Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
να βάλει και κάνα κουλουράκι :grin: που πάει με τον καφέ λέμεεεεεε
έτσι ξερά ανευ :2funny: :2funny: :2funny:
Aμέσως τσίμπησες... προξενήτρα του διαβόλου!  :grin:
Εκεί... να πιέσεις εσύ, όχι μόνο αγάπες & λουλούδια!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λοιπόν.....σήμερα έχουμε διαδηλώσεις!!!!
Άμα βγείτε έξω, μην κουβαλάτε φωτογραφικές μηχανές και κάμερες!!!!!
Τουλάχιστον να μην φαίνονται!!!!
Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί ελπίζω....

Off topic!!!....αλλά κάπου έπρεπε να το γράψω!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μην ξεχνας τα laptop και τα πορνοκινητα :2funny: :2funny:

ο Luc ξερει
Λοιπόν.....σήμερα έχουμε διαδηλώσεις!!!!
Άμα βγείτε έξω, μην κουβαλάτε φωτογραφικές μηχανές και κάμερες!!!!!
Τουλάχιστον να μην φαίνονται!!!!
Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί ελπίζω....

Off topic!!!....αλλά κάπου έπρεπε να το γράψω!!!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Λοιπόν, στης Giselle έχει κουλούρα αχνιστή, Αλεξ! Αν ήταν άλλες εποχές τον πάγκο θ'άδειαζα... :headbang:

Αdmin, νομίζω πως τό'βαλα το Α-level, αν όχι προσθέστε το (ήταν & το καλύτερο  :rockon: )

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

Συνημμένα

• smile1.jpg
    smile1.jpg
    30,5 KB · Εμφανίσεις: 52

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λοιπόν, στης Giselle έχει κουλούρα αχνιστή, Αλεξ! Αν ήταν άλλες εποχές τον πάγκο θ'άδειαζα... :headbang:

Αdmin, νομίζω πως τό'βαλα το Α-level, αν όχι προσθέστε το (ήταν & το καλύτερο  :rockon: )
Καλά να πάθεις....στο είπα!!!!!
Πήγες χωρίς "πανοπλία" και να τι έπαθες!!!! :grin: :grin: :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

jasonv9

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
Πήρα τη Δευτέρα ένα απίστευτης εμφάνισης ουκρανικό μωρό τη Christina μέσω του γνωστού ζουζούνα. Πάω το βράδυ να γράψω κριτική στο site του, και βλέπω ότι την είχε αφαιρέσει εντελώς, ενώ είχε μερικά ραντεβού εντός της εβδομάδας. Τι λέτε να έγινε; Παίζει να ήρθε εδώ η Christina, να τα έσπασε με τον ζουζούνα και να κατεβαίνει αυτοδύναμη; Ή μήπως τη μπουζουριάσανε; Είχε κλείσει κανείς ραντεβού και ακυρώθηκε; Τι μπορεί να παίχτηκε; Ο ζουζούνας δεν μου απάντησε σε ένα email που τον ρώτησα.

