Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (11 μέλη και 124 επισκέπτες)

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Σπιριδονα, αν θελεις να κανεις τον κασκαντερ, γιατι δεν μου κανεις την χαρη να περασεις απο αυτο το πιπινι???  :helpplea: :helpplea:

θα ηθελα να μαθω αν ειναι Τσεχα η Ρωσιδα και αν ειναι 21 ετων, η μας δουλευουν ψιλο γαζι! Εσυ τις 24αρες τις βγαζεις μιλφακια!!  :2funny: :2funny:

Σοβαρα ομως οποιος περασει πρωτος ασ δωσει ενημερωση και στους λοιπους τι παιζει εδω. Δεν κανει να τα κραταμε μεσα μας!!  :grin: :grin:

Ακομα μου το κρατατε μανιατικο, για να το κλεινουμε το θεμα
24 δεν ειναι το λεει και η ιδια και milf  το εννοησα με την κυριολεκτικη σημασια της λεξης
αρα δεν εσφαλα καπου, οσο μπορω προσφερω και τον κασκαντερ τον κανω
αλλα αμα ρε παιδια δεν γουσταρετε και ειναι να στιγματιστω για μια πουτανα, παω πασσο
ειπαμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλο, αλλα μετα αν το μονο που κανουμε ειναι να βοηθαμε τις πουτανες ε τι να πω
πουτανες ειναι, τον επαγγελματισμο της εθιξα, οχι την αξιοπρεπεια της
αν προτιματε να μην γραφω τιποτα και να μεινει το λομπυ κλειστο
αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησει καποιος
γουστα ειναι τι και ποια αρεσει στον καθενα
δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε, απλα να πληροφορουμε
οσο για τον κασκαντερ θα ενημερωσω σε λιγακι

ΥΓ.ελπιζω να το κλεισαμε το αλλο θεμα απο τα φορουμς, ο,τι αλλο πια σε pm ελπιζω

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.857
Πόντοι
456
μαζι με την αφροδιτη στα τεθορακισμενα αυλωνας και η αλικη οχι του ναυτικου αλλα του σαρακακη στη κροκεων

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
έιδα αυτή την κριτική, αλλά πληροφορίες για το κορίτσι πουθενά  :think: !!!

Για θυμήσου τη 3η επιλογή από μόνιμα εγκατεστημένες εδώ c.g., για την οποία σου έγραψα κατά τύχη χθες, και θα δεις ότι τις πληροφορίες που ζητάς τις έχεις ήδη διαθέσιμες!  :grin: Απλά πρέπει να γραφτείς ως μέλος στο εσκορτςτούρς, για να έχεις πρόσβαση.

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
Για θυμήσου τη 3η επιλογή από μόνιμα εγκατεστημένες εδώ, για την οποία σου έγραψα κατά τύχη χθες, και θα δεις ότι τις πληροφορίες που ζητάς τις έχεις ήδη διαθέσιμες!  :grin:

... έχεις απόλυτο δίκιο ....  δεν το πρόσεξα :bounce-glasses:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Θα μας τα πει ο Σπυριδονας  :2funny: :2funny: γιατι εγω ειμαι λιγο κουρασμενος και δεν μπορω να παω αυριο!!  :grin: :grin:

Θελω και να τιμησω την γνωστη οποτε δεν θα μεινει τιποτα για την "Τσεχα"  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μαζι με την αφροδιτη στα τεθορακισμενα αυλωνας και η αλικη οχι του ναυτικου αλλα του σαρακακη στη κροκεων

Ασε την Αφροδιτη το μαναρι μου ησυχη  :2funny: :2funny: Οτι και να λετε γκομεναρα ειναι και ας ειναι μεταλλαγμενη!! :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ακομα μου το κρατατε μανιατικο,

Οχι βρε νησιωτης ειμαι!! και δεν σου κρατω κακιες  :grin: :grin: Αλλα πως ειδες την μικρη μιλφακι δεν το εχω καταλαβει  :think: Η φιλη της τα πλησιαζει, αλλα και οι δυο ειναι μουνες.  :cheesy:

Να δουμε τι θα βγει και η Βικτωρια, γιατι ομορφα πιπινια αβγαλτα δυσκολα βρισκεις!!  ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Θα μας τα πει ο Σπυριδονας  :2funny: :2funny: γιατι εγω ειμαι λιγο κουρασμενος και δεν μπορω να παω αυριο!!  :grin: :grin:

Θελω και να τιμησω την γνωστη οποτε δεν θα μεινει τιποτα για την "Τσεχα"  :2funny:

Καλα κανεις και εισαι κουρασμενος  :2funny: :2funny:
Μια σκετη απογοητευση η κοπελα
ανοιγει η πορτα και βλεπω μια κοπελα κοντα στα πρωτα -αντα με μια ελια στο προσωπο, ανοιχτα γαλαζια ματια, μαυρα ψιλοσπαστα μαλλια, καπως μεγαλυτερο στηθος αλλα και τριπλη περιφερεια απο τις φωτος
100% ρωσσιδακι ή απο ανατολικο μπλοκ, επιπεδου ουτε καν στουντιο
δεν ξερω τι να πω παντως εκανα τη βολτα μου και το κασκαντεριλικι
μην λετε μετα οτι δεν λεω

Επισης ο Ζ δεν με αφησε να κλεισω την Joy στο καπακι αν και ελευθερη(αλλα ζητησα να την τσεκαρω πρωτα)
Ασυναρτητα μηνυματα μου εστελναν, τον Schwarzenegger θα τον δοκιμασει κανεις?

ΥΓ.Αν η γνωστη ειναι αυτη που φανταζομαι, εσυ εισαι το τελευταιο 3ωρο?  :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλα κανεις και εισαι κουρασμενος  :2funny: :2funny:
Μια σκετη απογοητευση η κοπελα
ανοιγει η πορτα και βλεπω μια κοπελα κοντα στα πρωτα -αντα με μια ελια στο προσωπο, ανοιχτα γαλαζια ματια, μαυρα ψιλοσπαστα μαλλια, καπως μεγαλυτερο στηθος αλλα και τριπλη περιφερεια απο τις φωτος
100% ρωσσιδακι ή απο ανατολικο μπλοκ, επιπεδου ουτε καν στουντιο
δεν ξερω τι να πω παντως εκανα τη βολτα μου και το κασκαντεριλικι
μην λετε μετα οτι δεν λεω

Επισης ο Ζ δεν με αφησε να κλεισω την Joy στο καπακι αν και ελευθερη(αλλα ζητησα να την τσεκαρω πρωτα)
Ασυναρτητα μηνυματα μου εστελναν, τον Schwarzenegger θα τον δοκιμασει κανεις?

ΥΓ.Αν η γνωστη ειναι αυτη που φανταζομαι, εσυ εισαι το τελευταιο 3ωρο?  :think:

Ετσι μπραβο Σπυριδονα!!! Ο πρωτος κασκαντερ!!!, και ευχαριστουμε για την πληροφορηση. Δεν θα περασω τοτε.

Οσο για τον Ζου, κλεινεις, πας, και κανεις μεταστροφη μολις δεις κατι που σε ξυνιζει!! και μετα του στελνεις μηνυμα οτι ειχες αιμορροιδες και δεν μπορουσες να κατσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Ετσι μπραβο Σπυριδονα!!! Ο πρωτος κασκαντερ!!!, και ευχαριστουμε για την πληροφορηση. Δεν θα περασω τοτε.

Οσο για τον Ζου, κλεινεις, πας, και κανεις μεταστροφη μολις δεις κατι που σε ξυνιζει!! και μετα του στελνεις μηνυμα οτι ειχες αιμορροιδες και δεν μπορουσες να κατσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Την Πεμπτη εχει το επομενο κασκαντεριλικι, αν και ψηνομαι και για αυριο αν δεν παω στη .... γνωστη! :2funny: :2funny: :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
θειε νιτρο εισαι εδω?
ή αιδω?

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Γι αυτό λέω 2.000 για ημερήσιο date, όπου προφανώς τα πόδια της δεν γίνεται να τα είχε ανοιχτά παραπάνω από 2-3 ώρες και μετά ποτάκια, βολτούλες και ακριβά φαγητά, σαν να "παραβαράει" η (κάθε) Ντόνα. Διότι αλλιώς ας πάει να πάρει 10 ωριαία ραντεβού, για να βγάλει αυτά τα λεφτά υπολογίζοντας ξενοδοχείο και φαγητό, χωρίς να βγάλουμε πόσα θα την κρατήσει ο Τσου.
ποιος ειναι παλι ο Τσου??

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
τιποτα για και από θεσσαλονικη παίζει ????

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Δεν υπάρχει θέμα! αν και μου φαίνεται έχεις & κάποιες τύψεις...
Να θυμάσαι οτι η πουτάνα στα ιστορικά ελληνικά λέγεται ιερόδουλος...
Ακομα μου το κρατατε μανιατικο, τις πουτανες ε τι να πω
πουτανες ειναι, εθιξα την αξιοπρεπεια της
αν προτιματε να μην γραφω τιποτα και να μεινει το λομπυ κλειστο
αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησει καποιος
γουστα ειναι τι και ποια αρεσει στον καθενα
δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε, απλα να πληροφορουμε
οσο για τον κασκαντερ θα ενημερωσω σε λιγακι

ΥΓ.ελπιζω να το κλεισαμε το αλλο θεμα απο τα φορουμς, ο,τι αλλο πια σε pm ελπιζω
Αν σε πόνεσα λυπάμαι...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom