House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πολλές συνεργάζονται και με ντόπια "γραφεία¨"
Τυχαίο?
Τυχαίο?
Πολλές συνεργάζονται και με ντόπια "γραφεία¨"
Τυχαίο?
Ρε αδελφι παλι με την στολη πηγες !!!
Αν θες την γνώμη μου (επειδή και αυτές νέες είναι) εγώ θα έπαιρνα Μιλένα έχει πιο πουτανιάρικο μάτι ,η άλλη έχει την ματιά της αγελάδας....κοινώς αφού στο τέλος θα τις πάρεις κ τις δύο γιατί δεν το διαπραγματεύεσαι με τον πράκτορα στα 350?
Θα δουλέψετε καθόλου?
Μετά φωνάζεται ότι δεν πέφτουν οι τιμές από τα κουρίτσα...
Εμ.....τέτοιες "παραλίες" που είστε.....πως να έχετε λεφτά!!!!!
Υ.Γ. Τα 10αρια σύννεφοοοοοοοοοοο......κρίση με πιάνει κρίση!!!!!
rock black???????Kai μην βγει κανεις κλαψουριζοντας τις επομενες μερες γιατι τα εχουμε πει 200 φορες για την κοντη !!
Οχι Καλαφατης !!
Τις έκλεισα duo για αύριο και έκανα διαπραγμάτευση στα 350 για 1 ώρα ή 450 για 1:30 αλλά τζήφος
Τελευταία φορά είχε έρθει πρίν από κανά εξάμηνο αλλά δεν πρέπει να της βγήκε και πολύ καλά με όσα είχαν γραφτεί για το νιμού της. Παίζει και να μην ξαναέρθει...Γεια σας φίλοι
Τι λέτε θα παίξει καμμιά φορά ............ BIBI BLACK ? Γνωρίζει κάποιος αν θα έρθει κάποια στιγμή ΑΘήνα ?
Γεια σας φίλοι
Τι λέτε θα παίξει καμμιά φορά ............ BIBI BLACK ? Γνωρίζει κάποιος αν θα έρθει κάποια στιγμή ΑΘήνα ?
Aυτά είναι τα λάθη... Κι είναι & τα προγνωστικά μαύρα...Τις έκλεισα duo για αύριο και έκανα διαπραγμάτευση στα 350 για 1 ώρα ή 450 για 1:30 αλλά τζήφος
παιδες καλημερα!!
θελω τη βοηθεια σας!!!!
η Bianca του Zouz. εχουμε καμια πληροφορια ποτε θα μας ερθει για καλοκαιρακι???
:helpple
thanks!!
Aυτή τη Joy πού 'βγαλαν στο ...καλάθι(200/1ω)
www.zuzana.com/wm.asp?T=w0x4RBfS0V:09172008073835PM:193092254166:1:ZTV:0:GR&TP=0]http://www.zuzana.com/wm.asp?T=w0x4RBfS0V:09172008073835PM:193092254166:1:ZTV:0:GR&TP=0[/url]
κι έχει ξανάρθει νομίζω, μου λέτε γιατί ...τη σνομπάρετε;
Η να περιμένω... ιατρικό ανακοινωθέν!
Kρίμα...πολύ κρίμα!Η Βιανκα δεν ξαναρχεται (ετσι λεει). Δεν ειναι για τουρ το μωρο!