Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (3 μέλη και 100 επισκέπτες)

toshiba

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Julia-69  ξερει κανεις που την βρισκω?sites η τηλεφωνο κατι? ευχαριστω

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Julia-69  ξερει κανεις που την βρισκω?sites η τηλεφωνο κατι? ευχαριστω

Στο εσκορτγκαϊντ.τι.βι.
Άνα δεν την βρεις ζήτα το μου το τηλ με π.μ.

Τρεζ δεν λέει για κάποια από αυτές, λέει για εκείνη που δεν πας και για την οποία είχε γραφτεί το αμίμητο πως η πίσω τρύπα της μοιάζει να έχει σκαφτεί με το μετροπόντικα! :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και απο service αλογο πραγμα !!! :headbang: :headbang: :headbang:

0.jpg

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Σκέφτομαι να επισεφτώ την κυρία . Μήπως έχει κάποιος κάποια άποψη γιατί όταν δεν βλέπω φάτσα διστάζω.

Η Silvia αν δεν κάνω λάθος είναι η "κολλητή" της LauraXX, όσο η τελευταία ασχολιόταν με μεγάλη επιτυχία με το άθλημα: & . Τώρα που Laura αποσύρθηκε, προφανώς συνεχίζει η Silvia μόνη της. Δεν ξέρω αν οι φωτογραφίες στο εσκορτ νιούζ είναι άλλης κοπέλας, πάντως επειδή έχω δει φωτογραφίες της χωρίς θολούρες, είναι ίσως και καλύτερη εμφανισιακά από τη Laura, τουλάχιστον στο πρόσωπο. Πιστεύω ότι και στις υπηρεσίες δεν θα υστερεί, αλλά μέχρις ότου τη δοκιμάσω δεν παίρνω και όρκο. Πάντως αν έχει πάρει μαθήματα από τη κολλητή της...

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Για Samantha, δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Έχει ξανάρθει αλλά δεν έχω πάρει. Οι φωτό όμως είναι σίγουρα 4 χρόνια πριν.

Η Samantha, από τότε που παρακολουθώ το site (5 μήνες περίπου), έχει έρθει με άλλα 2 ονόματα. Το ένα ήταν αυτό: , αλλά δυστυχώς δεν γράφτηκαν κριτικές για αυτήν ως Veronika από Nymphs. Το άλλο όμως, που κόβω το πουλί μου ότι υπάρχει, έχω φάει σχεδόν 2 ώρες να το βρω, και εδώ και στο εσκορτ νιούζ, αλλά δεν τα έχω καταφέρει, είμαι όμως σίγουρος 100% ότι κάποιος συμπαίκτης την είχε κράξει πολύ άσχημα με τη κριτική του, κάτι του στυλ ότι "η κοπέλα είναι αστεία", με την έννοια ότι είναι εντελώς ακατάλληλη γι' αυτή τη δουλειά. Αν το διαβάζει το thread ο συγκεκριμένος, πιστεύω ότι θα μας δώσει τα φώτα του. Όλα αυτά τα θυμάμαι γιατί την είχα σοβαρά στα υπόψη, αλλά μετά απ' αυτή τη κριτική κατάλαβα ότι πάω γυρεύοντας για μπελάδες και τη ξέγραψα.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κοιμάται τώρα...για λέγε!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εχει στραβωμαρα αυτη, ή μου φερνει καπως?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
:d-spam: :offtopic:

καμιά 20αριά spams σβήστηκαν.

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Η Silvia αν δεν κάνω λάθος είναι η "κολλητή" της LauraXX, όσο η τελευταία ασχολιόταν με μεγάλη επιτυχία με το άθλημα: & . Τώρα που Laura αποσύρθηκε, προφανώς συνεχίζει η Silvia μόνη της. Δεν ξέρω αν οι φωτογραφίες στο εσκορτ νιούζ είναι άλλης κοπέλας, πάντως επειδή έχω δει φωτογραφίες της χωρίς θολούρες, είναι ίσως και καλύτερη εμφανισιακά από τη Laura, τουλάχιστον στο πρόσωπο. Πιστεύω ότι και στις υπηρεσίες δεν θα υστερεί, αλλά μέχρις ότου τη δοκιμάσω δεν παίρνω και όρκο. Πάντως αν έχει πάρει μαθήματα από τη κολλητή της...
απο λιθουανια το κοριτσι!οντως πιο γλυκο προσωπο απο λαουρα αλλα στεναχωρημενο το σωμα!κοντουλα και χωρις εντυπωσιακο γαλα!σερβις καλουτσικο!η φιλη της κορυφαιο σερβις αλλα δεν την φτανει!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Καιαιαί; Εννοώ, οι εντυπώσεις σου για την κυρία ποιές ήταν; Γιατί οπτικά φαίνεται καλή, όχι super βέβαια.
Ρωτάω, επειδή δεν θυμάμαι να διάβασα review γι' αυτήν, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.
δεν εγραψα κριτικη... εδω εγραψα καποια ψιλα...

επεστρεψε ο κασκαντερ... ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για πιπινολατρεις... κριτικη δεν βαζω μεχρι να ξαναποσταρει ο γιατρος στο thread...
ειναι καλυτερη απο τις φωτογραφιες, 1.75 χαλαρα, με πολυ καλες καμπυλες, αλλα ειπαμε, αυστηρα για πιπινολατρες... με αλλα λογια, χρειαζεται αρκετα χιλιομετρα για να μπορει να ικανοποιησει, εκτος απο οπτικα, και σεξουαλικα... Η πιπα ειναι ΜΕ σκουφο, κατι που με ξενερωσε περισσοτερο απ'οσο φανταζομουν... κριμα γιατι εχει και χειλαρες...

ο γιατρος ξαναγραψε, αλλα εγω δεν εβαλα κριτικη, αφου δεν εχω να προσθεσω κατι στα παραπανω...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλό μήνα σε όλους

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλα Γαμησια !! :grin: :grin: :grin:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τι έχει πάθει το site του Rob τελευταία? Εχει πολύ καιρό να λειτουργήσει...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Oxi !!!

Συνημμένα

• Dolce.jpg
    Dolce.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 18

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
!
Στο μεταξύ τη μαλακία να μην έχει μιλήσει κανείς από όσους έχουν περάσει καλά μαζί της, ότι η κοπέλα έχει σκισμένα χείλη ώστε να μην τη φιλάμε?  :think:
Δεν σας προκάλεσε την περιέργεια γιατί φιλάει σαν φίδι με τη γλώσσα έξω και όχι με χρήση των χειλιών?  :jerking: :s&m_1:
 :grin: Eπιασε παλι δουλειά ο καλός μου άγγελος!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom