Για αυτά τα άρματα μιλούσα πιο πίσω...Τι αχόρταγη ήταν αυτή!Αν μπορούσε και 5 ταυτόχρονα να παίρνει θα το έκανε!Αυτή είναι η κωλοτρυπίδα της www.bourdela.tv/content/view/1723/1/#jreview_6129]Agata[/url] ;)
Μας ξέχασε αυτή αλλά εμείς θυμόμαστε την τρύπα της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (7 μέλη και 115 επισκέπτες)
Ναι παιδιά μην ορμήσετε και πολύ γιατί πίσω από την κουρτίνα θα σας κάνει τζα ...Το ζόνκ ή ο τοιχος!Guys check this out.
ATHENS
MAY
Angel Dark - TBC
Holly Halston - TBC
Jennifer Stone - TBC
Rita Faltoyano - TBC
για το Athens Erotica ναι...για tour δεν νομίζω...Καλα αμα τις δεις Αθηνα, τοτε να μου γραψεις !!!! Κλασσικο πρακτορειο που ψαχνει θυματα, αν και μπορει να ερθει καμια για το Athens Erotica
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Η "κυρία" αποφάσισε να μας τιμήσει με την παρουσία της και το Σάββατο κα να φύγει τελικά την Κυριακή!!!Ολα το χαρτι της βδομαδας θα μαζεψει η Giselle!Η κοπελα τιμα με το παραπανω καθε ευρω που ζητα.Ωραιο ψηλο μουνι που τα κανει ολα!Οσοι πατε σιγουρα θα περασετε καλα.
Τελος μια συντομη παραθεση απο το βιβλιο "Το μπουρδελο" του Η.Πετροπουλου:"Κοινωνικως,η πορνη ειναι πιο χρησιμη απο το βουλευτη.Και το λεω με θλιψη"
Απαπαππα.....Ολι Ρεν ...Ολι Ρεν!!!!!
Την γάμησα!!!!!!
JOSSS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.015
- Πόντοι
- 6.060
Γιατί δεν ρώτησες?
Ή ρώτησες και δεν σου απάντησε?
Είναι κάτι σαν φάρμακο για να διατηρεί την σιλουέτα της!!!!
Μην ρωτήσεις περισσότερα...ούτε εγώ κατάλαβα!!!!
Αλλά μόλις το ακούμπησα....μου ήρθε ζαλάδα!!!!
ρωτησα.... "it's nothing, just a scratch" she said...
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Καλά...πιαστο αυγό και κούρευτω!!!ρωτησα.... "it's nothing, just a scratch" she said...
Τι διάολο ρωτάμε....10 ερωτήσεις για το ίδιο πράγμα, 10 διαφορετικες απαντήσεις!!!
Αχαχαχαχα....είμαστε τελικά πολύ....κουτσομπόλες!!!
τι σας λεει το πιπινι...???? αχχχ θε θελω να γινω κομαντο αλλα η οσμη του κρεατος γαλακτος κατι μου κανει....
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Καπου εχω δει αυτες τις φωτο. Τρεζ που εισαι????
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
με τη κυρια ψαχναμε για μπικινακι.....φαγαμε ολη την Αθηνα....μια πωλητρια μου ειπε οτι αυτο το βυζομπαλο ειναι 8!!!!! νουμερο.....βοηθεια συναγωνιστες,αν δεν βρω.....τον ιουνιο που θα ερθει για τη βδομαδουλα μας θα παει γυμνοστηθη στη παραλια και θα εχουμε θυματα!!!!!
Συνημμένα
Άρχισαν οι εκπτώσεις και για τα "μη μέλη": Φαίνεται οι δουλειές δεν πάνε και τόσο καλά!
Πάντως στα λεφτά αυτά, είναι μια αρκετά τίμια επιλογή, ειδικά στα 90' (250 Ε), χωρίς βέβαια να το δίνει και κοψοχρονιά.
Πάντως στα λεφτά αυτά, είναι μια αρκετά τίμια επιλογή, ειδικά στα 90' (250 Ε), χωρίς βέβαια να το δίνει και κοψοχρονιά.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Άρχισαν οι εκπτώσεις και για τα "μη μέλη":
Στα λεφτά αυτά, είναι μια αρκετά τίμια επιλογή, ειδικά στα 90' (250 Ε)
Εμένα το 90λεπτο μου αρέσει γενικά. Η ώρα μου φαίνεται πιεστική χρονικά και το δίωρο να περισσεύει, εκτός αν θέλεις να κάνεις και πολιτικοφιλοσοφικές αναλύσεις μετά!
Εμένα το 90λεπτο μου αρέσει γενικά. Η ώρα μου φαίνεται πιεστική χρονικά και το δίωρο να περισσεύει, εκτός αν θέλεις να κάνεις και πολιτικοφιλοσοφικές αναλύσεις μετά!
Συμφωνώ, ειδικά για εμάς που είμαστε κάποιας ηλικίας και αποβλέπουμε στο 2ποντο. . Αρκεί να μην κοστολογούν το 2ωρο περίπου όσο 2 σκάρτα μονόωρα, δηλ. 1 ώρα 250, 2 ώρες 450. Εκεί είναι κερατιάτικα.
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
λεω να το τιμησω μετα απο τεραστια αποχη στα ct, λογω αφραγκιας
καμια αποψη παιζει?
εναλλακτικα αξιζει τιποτα απο τα παρακατω πινακια?
πολυ πολωνια ρε παιδακι μου...
α πα πα πα πα πα πα ...
καμια αποψη παιζει?
α πα πα πα πα πα πα ...
Τι ήττα ήταν αυτή που έφαγα.
Από πότε η Λίζα του Ζ δεν κάνει anal;
Τσάμπα η διαφήμιση που έκανες πρόεδρε
και τσάμπα η αναμονή και η οικονομία
για να χαρώ αχνιστό κουλουράκι. :S :S :S :S :S
Συνεισφέρουν κι αυτές να περικόψουμε τα έξοδα.
λεω να το τιμησω μετα απο τεραστια αποχη στα ct, λογω αφραγκιας
α πα πα πα πα πα πα ...
Μολονότι δεν την έχω πάρει, μόνο αυτή που σου άφησα αξίζει πραγματικά ( & ), κι αν την βρεις διαθέσιμη μέχρι τη Κυριακή που φεύγει, οι υπόλοιπες είναι ρίσκο.
Κάτι μου λέει ότι η πολυδιαφημισμένη πριγκιπέσα μας έχει αναδουλειές αυτό το καιρό (και πώς να μην έχει άλλωστε με τόσο ... συμφέρουσες τιμές ), κι αποφάσισε εκτός προγράμματος να προσφέρει το κουλουράκι της (κι όχι μόνον ) στα καρντάσια του Βορρά: . Α, ρε πουτάνα κρίση!
με τη κυρια ψαχναμε για μπικινακι.....φαγαμε ολη την Αθηνα....μια πωλητρια μου ειπε οτι αυτο το βυζομπαλο ειναι 8!!!!! νουμερο.....βοηθεια συναγωνιστες,αν δεν βρω.....τον ιουνιο που θα ερθει για τη βδομαδουλα μας θα παει γυμνοστηθη στη παραλια και θα εχουμε θυματα!!!!!
Ποια είναι αυτή θα μας πεις?
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Liza χωρις κωλο ,ας παει πισω στο Παρισι αγαμητη καλυτερα !!Τι ήττα ήταν αυτή που έφαγα.
Sorry αλλα ειπαμε !!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 624K