παντως οπως εγραψα και σε αλλο θρεντ γιατρε μου,εγω για 7 μερουλες ειχα στο νησακι το μωρο αυτο.......ευρω 1500!!!!! φαντασου οτι τα αεροπορικα,425ευρω ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ!!!!!!!
Μια χαρά και πολύ σωστή συμφωνία και για τους δυό σας.
Αυτή έκανε πληρωμένες διακοπές και έφυγε και με ένα χιλιάρικο χαρτζηλίκι και εσύ πέρασες καλά και πλήρωσες 1.500 (+ τα έξοδα φυσικά) που αν είχες πάει στο νησί μπάκουρος θα πλήρωνες περισσότερα σε κεράσματα σε "ψόφιες", τις οποίες κατά πάσαν πιθανότητα δεν θα τις έβλεπες ποτέ στο κρεβάτι σου.
Όταν ήμουν νέος έκανα θυμάμαι κι εγώ working holidays σε κρουαζιερόπλοια. (Όχι σαν βίζιτα, σαν γιατρός). Καλά περνούσα. Τζάμπα φαί και ύπνος σε δική μου καμπίνα, ποτά πάμφθηνα, δουλειά αραχτή (σε σχέση με των Νοσοκομείων τίποτα), γκόμενες κάθε ηλικίας πλήρωμα και επιβάτιδες που είχαν πάει ακριβώς για να γαμηθούν, παράδεισος!
Στο τέλος του 15ήμερου μου έδειναν και ένα χαρζηλίκι μάλλον μικρότερο των 1.000 ευρώ αναλογικά (τότε ήταν δραχμές ακόμα). Δεν γινόταν όμως και να καλοπερνάω να ζητάω και περισσότερα.
Γι αυτό λέω 2.000 για ημερήσιο date, όπου προφανώς τα πόδια της δεν γίνεται να τα είχε ανοιχτά παραπάνω από 2-3 ώρες και μετά ποτάκια, βολτούλες και ακριβά φαγητά, σαν να "παραβαράει" η (κάθε) Ντόνα. Διότι αλλιώς ας πάει να πάρει 10 ωριαία ραντεβού, για να βγάλει αυτά τα λεφτά υπολογίζοντας ξενοδοχείο και φαγητό, χωρίς να βγάλουμε πόσα θα την κρατήσει ο Τσου.
Η γνώμη μου είναι πως αν η βίζιτα δεν πληρώνει εισιτήρια και ξενοδοχείο τα 700 τη μέρα είναι ήδη πολλά, για την οποιαδήποτε, αν δε η ιστορία είναι και διακοπές πληρωμένες σε νησάκι, ρομαντική κεντρική Ευρώπη, εξωτικό προορισμό κλπ, τότε το χιλιαρικάκι για την βδομάδα μια χαρά είναι, αντί για κάποια μαλακία δώρο που θα της έκανες...