προσωπικότητα της.

Αν θέλεις 1-2 ώρες αχαλίνωτο sex Andriana 100% η Candy δεν είναι τέτοιο στυλ.
 

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
460
Like
8
Πόντοι
1
Candy με τα χίλια αν θέλεις GFE και long date. Απλά να είσαι πολύ προσεκτικός μην φας κόλλημα μαζί της γιατί είναι "επικίνδυνη" με τη συμπεριφορά της και τη προσωπικότητα της.

Αν θέλεις 1-2 ώρες αχαλίνωτο sex Andriana 100% η Candy δεν είναι τέτοιο στυλ.

Βασικά μιλάω όντως για 1-2 ώρες το πολυ (οικονομικοί λόγοι!) και μόνο για σεξ! Πιο πολύ PSE παρά GFE! Για Adriana έχω δει πολύ καλές κριτικές, απλά η εμφάνιση της δεν μου κάνει 'κλικ'! Οι υπηρεσίες της είναι πράγματι τόσο καλές; Από σώμα-φάτσα, ό,τι φαινεται στις φωτογραφίες;
 

Επισκέπτης
Σώμα νορμάλ πράγματα με μεγάλα σιλικονάτα βυζιά. Αν την πετύχεις και σε καλή φάση (άνθρωποι είναι και αυτές μη το ξεχνάμε) θα σε βάλει κάτω και θα αναστενάξεις. Εγώ τη συστήνω παρότι δεν στο στυλ που μου αρέσουν (petite).
 

markmarkus25

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
22
Like
0
Πόντοι
0
Παιδεια βοηθεια......

λεω σημερα να παρω νικολ απο asexydate.... εαν εχει παρει κανεις την κοπελα αυτη θα εκτιμουσα καπια σχολια.... εαν οχι τιποτα για το γραφειο????
 

koukos70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Μηνύματα
31
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μπορειτε να μου πητε εαν Αντριαννα ειναι Αθηνα και η Candy?
Πως μπορω να επικονωνησω μαζι τους.
Ευχαριστω.  
 

Επισκέπτης
Πήγαινε πιο πίσω στο thread έχει ανακοινώσει ο tipos την παρουσία τους με links.
 

koukos70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Μηνύματα
31
Like
0
Πόντοι
0
σε ευχαριστω για την βοηθεια. Δεν βρηκα κατι για την Candy.
Ειναι το ιδιο με Cintia?
 

Επισκέπτης
Εγώ επειδή σε συμπαθώ δεν θα σε κράξω. Επίσης έχε υπόψιν σου πως με την Candy στα άπειρα dates που έχω κάνει μία μόνο φορά επιδόθηκα στο hobby του anal και αυτό σε weekend date...
 

Επισκέπτης
Είδες έθαψες την Candy και έπεσε το site  :uglystupid:

 

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
91
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Μετά από πολύ καιρό απραξίας (θα εξηγήσω παρακάτω το λόγο) επέστρεψα σήμερα στο αγαπημένο μας hobby....

Nikol από Asexydate
Διάρκεια : 1 ώρα (αναγνωριστικό)

Ζήτησα high heels και mini skirt το οποίο τηρήθηκε...

Μου άνοιξε την πόρτα μια συμπαθέστατη γυναίκα (και όχι κοπέλα) με χαμόγελο που τουλάχιστον σε προυδιαθέτει θετικά... Φορούσε ότι είχα ζητήσει και πρόσφερε τσιγαράκι. Τα είπαμε για λίγο ενώ τα μάτια μου ήταν καρθωμένα στα όλο υποσχέσεις βυζιά της ( 3αρι γεμάτο μέθεγος, πολύ απαλό στην αφή - όπως ακριβώς μου αρέσει).  Το πρόσωπό της ανταποκρίνεται στις φωτογραφίες του site αν αφαιρέσετε το μακιγιάζ.  Τίποτα ιδιαίτερο, απλά συμπαθητικό.  Το σώμα είναι όπως ακριβώς το θέλω... γεμάτο και απαλό όσο πρέπει (όχι χοντρή αλλά με πιασίματα).

Μετά από κουβεντούλα, μπήκα για το καθιερωμένο ντούζ.  Με περίμενε όπως την άφησα.... (με ξενερώνει όταν έχουν ήδη γδυθεί και περιμένουν ξαπλωμένες στο κρεβάτι).  Αρχίσαμε τα χαμουρέματα τα΄οποία κράτησαν αρκετή ώρα... Σιγά - σιγά κατέβαινε πιο κάτω μέχρι που έφτασε εκεί που έπρεπε... Πήγε να τον πάρει στον στόμα της και την σταμάτησα....

Και αυτός είναι ο λόγος που όπως ανέφερα και παραπάνω απέχω για αρκετό διάστημα από το σπόρ. Είμαι παντρεμένος και τρελαίνομαι για πίπες, ακάποτες πάντα και τα ποτά κερασμένα που λέμε... Αυτό όμως έγινε αιτία να κολήσω πριν περίπου 1 χρόνο κονδηλώματα... Όσοι το έχουν περάσει καταλαβαίνουν, οι υπόλοιποι ελπίζω να μην μάθουν ποτέ.  Σε ένα χρόνο μου κατηριάσαν το καβλί 2 φορές προκειμένου αυτά να φύγουν... Αρκετά επώδυνο.  Και πάει στο καλό, για μας τους άντρες δεν αποτελούν ουσιαστική απειλή.  Το πρόβλημα το έχουν οι γυνάικες αφού συνδέεται άμεσα με καρκίνο στον τράχηλο...  Αυτά τα αναφέρα, έστω και ετεροχρονισμένα, με αφορμή την κουβέντα που είχε δημιουργηθεί γύρω από τους κινδύνους του ελεύθερου σεξ με cg.  Σέβομαι και εκτιμώ τον Nitro και πραγματικά διαβάζω με πολυ ενδιαφερόν κάθε φορά τα reviews του αλλά θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχει λάθος... 

Συνεχίζω λοιπόν....

Αφού μου έβαλε το προφυλακτικό ξεκίνησε μια πραγματικά πολύ καλή πίπα... δεν έδειξε να βιάζεται καθόλου και έκανε όλους εκείνους τους ωραίους θορύβους... ήρθε από πάνω μου και άρχισε το γλέντι.  Να βλέπεις αυτά τα τέλεια βυζιά να πηγαίνουν πέρα-δώθε ήταν κάτι πολύ ωραίο... τελείωσα μέσα της...

Συνέχισε με ένα πάρα πολύ ωραίο μασάζ με baby oil και περάσαμε στο δεύτερο γύρο... Ακόμα καλύτερα από τον πρώτο, μαλακίστηκε μπροστά μου, έπαιζε με τα βυζιά της και γενικά έδειχνε να το γουστάρει... Στο πισωκολητό ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.  Τελείωσα πάλι μέσα της.

Γενικά θα την χαρακτήριζα από τα καλά cg που αξίζουν τα λεφτά της.  Αγγλικά μιλάει τέλεια και πιστεύω ότι έχει να δώσει παραπάνω σε μεγαλύτερα ραντεβου.  Είναι από τις περιπτώσεις που ξέρουν τί θέλουν και τι πρέπει να δώσουν...  Πιθανόν να ξαναπάω μέχρι να φύγει την άλλη Κυριακή.
 

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
844
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Γεια χαρα παιδια εγω εχω κλεισει σημερα για μια ωριτσα Bea απο aaaeuropemodels.Ξερει κανεις τιποτα?
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom