Άσε, γιατί και για την Αφροδίτη της Τριγγετοαλυσίδας πίστευα ότι ήταν φυσιολογική και τη γούσταρα τα μάλα, αλλά ο Τρες με ένα σχόλιό του περί παλιοσειράς στην Αυλώνα και ότι είναι "κομμένη", μ' έκανε να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και την ικανότητά μου να αντιλαμβάνομαι τέτοιου είδους μετατροπές! Κι αν έχει δίκιο, μπλιάξ και πάλι μπλιάξ! :<
Είμαστε
αλλά θα την πω και εγώ την εμπειρία μου:
Προ 10ετίας (και βάλε, ήταν τέλος των nineties) φίλος καλός με προέτρεψε θερμά να συναντήσω κορασίδα που εργαζόταν μόνη σε δικό της χώρο, γιατί ήταν λέει πολύ ωραία και εξαιρετικά θερμή. Μια και δυο κλείνω ραντεβού και πάω και εγώ (μην χάσω το κελεπούρι).
Αρχικά δεν υποψιάστηκα τίποτα, όντως τρελό πάθος το "κορίτσι", όμως όταν προχωρήσαμε και βρήκα κάτω μια φουντωτή τούφα άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια (αν και τότε οι τούφες δεν ήταν εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο). Να μην σας ζαλίζω, πάνω στον αγώνα δεν κατάλαβα και πολλά γιατί όλα πήγαιναν άριστα. Φυσικά όταν έφυγα και άρχισα να αναλύω το τι έγινε πείστηκα ότι είχα την πρώτη μου (και μοναδική, μάλλον γιατί το 100% δύσκολα το λες) επαφή με κοπέλα από "μετατροπή"…
Και ένοιωσα όπως ακριβώς περιγράφει ο φίλος μας ο kon.air, δηλαδή (αντιγράφω) :<
Μην σκας λοιπόν φίλε μου γιατί αν δεν πάθει κανείς δεν μαθαίνει...
ΥΓ> ο καλός φίλος επαγγέλλεται την Ιατρική και ειδικότερα την Γυναικολογία, το τι κράξιμο έφαγε μετά δεν περιγράφεται (γελάμε ακόμα όταν θυμόμαστε την περίπτωση) αλλά οι ορμές αποσυντονίζουν την λογική… Κοινώς και το πιο έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται… ;)