Μουγκος

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον μαγκες αν και ειχα καιρο να γραψω αποφασισα να μοιραστω αυτο μαζι σας.Την προηγουμενη βδομαδα ειχα κεφι για τριο, διαβαζω κριτικες και καταληγω σε duo που 'εδρευε' στο γνωστο της Αλεξανδρας.Κλεινω ευκολα, μπαινω στο δωματιο βλεπω δυο απιστευτες, για τα γουστα μου μ....ρες και αντι να ορμησω σαν κανιβαλος να τις σκισω καθομαι λιγακι στην πολυθρονα και τις ρωταω τι κανουν ,απο που ειναι και γενικα μαλακιουλες για να μην φερθω σαν λιγουρης που δεν ειμαι.Πεντε λεπτα μετα η μια απο τις δυο σηκωνεται και μου ζηταει ψυχρα να φυγω!!!! Μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι φυσικα φευγω και στελνω μυνημα στο πρακτορειο. Μου απανταει μετα απο λιγο οτι ημουν υπερβολικα ευγενικος!!!??? και γι αυτο τα κοριτσια φοβηθηκαν@#$%^& Γι αυτο μαγκες απο δω και περα χτυπωντας την πορτα να τον εχεται βγαλει εξω και κατευθειαν σαν ζωα καβαλαρια ρουστικανα...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Λοιπον μαγκες αν και ειχα καιρο να γραψω αποφασισα να μοιραστω αυτο μαζι σας.Την προηγουμενη βδομαδα ειχα κεφι για τριο, διαβαζω κριτικες και καταληγω σε duo που 'εδρευε' στο γνωστο της Αλεξανδρας.Κλεινω ευκολα, μπαινω στο δωματιο βλεπω δυο απιστευτες, για τα γουστα μου μ....ρες και αντι να ορμησω σαν κανιβαλος να τις σκισω καθομαι λιγακι στην πολυθρονα και τις ρωταω τι κανουν ,απο που ειναι και γενικα μαλακιουλες για να μην φερθω σαν λιγουρης που δεν ειμαι.Πεντε λεπτα μετα η μια απο τις δυο σηκωνεται και μου ζηταει ψυχρα να φυγω!!!! Μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι φυσικα φευγω και στελνω μυνημα στο πρακτορειο. Μου απανταει μετα απο λιγο οτι ημουν υπερβολικα ευγενικος!!!??? και γι αυτο τα κοριτσια φοβηθηκαν@#$%^& Γι αυτο μαγκες απο δω και περα χτυπωντας την πορτα να τον εχεται βγαλει εξω και κατευθειαν σαν ζωα καβαλαρια ρουστικανα...

αχαχαχαχαχα!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μα καλά ... και συ έπιασες τη κουβεντούλα με τις μουνάρες!?!?1?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έχω πέσει κάτω μιλάμε!

Makim

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα απο την και θέλω να γράψω πόσο ωραία πέρασα. Γλυκύτατη, όμορφη - την αδικούν οι φωτό - και γκαβλιάρα, μη τη χάσετε γιατί θα μείνει μόνον 6 μέρες όπως μου είπε. 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Που εισαι βρε Ικαρε? Περασες απο το Μαρακι και σε εφαγε ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ τι ζημια θα παθει ο μικρουλης !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Που εισαι Latin Boy ????  :grin: :grin:  Εχω χασει επεισοδια.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
....και αντι να ορμησω σαν κανιβαλος να τις σκισω καθομαι λιγακι στην πολυθρονα και τις ρωταω τι κανουν ,απο που ειναι και γενικα μαλακιουλες για να μην φερθω σαν λιγουρης που δεν ειμαι.Πεντε λεπτα μετα η μια απο τις δυο σηκωνεται και μου ζηταει ψυχρα να φυγω!!!! Μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι φυσικα φευγω και στελνω μυνημα στο πρακτορειο. Μου απανταει μετα απο λιγο οτι ημουν υπερβολικα ευγενικος!!!??? και γι αυτο τα κοριτσια φοβηθηκαν@#$%^& Γι αυτο μαγκες απο δω και περα χτυπωντας την πορτα να τον εχεται βγαλει εξω και κατευθειαν σαν ζωα καβαλαρια ρουστικανα...

Ρε Μουγκέ, .....ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ ! :2funny:

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα απο την και θέλω να γράψω πόσο ωραία πέρασα. Γλυκύτατη, όμορφη - την αδικούν οι φωτό - και γκαβλιάρα, μη τη χάσετε γιατί θα μείνει μόνον 6 μέρες όπως μου είπε.   
η κυρια κανει και αναλ χωρις προφυλαξη...μαλιστα...θα πηδηχτουμε ολοι μαζι απο το παραθυρο???  :headbang: :headbang: :headbang:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝΕ!!
Α ρε...Κρίμα...Κρίμα!!Που δεν έσπασαν τους αστυνομικούς κλοιους να μπουν μέσα σε Βουλή, ΣΔΟΕ, Οικονομίας , Εσωτερικών παντου και να τα ρημάξουν όλα!Να μην μείνει τίποτα όρθιο!Και κανένας τους φυσικα!Να δεις που θα ρίξουν φόρους για τα καμένα ονόματα..."Αγαπητοι είχαμε συλλέξει στοιχεία αλλά τα κάψατε!Θα εισπράταμε 10δις από αυτούς...Θα τα πληρώσετε εσείς!!"

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: τι λες τωρα!!!!!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom