You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (7 μέλη και 100 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Γιατι οπως ειπε και ο Παιχτης medaphoar παμε να γαμησουμε και οχι να μας γαμησουν την ψυχολογια !!!
Αν ειναι καθομαι και στο γραφειο !!
ειδικα αν κλεβει και δεκα ποντους στο υψος οπως γραφει ο παιχτης, ειναι για τυφεκισμο!
00306958738153- sms onlyΤη ouise Black ξέρει κανένας που μπορεί να τη βρώ;
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.722
- Πόντοι
- 3.715
ρε παιδες ψαξτε λιγο...ακομα και εγω που ειμαι νεος δεν δυσκολευτικα πολυ να την βρω...Αλινα την λενε την κοπελα....
αυτα....
αντε να βοηθαμε λιγο ολοι!!!
ολοι για εναν κ ενας για ολους!
Δηστυχώς θα ανακαλύψεις ότι εδώ ισχύει (χρόόόόνια τώρα) το ρητό:
'' Ένας για όλους κι όλοι από τον Ένα''//////
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Κυκλοφόρησε:
"Hi Guys,
Our mission is to utilize our more than 13 years of experience in the adult travel industry with thousands and thousands of satisfied customer; to organize special adult travel packages for you. Our emphasis is to match to each ones' personal needs and desires the optimal companion with an emphasis on the GFE experience.
Our main goal is that you come home from your vacation with a big smile on your face and a taste for more in your mouth.
I have to mention that a number of our girls have found their true love with our many members and are now happily married and raising a family.
Our emphasis is on organizing vacations that are fantastic at prices to suit your pocket.
Now for great news - we have new girls Marissa and Larissa
...they are mother and daughter which I am sure will appeal to those of you who are fantasizing about doing this kind of 3some"
A ρε πουτάνα κρίση τις έβγαλες στο κλαρί οικογενειακώς
"Hi Guys,
Our mission is to utilize our more than 13 years of experience in the adult travel industry with thousands and thousands of satisfied customer; to organize special adult travel packages for you. Our emphasis is to match to each ones' personal needs and desires the optimal companion with an emphasis on the GFE experience.
Our main goal is that you come home from your vacation with a big smile on your face and a taste for more in your mouth.
I have to mention that a number of our girls have found their true love with our many members and are now happily married and raising a family.
Our emphasis is on organizing vacations that are fantastic at prices to suit your pocket.
Now for great news - we have new girls Marissa and Larissa
...they are mother and daughter which I am sure will appeal to those of you who are fantasizing about doing this kind of 3some"
A ρε πουτάνα κρίση τις έβγαλες στο κλαρί οικογενειακώς
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Κυκλοφόρησε:
από πού είναι αυτό ρε συ; λες και διαβάζω σενάριο από ταινία σαλιέρι
Επειδή προσπαθώ από χθες αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω την κριτική μου τη δημοσιεύω εδώ συναγωνιστές:
-Είπα να δοκιμάσω την Vika ή Suzi όπως λεγόταν παλιότερα λόγω των καλών κριτικών. Καταρχήν εμφανισιακά λέω ότι είναι παραπλανητικές οι καινούργιες φωτό. Οι παλιές ως Suzi είναι ακριβείς. Έχουμε και λέμε λοιπόν, βλακόφατσα τελείως, με ένα σώμα που ενώ πραγματικά είναι πέτρα, δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου. Άβυζη και με τον κώλο να αρχίζει να χαλά. Όσον αφορά τη συμπεριφορά αρκετά καλή, φιλιά καλά χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο, πίπα καλή έως πολύ καλή και τα καταπίνει μέχρι τελευταίας ρανίδος του σπέρματος. Πάντως στο σεξ δεν με ενθουσίασε καθόλου, μου φάνηκε πολύ άπειρη...ειδικά όταν την είχα από πάνω ήταν μια τραγωδία. Στα τέσσερα βελτιώθηκε αλλά μέχρι εκεί...κώλο δεν πήρα γιατί είχε τρίχες γύρω γύρω και ξενέρωσα...τελικά τελείως αδιάφορη...
-Είπα να δοκιμάσω την Vika ή Suzi όπως λεγόταν παλιότερα λόγω των καλών κριτικών. Καταρχήν εμφανισιακά λέω ότι είναι παραπλανητικές οι καινούργιες φωτό. Οι παλιές ως Suzi είναι ακριβείς. Έχουμε και λέμε λοιπόν, βλακόφατσα τελείως, με ένα σώμα που ενώ πραγματικά είναι πέτρα, δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου. Άβυζη και με τον κώλο να αρχίζει να χαλά. Όσον αφορά τη συμπεριφορά αρκετά καλή, φιλιά καλά χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο, πίπα καλή έως πολύ καλή και τα καταπίνει μέχρι τελευταίας ρανίδος του σπέρματος. Πάντως στο σεξ δεν με ενθουσίασε καθόλου, μου φάνηκε πολύ άπειρη...ειδικά όταν την είχα από πάνω ήταν μια τραγωδία. Στα τέσσερα βελτιώθηκε αλλά μέχρι εκεί...κώλο δεν πήρα γιατί είχε τρίχες γύρω γύρω και ξενέρωσα...τελικά τελείως αδιάφορη...
Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Mηπως να φερουν και την Γιαγια ρε αδελφι για τον Τσοπανο !!!
http://[URL unfurl="true"]www.taphilo.com/photo/portraits/mother-and-daughters.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Iris (z) πήρε κανένας ??? Την τρίζει την όπισθεν??
Ωραιο κορμι με σιλικονατες βυζαρες και ματαρες απιστευτες ,γυρω στα 30+, οι φωτογραφιες ελαφρως επεξεργασμενες ,
Στο σερβις , πολυ προγραμματισμενη , ρομποτικο σεξ , χωρις συναισθημα, αλλα με φιλοτιμες προσπαθειες , μαλλον δεν εκατσε η χημεια ...
Μια δευτερη ευκαιρια θα της εδινα παντως
Anal δεν δοκιμασα
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Καλώς τον.....επιτέλους!!!!!Ωραιο κορμι με σιλικονατες βυζαρες και ματαρες απιστευτες ,γυρω στα 30+, οι φωτογραφιες ελαφρως επεξεργασμενες ,
Στο σερβις , πολυ προγραμματισμενη , ρομποτικο σεξ , χωρις συναισθημα, αλλα με φιλοτιμες προσπαθειες , μαλλον δεν εκατσε η χημεια ...
Anal δεν δοκιμασα
Καλές επιτυχίες παίχτη!!!! ;)
Ωραιο κορμι με σιλικονατες βυζαρες και ματαρες απιστευτες ,γυρω στα 30+, οι φωτογραφιες ελαφρως επεξεργασμενες ,
Anal δεν δοκιμασα
Και προφανώς δεν είναι "μεταλλαγμένη", όπως νομίζω ότι είχε υπονοήσει κάποιος συμπαίκτης προ ημερών, εκτός κι αν αναφερόταν σε άλλη του Ζου. Αλλιώς, αν ήταν, φαντάζομαι ότι θα ήταν το 1ο που θα έγραφες.
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Και προφανώς δεν είναι "μεταλλαγμένη", όπως νομίζω ότι είχε υπονοήσει κάποιος συμπαίκτης προ ημερών, εκτός κι αν αναφερόταν σε άλλη του Ζου. Αλλιώς, αν ήταν, φαντάζομαι ότι θα ήταν το 1ο που θα έγραφες.
Kαμοια σχεση Κon με μεταλλα , νορμαλ κοπελα ειναι
P.s Thanks Geopa
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Που να κατσει ρε lalak η χημεια οταν της ριχνεις 2,5 κεφαλια !!!Ωραιο κορμι με σιλικονατες βυζαρες και ματαρες απιστευτες ,γυρω στα 30+, οι φωτογραφιες ελαφρως επεξεργασμενες ,
Anal δεν δοκιμασα
Ανεβα να φιληση κατεβα να γαμησει το ειχες το Ρομποτ !!!
Εγω θα σου ελεγα να μην καθυστερησεις!!! Οτι καλυτερο βρισκεται στην Αθηνα αυτες τις μερες!!
Αφηστε τις χαμουρες τις Τζοι, Ελενες, και τα αγορακια (BTW μας διαβασε ο Ζου και αλλαξε τις φωτο της/του. Οι καινουργιες φαινονται πιο παλιες πριν την αλλαγη )
Sorry Lalak, αλλά το 'ψαξα και το βρήκα το ποστ που διάβασα τις προάλλες για "μεταλλαγμένη", ήταν του Λουκ. Φαντάζομαι ότι αυτήν, την Iris, εννοούσε ο παίκτης όταν έγραφε για αγοράκια και για αλλαγή φωτό της/του. Γιατί μόνο για την Iris θυμάμαι ότι άλλαξε το πρακτορείο τις φωτογραφίες της/του. Πάντως αφού το θεωρείς δεδομένο ότι δεν, δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να μη σε πιστεύω. Και btw καλύτερα, γιατί εμφανισιακά τουλάχιστον η συγκεκριμένη δείχνει πολύ του γούστου μου.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
μακρια απο μας αυτα!!!Kαμοια σχεση Κon με μεταλλα , νορμαλ κοπελα ειναι
Παρόμοια θέματα