πρωτοεμφανιζομενες ολες νομιζω φιλε.αρα το σερβις αγνωστο.μονο κ μονο επειδη δεν εχω φαει φολα απο το ed,και χωρις αλλο κριτηριο θα επερνα την αλεξα.Αδέρφια θέλω μία συμβουλή. Είμαι ανάμεσα σε αυτό αυτό και αυτό Παρακαλώ πείτε μου καμιά πρόταση τα έμπειρα μυαλά και μάτια του σαιτ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 131 άτομα (10 μέλη και 121 επισκέπτες)
Σκέφτομαι να επισεφτώ την κυρία . Μήπως έχει κάποιος κάποια άποψη γιατί όταν δεν βλέπω φάτσα διστάζω.
με προλαβε ο ιγγυ,ναι,εχει αναφερθει και πιο πισω οτι προκειται για μουφα
Αδέρφια θέλω μία συμβουλή. Είμαι ανάμεσα σε αυτό αυτό και αυτό Παρακαλώ πείτε μου καμιά πρόταση τα έμπειρα μυαλά και μάτια του σαιτ
Για Samantha, δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Έχει ξανάρθει αλλά δεν έχω πάρει. Οι φωτό όμως είναι σίγουρα 4 χρόνια πριν.
Για Samantha, δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Έχει ξανάρθει αλλά δεν έχω πάρει. Οι φωτό όμως είναι σίγουρα 4 χρόνια πριν.
γι αυτο ειπα νομιζω, επειδη το LT ειναι απο τα παλια γραφεια που στελνει ελλαδα.εσυ τα ξερεις πιο καλα.επι της ουσιας παντως,εαν δεν υπαρχει κριτικη η καποια αναφορα, ειναι σαν να ειναι νεα, σε σχεση δηλαδη με τη βοηθεια που ζητησε ο φιλος
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Σκέφτομαι να επισεφτώ την κυρία . Μήπως έχει κάποιος κάποια άποψη γιατί όταν δεν βλέπω φάτσα διστάζω.
Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες παίκτη!!
Σχεδόν live ενημέρωση:
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σκανδιναυικές αερογραμμές ξεφόρτωσαν σήμερα μια καραβιά CT και αναθεωρώ την άποψή μου για τα μουνάκια του E-D. απότι άκουσα είναι μια χαρούλα και όχι μπουλούκες όπως είχα κρίνει από τις φωτό.
δυστυχώς ο συναγωνιστής που με ενημέρωσε δεν κατάφερε να κανει τίποτα περισσσότερο, εκεί που ήταν έτοιμος να συστηθεί του στυλ "hi, I am your 10 o clock booking" εμφανίστηκε τυπάς που τις βούτηξε και τις εξαφάνισε σε χρόονο dt! >
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σκανδιναυικές αερογραμμές ξεφόρτωσαν σήμερα μια καραβιά CT και αναθεωρώ την άποψή μου για τα μουνάκια του E-D. απότι άκουσα είναι μια χαρούλα και όχι μπουλούκες όπως είχα κρίνει από τις φωτό.
δυστυχώς ο συναγωνιστής που με ενημέρωσε δεν κατάφερε να κανει τίποτα περισσσότερο, εκεί που ήταν έτοιμος να συστηθεί του στυλ "hi, I am your 10 o clock booking" εμφανίστηκε τυπάς που τις βούτηξε και τις εξαφάνισε σε χρόονο dt! >
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Ξεκιναει η μανταμ απο Αγια Πετρουπουλη για Μοσχα και απο εκει για Ντουμπαι μεσω Λαρνακας....ξεχνιετε το βουρλο,χανει την ανταποκριση....τα σαινια του ρωσοκυπριου,της αρχιζουν το παραμυθι,τι ωραια ειναι στην Αθηνα,πολλοι ελληνες γαμανε οτι λαχει,σε ωραιο διαμερισμα στο Βυρωνα,θα μενεις,ωραιες καφετεριες εχει στο προφητη ηλια....την εψησε!!!!
μπααααααα λες ψεμματα....αφου εχουν πολυ καλες κριτικες!!!! μαλλον μερικους μας περνανε για πολυ τρομπες!!!!!!
Η μια κριτική για τη Silvia είναι από μένα. Οι φωτογραφίες τότε ήταν άλλες αλλά κι εκείνες όχι δικές της. ΟΚ δε θέλουν να δείξουν ποιες είναι και βάζουν κάτι που 'φέρνει'...
Πάντως η συγκεκριμένη είναι μια χαρά κοριτσάκι και η κριτική μου αυθεντική.
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Η μια κριτική για τη Silvia είναι από μένα. Οι φωτογραφίες τότε ήταν άλλες αλλά κι εκείνες όχι δικές της. ΟΚ δε θέλουν να δείξουν ποιες είναι και βάζουν κάτι που 'φέρνει'...
Το λάθος σου κατά τι γνώμη φίλε είναι ότι στην κριτική σου δεν ανέφερες ότι η κοπέλα δεν είναι αυτή στις φωτό αλλά σχεδόν της μοιάζει. Χωρίς παρεξήγηση έτσι; ;) ;)
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
σορρυ αλλα τωρα τα εκανες χειροτερα....Η μια κριτική για τη Silvia είναι από μένα. Οι φωτογραφίες τότε ήταν άλλες αλλά κι εκείνες όχι δικές της. ΟΚ δε θέλουν να δείξουν ποιες είναι και βάζουν κάτι που 'φέρνει'...
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
αυτο ακριβως....ε τωρα για τις φωτο,οπως λεει και ο αλλος,βαζουν καμμια που τις φερνει λιγο!!!!!ρεεεεεεεε για ποσο τρομπες μας περνανε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεΜπα sanim, για καμία πρωην στριπτηζού την κόβω και αυτή. Λες να είναι αληθινές οι φωτό?
PS: To τρίο τελικά έγινε duo, δεν τράβαγε η ομαδα για τρίο.
SERVICES
Shower together Yes
CIM+50euro yes
toys(strabon)to fack you +50euro Yes
Deep throat Yes
Light domination Yes
STRABON (FREE)IF ONLY PLAY WITH LADY YES
GFE Yes
golden shower +50(GIVE ONLY) yes
Extraballs Yes
Extra SERVICES
French kissing Yes
O'levels Yes
Ρε πάνε καλά?
Υπάρχει κανείς που θα πληρώσει ντουέτο γκόμενες για να τον γαμήσουν?????
Οτι να'ναι πια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K