είναι πασιφανές, ο καλλιτέχνης ντούλεβε σκληρά!!!!!!Δηλαδή όταν της χτύπαγαν το tatoo ο λώκος της ήταν σε διαστολή με τον λούτσο του καλλιτέχνη;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (10 μέλη και 111 επισκέπτες)
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Ο ορισμός του multitasking.είναι πασιφανές, ο καλλιτέχνης ντούλεβε σκληρά!!!!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Δεν πιστεύω ότι γίνεται για αυτό το σκοπό!
Εξάλλου από τις κριτικές φαίνεται ποιος γράφει με σκοπό να πληροφορήσει και ποιος με σκοπό να το παίξει γαμιάς!
Πράγμα το οποίο είναι ανόητο αφού στο κάτω-κάτω δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας άρα ποιος ο λόγος να διαπομποδεύουμε τις ερωτικές μας επιτυχίες?
[/quote
Ακριβώς γι' αυτό! Γιατί εάν γνωριζόμασταν θα τους πέρναμε με τις ντομάτες
Ναι και εγω θα ηθελα να διαβαζω τις κριτικες που γραφουν
" Αχ η τανα ηταν φοβερη. Με αγκαλιασε και με πηδηξε,δεν μπορω να σας πω λεπτομεριες, αλλα ηταν φοβερη!!.
Για σου αγαπη μου και θα ξαναπερασω. Παιδες ηταν ΦΟΒΕΡΗ"
Για ελατε στα καλα σας και μην λετε μαλακιες. Αν θελετε να διαβασετε τετοιες κριτικες γιατι δεν πατε στο εσκορτνιους η στο εσκορτγκιντ. Εχει πολλες εκει
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αυτο λεει οτι ειναι απο τις 5 Απρ. εδω περα αλλα εγω πρωτη φορα το βλεπω !!
Η παω για οφθαλμιατρο η ειμαι η αλλη του πρακτορειου που ηταν εδω με αλλο ονομα και αλλες φωτο !!!
Η παω για οφθαλμιατρο η ειμαι η αλλη του πρακτορειου που ηταν εδω με αλλο ονομα και αλλες φωτο !!!
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Είναι φίλη της Anastasia η οποία πολύ εμφανίσημη κοπέλα
(την είδα το βράδυ της Δευτέρας και μιλήσαμε πολύ λίγο σε μπαρ ξενοδοχείου, έπρεπε να φύγει να παραλάβει μια φίλη της από το αεροδρόμιο....)
H Paris όμως αρχικά είχε άλλες φωτό
(την είδα το βράδυ της Δευτέρας και μιλήσαμε πολύ λίγο σε μπαρ ξενοδοχείου, έπρεπε να φύγει να παραλάβει μια φίλη της από το αεροδρόμιο....)
H Paris όμως αρχικά είχε άλλες φωτό
Αυτο λεει οτι ειναι απο τις 5 Απρ. εδω περα αλλα εγω πρωτη φορα το βλεπω !!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Οταν ανοιξουν την πορτα Jorge παρε τηλεφωνο !!!
μμμμ... τοσο καλα....
talibanezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Γεια σας συνάδελφοι. Μιά ερώτηση, το πρακτορείο , το γνωρίζει κανείς; Έχει κάποιες ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες παρουσίες αλλά δεν έχω δει ούτε κριτικές ούτε τίποτα γενικότερα. Έχει ασχοληθεί ποτέ κανείς; Έχει πάρει κανείς την ακόλουθη: el/diana. Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Μάγκες ξαναστέλνω την παραπάνω ερώτηση μια και δεν βρέθηκε κανείς να απαντήσει κάτι μέχρι σήμερα... Το θέμα είναι ότι εκλεισα την Diana για το βράδυ και φοβάμαι μη φάω καμιά φόλα από τις πολλές που κυκλοφορούν τελευταία... Αν υπάρχει κάτι...
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Θά 'ναι είδηση αν πάρεις ό,τι βλέπεις!Μάγκες ξαναστέλνω την παραπάνω ερώτηση μια και δεν βρέθηκε κανείς να απαντήσει κάτι μέχρι σήμερα... Το θέμα είναι ότι εκλεισα την Diana για το βράδυ και φοβάμαι μη φάω καμιά φόλα από τις πολλές που κυκλοφορούν τελευταία... Αν υπάρχει κάτι...
talibanezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Δεν μου δίνεις και πολλά στοιχεία. Είναι καραγκιοζέοι; Οι φωτό είναι μαϊμού;
Παρόμοια θέματα