Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (7 μέλη και 100 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι οπως ειπε και ο Παιχτης medaphoar παμε να γαμησουμε και οχι να μας γαμησουν την ψυχολογια !!!
Αν ειναι καθομαι και στο γραφειο !!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατι οπως ειπε και ο Παιχτης medaphoar παμε να γαμησουμε και οχι να μας γαμησουν την ψυχολογια !!!
Αν ειναι καθομαι και στο γραφειο !!

ειδικα αν κλεβει και δεκα ποντους στο υψος οπως γραφει ο παιχτης, ειναι για τυφεκισμο!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
απαγορευεται η δημοσιευση αριθμων τηλεφωνων

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
ρε παιδες ψαξτε λιγο...ακομα και εγω που ειμαι νεος δεν δυσκολευτικα πολυ να την βρω...Αλινα την λενε την κοπελα....
αυτα....
αντε να βοηθαμε λιγο ολοι!!!
ολοι για εναν κ ενας για ολους!

Δηστυχώς θα ανακαλύψεις ότι εδώ ισχύει (χρόόόόνια τώρα) το ρητό:

'' Ένας για όλους κι όλοι από τον Ένα''//////

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Κυκλοφόρησε:

"Hi Guys,
Our mission is to utilize our more than 13 years of experience in the adult travel industry with thousands and thousands of satisfied customer; to organize special adult travel packages for you. Our emphasis is to match to each ones' personal needs and desires the optimal companion with an emphasis on the GFE experience.

Our main goal is that you come home from your vacation with a big smile on your face and a taste for more in your mouth.

I have to mention that a number of our girls have found their true love with our many members and are now happily married and raising a family.

Our emphasis is on organizing vacations that are fantastic at prices to suit your pocket.

Now for great news - we have  new girls  Marissa and Larissa

...they are mother and daughter which I am sure will appeal to those of you who are fantasizing about doing this kind of 3some"

A ρε πουτάνα κρίση τις έβγαλες στο κλαρί οικογενειακώς

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Γεια σου ρε αλανι με τα ωραια σου !!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mηπως να φερουν και την Γιαγια ρε αδελφι για τον Τσοπανο !!! :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Επειδή προσπαθώ από χθες αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω την κριτική μου τη δημοσιεύω εδώ συναγωνιστές:

-Είπα να δοκιμάσω την Vika ή Suzi όπως λεγόταν παλιότερα λόγω των καλών κριτικών. Καταρχήν εμφανισιακά λέω ότι είναι παραπλανητικές οι καινούργιες φωτό. Οι παλιές ως Suzi είναι ακριβείς. Έχουμε και λέμε λοιπόν, βλακόφατσα τελείως, με ένα σώμα που ενώ πραγματικά είναι πέτρα, δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου. Άβυζη και με τον κώλο να αρχίζει να χαλά. Όσον αφορά τη συμπεριφορά αρκετά καλή, φιλιά καλά χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο, πίπα καλή έως πολύ καλή και τα καταπίνει μέχρι τελευταίας ρανίδος του σπέρματος. Πάντως στο σεξ δεν με ενθουσίασε καθόλου, μου φάνηκε πολύ άπειρη...ειδικά όταν την είχα από πάνω ήταν μια τραγωδία. Στα τέσσερα βελτιώθηκε αλλά μέχρι εκεί...κώλο δεν πήρα γιατί είχε τρίχες γύρω γύρω και ξενέρωσα...τελικά τελείως αδιάφορη...

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Iris (z) πήρε κανένας ??? Την τρίζει την όπισθεν??

Ωραιο κορμι με σιλικονατες βυζαρες και ματαρες απιστευτες  ,γυρω στα 30+, οι φωτογραφιες ελαφρως επεξεργασμενες ,
Στο σερβις , πολυ προγραμματισμενη , ρομποτικο σεξ , χωρις συναισθημα, αλλα με φιλοτιμες προσπαθειες ,  μαλλον δεν εκατσε η χημεια  ...
Μια δευτερη ευκαιρια θα της εδινα παντως
Anal δεν δοκιμασα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ωραιο κορμι με σιλικονατες βυζαρες και ματαρες απιστευτες  ,γυρω στα 30+, οι φωτογραφιες ελαφρως επεξεργασμενες ,
Στο σερβις , πολυ προγραμματισμενη , ρομποτικο σεξ , χωρις συναισθημα, αλλα με φιλοτιμες προσπαθειες ,  μαλλον δεν εκατσε η χημεια  ...
Anal δεν δοκιμασα
Καλώς τον.....επιτέλους!!!!! :sunglasses:
Καλές επιτυχίες παίχτη!!!! ;)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Anal δεν δοκιμασα

Και προφανώς δεν είναι "μεταλλαγμένη", όπως νομίζω ότι είχε υπονοήσει κάποιος συμπαίκτης προ ημερών, εκτός κι αν αναφερόταν σε άλλη του Ζου. Αλλιώς, αν ήταν, φαντάζομαι ότι θα ήταν το 1ο που θα έγραφες.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Και προφανώς δεν είναι "μεταλλαγμένη", όπως νομίζω ότι είχε υπονοήσει κάποιος συμπαίκτης προ ημερών, εκτός κι αν αναφερόταν σε άλλη του Ζου. Αλλιώς, αν ήταν, φαντάζομαι ότι θα ήταν το 1ο που θα έγραφες.

Kαμοια σχεση Κon με μεταλλα , νορμαλ κοπελα ειναι

P.s Thanks Geopa

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Anal δεν δοκιμασα
Που να κατσει ρε lalak η χημεια οταν της ριχνεις 2,5 κεφαλια !!!
Ανεβα να φιληση κατεβα να γαμησει το ειχες το Ρομποτ !!! :grin: :grin: :grin: :grin:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

To παλεψα ρε αδελφε αλλα κουραστηκε γρηγορα το κοριτσι ...

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Εγω θα σου ελεγα να μην καθυστερησεις!!! Οτι καλυτερο βρισκεται στην Αθηνα αυτες τις μερες!!  :2funny: :2funny:

Αφηστε τις χαμουρες τις Τζοι, Ελενες, και τα αγορακια (BTW μας διαβασε ο Ζου και αλλαξε τις φωτο της/του. Οι καινουργιες φαινονται πιο παλιες πριν την αλλαγη  :2funny: :2funny:)

Sorry Lalak, αλλά το 'ψαξα και το βρήκα το ποστ που διάβασα τις προάλλες για "μεταλλαγμένη", ήταν του Λουκ. Φαντάζομαι ότι αυτήν, την Iris, εννοούσε ο παίκτης όταν έγραφε για αγοράκια και για αλλαγή φωτό της/του. Γιατί μόνο για την Iris θυμάμαι ότι άλλαξε το πρακτορείο τις φωτογραφίες της/του. Πάντως αφού το θεωρείς δεδομένο ότι δεν, δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να μη σε πιστεύω. Και btw καλύτερα, γιατί εμφανισιακά τουλάχιστον η συγκεκριμένη δείχνει πολύ του γούστου μου.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom