You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (3 μέλη και 100 επισκέπτες)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Για δες εδω ειχαν μια Julia αν θυμαμαι καλα !!!Julia-69 ξερει κανεις που την βρισκω?sites η τηλεφωνο κατι? ευχαριστω
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Julia-69 ξερει κανεις που την βρισκω?sites η τηλεφωνο κατι? ευχαριστω
Στο εσκορτγκαϊντ.τι.βι.
Άνα δεν την βρεις ζήτα το μου το τηλ με π.μ.
Τρεζ δεν λέει για κάποια από αυτές, λέει για εκείνη που δεν πας και για την οποία είχε γραφτεί το αμίμητο πως η πίσω τρύπα της μοιάζει να έχει σκαφτεί με το μετροπόντικα!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σκέφτομαι να επισεφτώ την κυρία . Μήπως έχει κάποιος κάποια άποψη γιατί όταν δεν βλέπω φάτσα διστάζω.
Η Silvia αν δεν κάνω λάθος είναι η "κολλητή" της LauraXX, όσο η τελευταία ασχολιόταν με μεγάλη επιτυχία με το άθλημα: & . Τώρα που Laura αποσύρθηκε, προφανώς συνεχίζει η Silvia μόνη της. Δεν ξέρω αν οι φωτογραφίες στο εσκορτ νιούζ είναι άλλης κοπέλας, πάντως επειδή έχω δει φωτογραφίες της χωρίς θολούρες, είναι ίσως και καλύτερη εμφανισιακά από τη Laura, τουλάχιστον στο πρόσωπο. Πιστεύω ότι και στις υπηρεσίες δεν θα υστερεί, αλλά μέχρις ότου τη δοκιμάσω δεν παίρνω και όρκο. Πάντως αν έχει πάρει μαθήματα από τη κολλητή της...
Για Samantha, δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Έχει ξανάρθει αλλά δεν έχω πάρει. Οι φωτό όμως είναι σίγουρα 4 χρόνια πριν.
Η Samantha, από τότε που παρακολουθώ το site (5 μήνες περίπου), έχει έρθει με άλλα 2 ονόματα. Το ένα ήταν αυτό: , αλλά δυστυχώς δεν γράφτηκαν κριτικές για αυτήν ως Veronika από Nymphs. Το άλλο όμως, που κόβω το πουλί μου ότι υπάρχει, έχω φάει σχεδόν 2 ώρες να το βρω, και εδώ και στο εσκορτ νιούζ, αλλά δεν τα έχω καταφέρει, είμαι όμως σίγουρος 100% ότι κάποιος συμπαίκτης την είχε κράξει πολύ άσχημα με τη κριτική του, κάτι του στυλ ότι "η κοπέλα είναι αστεία", με την έννοια ότι είναι εντελώς ακατάλληλη γι' αυτή τη δουλειά. Αν το διαβάζει το thread ο συγκεκριμένος, πιστεύω ότι θα μας δώσει τα φώτα του. Όλα αυτά τα θυμάμαι γιατί την είχα σοβαρά στα υπόψη, αλλά μετά απ' αυτή τη κριτική κατάλαβα ότι πάω γυρεύοντας για μπελάδες και τη ξέγραψα.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οπα μαστορα το πιπινι το δοκιμασες?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αμα την εβαζες τρεις μηνες στο γυμναστηριο θα γινοταν θεομουνο
hliastsouk
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο λιθουανια το κοριτσι!οντως πιο γλυκο προσωπο απο λαουρα αλλα στεναχωρημενο το σωμα!κοντουλα και χωρις εντυπωσιακο γαλα!σερβις καλουτσικο!η φιλη της κορυφαιο σερβις αλλα δεν την φτανει!!!Η Silvia αν δεν κάνω λάθος είναι η "κολλητή" της LauraXX, όσο η τελευταία ασχολιόταν με μεγάλη επιτυχία με το άθλημα: & . Τώρα που Laura αποσύρθηκε, προφανώς συνεχίζει η Silvia μόνη της. Δεν ξέρω αν οι φωτογραφίες στο εσκορτ νιούζ είναι άλλης κοπέλας, πάντως επειδή έχω δει φωτογραφίες της χωρίς θολούρες, είναι ίσως και καλύτερη εμφανισιακά από τη Laura, τουλάχιστον στο πρόσωπο. Πιστεύω ότι και στις υπηρεσίες δεν θα υστερεί, αλλά μέχρις ότου τη δοκιμάσω δεν παίρνω και όρκο. Πάντως αν έχει πάρει μαθήματα από τη κολλητή της...
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
δεν εγραψα κριτικη... εδω εγραψα καποια ψιλα...Καιαιαί; Εννοώ, οι εντυπώσεις σου για την κυρία ποιές ήταν; Γιατί οπτικά φαίνεται καλή, όχι super βέβαια.
Ρωτάω, επειδή δεν θυμάμαι να διάβασα review γι' αυτήν, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.
επεστρεψε ο κασκαντερ... ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για πιπινολατρεις... κριτικη δεν βαζω μεχρι να ξαναποσταρει ο γιατρος στο thread...
ειναι καλυτερη απο τις φωτογραφιες, 1.75 χαλαρα, με πολυ καλες καμπυλες, αλλα ειπαμε, αυστηρα για πιπινολατρες... με αλλα λογια, χρειαζεται αρκετα χιλιομετρα για να μπορει να ικανοποιησει, εκτος απο οπτικα, και σεξουαλικα... Η πιπα ειναι ΜΕ σκουφο, κατι που με ξενερωσε περισσοτερο απ'οσο φανταζομουν... κριμα γιατι εχει και χειλαρες...
ο γιατρος ξαναγραψε, αλλα εγω δεν εβαλα κριτικη, αφου δεν εχω να προσθεσω κατι στα παραπανω...
Καλό μήνα και καλή "αγωνιστική" βδομάδα.καλό μήνα σε όλους
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
στο Ολι Ρεν που ερχεται αναφερεσαι?Καλα Γαμησια !!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Eπιασε παλι δουλειά ο καλός μου άγγελος!!
Στο μεταξύ τη μαλακία να μην έχει μιλήσει κανείς από όσους έχουν περάσει καλά μαζί της, ότι η κοπέλα έχει σκισμένα χείλη ώστε να μην τη φιλάμε?
Δεν σας προκάλεσε την περιέργεια γιατί φιλάει σαν φίδι με τη γλώσσα έξω και όχι με χρήση των χειλιών?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K