Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (1 μέλη και 73 επισκέπτες)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
ναι ναι, no comments...
 

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Μηνύματα
490
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε τι μαλακας ειμαι.....δεν εχω παει ποτε με ct (λογω φραγκων)και ελεγα να κλεισω ραντεβου μαζι της και το μετανοιωσα..παει το πουλακι πεταξε...
 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.941
Κριτικές
161
Like
5.826
Πόντοι
37.127
Μιά ώρα έγραφα και στο τέλος τσάκισε το μήνυμα τέσπα πάμε πάλι απ'την αρχή:

Χ (ΑΚΑΤʼΛΛΗΛΟ ΓΙΑ -16)
Ο παππούς μου έλεγε πως ότι κάνεις τις πρώτες τρεις μέρες του καινούργιου χρόνου το κάνεις όλο τον χρόνο...
Κοίταξα νοσταλγικά έξω από το παράθυρο του γραφείου μου το φεγγάρι που ήταν σήμερα γεμάτο και σκέφθηκα :
-Ή σήμερα ή ποτέ για όλο τον χρόνο ξανά ct και ένοιωσα να ιδρώνω
(θα είμαι πολύ προσεκτικός σήμερα στις εκφράσεις μου γιατί μπορεί να μας διαβάζουν και μικρά παιδιά)
Με τις τσέπες γεμάτες χαρτζηλίκι από τα κάλαντα Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά (για να μην ρωτάνε κάποιοι που τα βρίσκω) ήταν μια καλή ευκαιρία να μην χαλάσω το γούρι και πάει στραβά ο χρόνος .
Είχα από χθες προνοήσει να στείλω mail στην Jessica και έτσι σήμερα βρήκα το τηλέφωνότης στον υπολογιστή μου για αποστοιλή sms.
To ραντεβού κανονίστηκε για τις 7.30 και εγώ ήμουν από κάτω από τις 6.30.Στέλνω μήνυμα ξανά μήπως και ανέβω και μου απάντά 30' please.
Τι να κάνω και εγώ λέω δεν πάω να θυμηθώ τα παλιά καμμιά τσάρκα για ζέσταμα.Ξέρεται εκεί που όλα γίνονται με προφύλαξη ώστε να είμαστε απόλυτα ασφαλείς και που το γλωσόφιλο συνεπάγεται Ιερά εξέταση από πουτάνα και τσατσά μαζί.
Εκεί λοιπόν πήγα που τα κορίτσια είναι όλα νόμιμα και περνάνε γιατρούς.
Με βλέπει λοιπόν κουστουμάτο η τσατσά και μου λέει:
Εμείς εδώ ξέρετε είμαστε οι πιο καθαροί της περιοχής
- Αντε πάλι σκέφτομαι ,βρε τι κόλλημα έχουν πάθει όλοι να θέλουν να μου μιλήσουν για υγιεινή.
Δίπλα μου ένα παγκόσμιο μωσαικό νεαρών από την Ταϋλάνδη έως το Μαρόκο καμιά δεκαριά άτομα σε ένα χώρο 2 επι 2.
-  Εδώ πιο πάνω τις προάλλες,συνεχίζει η τσατσά, κλείσανε τέσσερα ,πέντε σπίτια για υπατήτιδες  ,βλενόρροιες και τα συναφή.
Α μάλιστα λέω ...
- Εμείς όμως  συνεχίζει, τίποτα οι κοπέλες μου σαν μωρά ,άσε που τις φέρνω και λιγογαμημένες μου κάνει.
Με το που τελειώνει την φράση της ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται μιά μαυρούκα Νιγηριανή (σίγουρα κοντοχωριανή του James στην Γλυφάδα με τα παράνομα DVD στην Μεταξά).
- Εγκό Τζαμάικα ,πολύ καθαρτό μουνί έχω,πολύ καλό περιποίηση μέσα δωμάτιο ,πέρασε κύριος μου λέει
Με το που πλησίασε μου ήρθε ένα ανάμικτο άρωμα ποδαρίλας του Πακιστανού δίπλα μου με τον ιδρώτα της μασχάλης της μαυρούκας που σε συνδιασμό με το γαμημένο disco ball στο ταβάνι με έκαναν με ένα γρήγορο ευχαριστώ να πεταχτώ έξω.
Τώρα κατάλαβα γιατί στα σπίτια μόλις βγει το κορίτσι πετάγονται όλοι έξω ,γιατί πριν πρέπει να κρατάνε την ανάσα τους από την μπόχα .
Ρε τι περνάει ο κόσμος για να πηδάει υγιεινά ,σκέφτηκα  και σταμάτησα μιας και θυμήθηκα τα παλιά να ολοκληρώσω με το παραδοσιακό κατούρημα στον τοίχο πριν το πήδημα.
Κοιτάζω να δω που είναι και τον βλέπω ζαρωμένο να με κοιτάει σα να μου λεέι πως είμαι πολύ μαλάκας ,και μουρίχνει το μισό μέσα από το παντελόνι γαι να με εκδικηθεί.
Ειχε πάει όμω ήδη η ώρα 7.10 και εγώ ανέβαινα τους ορόφους στο καθαρτήριο της Jessica ...(συνεχίζεται)

 

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
196
Like
1
Πόντοι
1
οντως περασες γαματ...! ωραιος!
 
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Μηνύματα
478
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
ρε τι μαλακας ειμαι.....δεν εχω παει ποτε με ct (λογω φραγκων)και ελεγα να κλεισω ραντεβου μαζι της και το μετανοιωσα..παει το πουλακι πεταξε...

Και μετά απ' το ξύλο που έφαγε από κάποιον ανεγκέφαλο, όπως αναφέρεται σε ένα άλλο post, τολμώ να υποθέσω ότι πέταξε forever.
 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.941
Κριτικές
161
Like
5.826
Πόντοι
37.127
ΧΧΧ (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ -18)

...Χτυπάω την πόρτα και αυτή ανοίγει χωρίς κανείς να εμφανιστεί από μέσα .
Κοιτάζω από πίσω και τί να δω,μια κοντούλα γύρω στο 1,60 πιτσιρίκα,αδύνατη petite,με χαρούμενα ματάκια ,σχεδόν καθόλου χείλη και μια μύτη που ο ακριβής χαρακτηρισμό της είναι σουβλερή και όχι γαμψή ή μεγάλη.
Τα μαλιά της καστανά και το στήθος ανύπαρκτο κυριολεκτικά μόνο δύο πεταχτές ρώγες επάνω στο κορμί της που εξείχαν.
Μαυρισμένη από solarium Σλοβάκα με κώλο τραβεστί (πονηρούληδες μυημένοι σωστά καταλάβατε με στενή λεκάνη εννοώ)
Γενική εμφάνιση 6,5/10 και αυτό γιατί μου θύμησε την receptionist του γυμναστηρίου που πηγαίνω και την έχω αποθημένο

Με Αγγλικά επιπέδου you Tarzan me Jane δεν είχα και πολλές επιλογές από το να πάω για ντούς.
Πλύθηκα καλά μπας και είχε μείνει τίποτα από πριν και ξεχύθηκα στο δωμάτιο .
Με το που κάθομαι μπαίνει απευθείας στο ψητό βγάζοντάς μου την πετσέτα και αρχίζοντάς με σε κάτι σιχαμερά γλωσσόφιλα (μπλιάχ)
Με ρίχνει ανάσκελα και αρχίζει να μου ρουφάει τις ρώγες (α ναι ξέχασα να σας πω πως το άρωμά της ήταν πραγματικά αξέχαστο) ενώ με το χέρι της μου τον έπαιζε.
Χωρίς να προλάβω να αντιδράσω σκύβει το παλιοπουτανάκι και μου τον παίρνει στο στόμα ακάπωτο ,κανοντάς μου όμως την κλασσική Σλοβάκικη πίπα (είναι η λεγόμενη αερόπιπα που αντί να κατεβάζεις με το χέρι ,ανεβάζεις )
BBJB 5/10
Μετά από μερικά δευτερόλεπτα αερόπιπας ανεβαίνει από πάνω μου και μου τον αρχίζει πινέλο ακάπωτο ενώ ταυτόχρονα μου πήρε το χέρι και το έσπρωξε βίαια μέσα της πρωσπαθώντας να με κάνει να αγγίξω τον τράχυλο.
Λόγω ευελιξίας στα δάχτυλα (βλέπετε έχω φάει πολύ ξύλο από την μάνα μου να μάθω να παίζω πιάνο από μικρός) μπόρεσα και τρύπωσα το μικρό μου δαχτυλάκι στον κώλο της ώστε να τσεκάρω αντίδραση.
Αν και μικρός και θεόστενος η κοπέλα δεν κολλάει (και μεταξύ μας της αρέσει ο πόνος) και σε παριτρύνει να πας βαθύτερα.
Pregame (νέος όρος) 9/10
Οπως ήταν από πάνω μου σηκώθηκε και μου το έφερε στο πρόσωπο
ζητώντας μου να της το γλύψω.
Οπως έχω ξαναγράψει είναι η ειδικότης μου αφού μετά από τρία χρόνια σχέση με κλειτοριδική γκόμενα είμαι dr.
Σε λίγο και αφού με έχυσε στην μούρη (η βρωμιάρα η ξανθομούνα με το ξυρισμένο αιδοίο) κάθησε επάνω μου αφού μου φόρεσε το προφυλακτικό μου (με ραβδώσεις)
Χτυπήθηκε αρκετά επάνω μου ώσπου με τράβηξε πίσω της και ενώνοντας τα πόδια της με πήρε ξανά μέσα της.Εγώ έγυρα λίγο πίσω για καλύτερη θέα και έβαλα αυτή την φορά τον αντίχειρα στο μικρό της κωλαράκι.
Μετά από αρκετά χτυπήματα επάνω μου και μερικές δυνατές ξυλιές στο κωλαράκι τράβηξα το προφυλακτικά και χωρίς καμμία προφύλαξη την έχυσα στα μούτρα ρε.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μετά από 30' και αφού προηγήθηκε μία φουτουριστική συζήτηση στην οποία κατάλαβα πως η τσατσά του γραφείου τους κοιμώταν στο δίπλα δωμάτιο και πως αυτή ήταν που έστελνε συνέχεια μηνύματα στο κινητό της ,όπως επίσης πως είναι η πρώτη φορά αυτή που κάνει βίζιτες γιατί δεν έχει λεφτα το modeling (για πυγμαίους) στην Σλοβακία ενώ ταυτόχρονα οδηγεί μία BMW X5 !
Το δεύτερο που λέγαμε ξεκίνησε με ποδολαγνεία (φτού) αφού έχει και γαμώ (κυριολεκτικά και ξαναχύνω) τα δάχτυλα η κοπέλα.
Δεν προσπάθησα καν να της τον δώσω στο στόμα αφού από πριν είχα πάρει το μάθημά μου και συνέχισα με all time classic ιεραποστολικό
     
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
νιτρο απλα εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!Κeep writing........absolutely unbelievable!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
 

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Μηνύματα
141
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα σας φίλοι συναγωνιστές. Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Είδα κάτι καινούργια φρούτα σήμερα. Alina και Nikol από το asexydate. Θα είναι εδώ από 04/01 έως 13/01. Τι λέτε ; Αξίζει καμιά κατάθεση ;
 

Επισκέπτης
ΝΙΤΡΟ από τις περιγραφές το πιο ανθυγιεινό πράγμα που έκανες πρέπει να ήταν το κατούρημα στο τοίχο  ;) :2funny:
 

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Μηνύματα
545
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Καταθετω ενα 2πλο rewiev
1)CLAUDIA απο paradise city tours καλο gfe αλλα για τα γουστα μου καταντησε κουραστικο.ομορφη με πολυ ωραιο κολο και ωραιο βυζι.Σαν βαθμολογια τις δινω 7αρια.Στις φωτο φαινεται πιο αγρια και ειχα ετοιμαστει για πιο pse.Πολυ γλυκια φατσα χωρις κατι το ιδιαιτερο.Στο κρεβατι ηταν απλα καλη.Προτεινεται για τους λατρεις του απολυτου gfe.Κατα την εξοδο απο το δωματιο ειχα ενα απροοπτο με καποιον του ξενοδοχειου που περιμενε εξω απο τη πορτα και με το που βγηκα αρχισε και μου εκανε επιμονες ερωτησεις και εγω του μιλαγα αγγλικα.Μαλλον την ειχαν παρει χαμπαρι και τη διωξαν.

2)Jessica απο vicesistersΕιχα κλεισει 2ωρο αλλα ευτυχως μου ζητησε να το κανουμε 1 ωρα(γλιτωσα 150Ε)Σωμα πολυ αδυνατο φατσα μετρια και η αποκορυφωση τα σιδερακια.Μετρια πιπα και μετριο σεξ.Βαθμολογια
5αρια και αυτα με το ζορι.Απογοητευση
 

peterflorinz

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συμπολεμιστές σας γράφω υπό συνθήκες οργής : Μόλις τελειωσα απο την ανωτέρω κυρία : σας αναφερω τα ακόλουθα : 1. Δεν μιλά γρι αγγλικά (όσοι ξέρουν γερμανικά είναι τυχεροί). 2. Φορά σιδεράκια (!!!) λες και είναι εξάχρονη ανιψιά μου. 3. τα τούβλα και τα τσιμέντα είναι πιο κινητικά απο αυτήν.
Από υπηρεσίες άστα να πάνε..........Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν αρνήθηκε το OWO, ενώ το πρακτορείο το προσφέρει ως υπηρεσία.

Μην με παρεξηγείτε δεν τα έχω με την κοπέλλα που έχει και κάποια θετικά . Τα έχω όμως πάρει στο κρανίο χοντρά με το πρακτορείο : 450 ? για αυτές τις υπηρεσίες ????? όταν στο χώρο κινούνται πρακτορεία με αξιοπρέπεια όπως το baltic  ή το karolinas  ?? ε  όχι....να πάνε να γαμηθούνε ! Δεν φέραμε το CT  για να μας περνάνε για μαλάκες. Μαύρο και πάλι μαύρο ..
Η συνέχεια στο escortguide.


μετά τιμής
peterflorinz
 
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Μηνύματα
478
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1

1 hr  = 200
2 hrs = 300
3 hrs = 360

Το full service 3ωρο μαζί της έχει διαφορά κατά 60? από όσα κοστίζει η 1 ώρα με τα μισά (σχεδόν) services από καποιες άλλες γνωστές και μη εξαιρετέες. Χμμ... Μπα... δε το ρισκάρω. Κάτι... κάτι μου ψιλομυρίζει εδώ. Μάλλον θα σπρωξω κάποια παραπάνω στην Candy που είναι δοκιμασμένο και σίγουρο γκανιάν.
 

Επισκέπτης
Παρότι η Candy είναι στο personal Top-3 μην απογοητεύεσαι με τη Magda. Σίγουρα δεν είναι αυτό που λέμε μούναρος αλλά σε αποζημιώνει 100% με τα services της τα οποία κάνει πρόθυμα και με κέφι. Η Ισπανική θα έπρεπε να περιγραφεί από το ΝΙΤΡΟ γιατί εγώ αδυνατώ να το κάνω όπως πρέπει  :dancing:
 

Νικος20

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
15
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα,

γνωρίζει κανείς κάτι για την Kyra απο Ladiestours ?
. Έψαξα όλο το FOrum αλλά δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστώ
 

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
358
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
1 hr  = 200
2 hrs = 300
3 hrs = 360

Το full service 3ωρο μαζί της έχει διαφορά κατά 60? από όσα κοστίζει η 1 ώρα με τα μισά (σχεδόν) services από καποιες άλλες γνωστές και μη εξαιρετέες. Χμμ... Μπα... δε το ρισκάρω. Κάτι... κάτι μου ψιλομυρίζει εδώ. Μάλλον θα σπρωξω κάποια παραπάνω στην Candy που είναι δοκιμασμένο και σίγουρο γκανιάν.

Δεν θα το'λεγα. Αυτές είναι οι τιμές του πρακτορείου γενικά. Εγώ έχω ψωνίσει 2 φορές από planetdreams και έμεινα και τις 2 από πολύ ευχαριστημένος (Victoria) έως ικανοποιημένος (Gisele) και γενικά κατέληξα πως what you see is what you get. Βέβαια καμμία τους δεν είναι μουνάρα, άρα αν θέλεις κάτι σε pornstar καλύτερα να δοκιμάσεις αλλού. Magda δεν έχω πάρει ακόμη, το σκέφτομαι πάντως
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

μια reena και μια bella ξανθια μουναρα απο πιο πρακτορειο ειναι?
 

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Μηνύματα
490
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
απο το paradise i bella.παιδια οπως φαινεται ηρθε ενα καλο γραφειο με καλα μουνια.....αυτο ειχε στειλει και πριν μια αλλη πολυ μουναρα...η bbella κανει και πρωκτικο στα 260?
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom