tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τσιμπα !!!
γτ δεν εχει δοκιμασει κανεις το μωρο?
Τσιμπα !!!
tώρα φταίω εγώ να σου στείλω καμμιά ευχή του τύπου, που να σου μαραθεί ο ΛούτσοςΑντε παμε θαλασσα εχει ωραια μερα σημερα !!!
Τα λεμε Παιχτες !!! ;)
χα χα εχω παρει... το τελειο πιπινο σπασαρχιδι... αμα ηξερε να γαμιεται θα ημουν καθε μερα εκει...
σιγα μην εμαθε....μακαρι την ωρα που θα φτανει,να βρεχει ο θεος...γιαουρτια!!!!!χα χα εχω παρει... το τελειο πιπινο σπασαρχιδι... αμα ηξερε να γαμιεται θα ημουν καθε μερα εκει...
αλλα δεν ξερει...
μπααααααα κανεις!!!!πρεπει να ειναι η πρωτη της φορα εδω
Ok φιλε veter οποτε την επομενη φορα ασε τα κλειδια για το ξεκλειδωμα πανω στο τραπεζι και 120 Ευρα για την δευτερη ωρα !!!
Οσο για τις Λετονες εγω θα διαφωνησω με εσενα σε αυτο το σημειο γιατι το 90% απο αυτες που ξερω ολα τα δινουν απλοχερα για να μην πω και λιγο παραπανω !!
Και μιλαω για θηρια στυλ Vanessa LL ,Paris LL κλπ κλπ !!
Τωρα τι να μας πει το κοριτσακι που δεν εβγαλε ακομα τα σιδερακια !!!
Ασε που θα μας πλακωι και ο Doc για παιδεραστια !!!
μην ξηγιεσαι Προεδρε! εκανα κι εγω τον κασκαντερ αυτη την εβδομαδα...Μετα την φολα της Alexabra the best παω για δευτερη φολα σημερα απο το ιδιο γραφειο !!!
Ε που θα παει ρε Πουστη θα τις παρω ολες μια καλη δεν θα βγει βασει στατιστικων γαμω το καντηλι μου !!!
Θα πληρωσω εγω την Νυφη για ολους κουφαλες δεν ντρεπεστε λιγακι !!!
μπααααααα λες ψεμματα....αφου εχουν πολυ καλες κριτικες!!!! μαλλον μερικους μας περνανε για πολυ τρομπες!!!!!!για να μην πιαστουν μερικοι κοροιδα ας δουμε μερικες fake φωτο.
η κυρια παρακατω
ειναι η γνωστη jana cova.κανει πιο πλου λεσβιακα και σκηνες μονη της
μουναρα αν και αρχισε να σιτευει.
αλλη μια περιπτωση ειναι η
φοβερο πετιτ μουνακι με το καλλιτεχνικο ονομα sophie sweet.
και αυτη κανει κυριως λεσβιακα αλλα εχει φαει και μερικες ψωλες ον καμερα
δυσκολο το βλεπω να εχουν ερθει για σιτιτουρ.
ο τρεζ θα ξερει.
μην ξηγιεσαι Προεδρε! εκανα κι εγω τον κασκαντερ αυτη την εβδομαδα...
μπααααααα λες ψεμματα....αφου εχουν πολυ καλες κριτικες!!!! μαλλον μερικους μας περνανε για πολυ τρομπες!!!!!!