Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Makim

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το ιδιο ειπε και ο Θωμας..  :headbang: :headbang: :headbang:
Κρίμα ρε γαμωτο ας είμαστε πιο προσεκτικοί. Απ'οτι μου είπε ο Λιθαλ "σε μήνυμα του έγραψε οτι κάνει χωρίς". Ε λοιπόν είμαι σίγουρος οτι δεν είναι έτσι. Δεν είμαι φιλος του αναλ και δεν ζήτησα αλλά μπορώ να κρίνω τις βρωμιάρες και η κοπέλα δεν είναι βρωμιάρα απλά ξέρει πολύ λίγα αγγλικά. Ελπίζω οτι είναι παρεξήγηση και επιπολαιότητα και όχι ηθελημένη κακία. Καλά έλεγα να μη γράψω τίποτα αλλά ευχαριστήθηκα πολύ και ήθελα να το μοιραστώ. Κρίμα και πάλι κρίμα

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Κρίμα ρε γαμωτο ας είμαστε πιο προσεκτικοί. Απ'οτι μου είπε ο Λιθαλ "σε μήνυμα του έγραψε οτι κάνει χωρίς". Ε λοιπόν είμαι σίγουρος οτι δεν είναι έτσι. Δεν είμαι φιλος του αναλ και δεν ζήτησα αλλά μπορώ να κρίνω τις βρωμιάρες και η κοπέλα δεν είναι βρωμιάρα απλά ξέρει πολύ λίγα αγγλικά. Ελπίζω οτι είναι παρεξήγηση και επιπολαιότητα και όχι ηθελημένη κακία. Καλά έλεγα να μη γράψω τίποτα αλλά ευχαριστήθηκα πολύ και ήθελα να το μοιραστώ. Κρίμα και πάλι κρίμα
καλα εκανες και μοιραστηκες οπως κι εγω...αλλα οχι και κακια...μην τρελαθω...ανταγωνιστης νταβας ειμαι...ημαρτον

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενιες καμμια φορα !!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• Picture 116.jpg
    Picture 116.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Που εισαι βρε Ικαρε? Περασες απο το Μαρακι και σε εφαγε ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ τι ζημια θα παθει ο μικρουλης !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Που εισαι Latin Boy ????  :grin: :grin:  Εχω χασει επεισοδια.

Που είσαι εσύ τρελλέ?  :think:
Σε χασάμε!  :grin:
Ταξίδι?  :think:
Εγώ το ίδιο πίστευα για σένα...!!!
Ότι θα ήσουν στην κατασκήνωση του ΚΟΡΜΙΟΥ μαζί με το δάσκαλο και το Γεοπακο...!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Από επεισόδια μην ανησυχείς, δεν έχασες και τίποτα!
Μόνο η Πολωνέζα αξίζει για τώρα διότι τα άλλα πουτανάκια-κουνελάκια την είδαν κάπως!  :birdman: :dancing:
Που θα σε βρούμε λοιπόν?  :2funny: :2funny: :2funny: :think:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ταξίδι?  :think:

Ότι θα ήσουν στην κατασκήνωση του ΚΟΡΜΙΟΥ μαζί με το δάσκαλο και το Γεοπακο...!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Πως το καταλαβες  :grin:

Παει τον Γεοπακο τον χασαμε με την Πολωνεζα! Τον βλεπω για δατυλιδι στον Κατραμοπουλο αν δεν τα σπασανε σημερα  :2funny: :2funny:

Εγω γουσταρω την Gina και περασε ενας κασκαντερ απο εκει αλλα τον μπαγλαμωσατε  :2funny: :2funny: Κατι με τραβαει σε αυτο το μωρο!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
719 πηγε φιλε !!!
Ας κατεβασει και η Ιαπωνεζα τις τιμες να την τιμησουμε !!! :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κατι μου λεει οτι ο geo69 στην κριτικη του ειναι λιγο υπερβολικος η μου φαινεται     :headbang:!!!    
Οσο για την κριτικη του geo169 γουστα ειναι αυτα οποτε δεν κανω κανενα σχολιο !!!
Απλα λιγο ο Τιτλος με χαλασε !!!

Sexy sexy sweet lady
Βαλε ενα sexy βρε αδελφε !!! >:(

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οσο για την κριτικη του geo169 γουστα ειναι αυτα οποτε δεν κανω κανενα σχολιο !!!
Απλα λιγο ο Τιτλος με χαλασε !!!

Sexy sexy sweet lady
Βαλε ενα sexy βρε αδελφε !!! >:(

Και αυτα πανε με το κιλο  :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom