Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (9 μέλη και 81 επισκέπτες)

VIP_only

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
66
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΤΡΟ...

Τώρα κάτι ακόμη
Σκέφτομαι να κλείσω PAOLA-BIANCA(μια γκόμενα είναι) από το θα είναι σε citytour p;o 20~23/11
Ξέρει κάποιος κάτι?
Λέει τίποτα?
Είναι όπως στη φωτό ή παπάρια γκόμενα θα έρθει?
Όποιος έχει πληρογορίες ας διαφωτίση...
THANX
 

bignikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
VIP... ναι η γκόμενα είναι όπως στις φωτό εμφανισιακά αλλά όταν την είχα πάρει πρίν 3 μήνες περίπου ήταν στο τέλος του tour της και αρκετά κουρασμένη οπότε δεν μπορώ να σου πώ αντικειμενικά πως είναι στο κρεβάτι. Πάντως εμένα κουλούρι δεν μου έδωσε όπως λέει στο site....
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Είναι γνωστή παγίδα το Ladiestours...εγώ την είχα πατήσει με Sabrina το καλοκαίρι κι εκτοτε δεν ξαναψωνίζω από δαύτους.
ʼλλα γράφουν, άλλα κάνουν, άλλανταλλων...!
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Θα ήθελα σήμερα να προσπαθήσω να εξηγήσω τον όρο <<επαγγελματίας>>.
Επαγγελματίες υπάρχουν σε όλους τους χώρους και τις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά ταυτόχρονα είναι μία πολύ παρεξηγημένη έννοια.
Ποιός για παράδειγμα δεν συμφωνεί πως ένα εστιατόριο Goody's είναι επαγγελματικά στημένο και πως οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί δεν είναι άψογα εκπαιδευμένοι στο αντικείμενό τους.
Ο κυρ Νίκος από την άλλη στην γειτονιά μου που έχει το σουβλατζίδικο,για όση ώρα περιμένεις στην ουρά (που είναι κάθε μέρα μεγάλη) σε κερνάει μια ρακί και ένα μεζεδάκι.
Το συμπέρασμα είναι πως και οι δύο επαγγελματίες είναι αλλά αντιλαμβάνονται διαφορετικά την εξυπηρέτηση του πελάτη.
Ο κυρ Νίκος κάνει πελατοκεντρικό μάρκετινγκ ενώ το Goody's σαν μεγάλη αλυσίδα ακολουθεί το προϊοντικό.
Ολα τα παραπάνω τα γράφω για να εξηγήσω την διαφορά της Marsha  από τα υπόλοιπα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) ct που κυκλοφορούν στην Αθήνα.Η Marsha λοιπόν μαζί μου ήταν όπως ο κυρ Νίκος της γειτονιά μου.Χαμογελαστή (με όλα τα δόντια στην θέση τους) γλυκό πρόσωπο με πράσινα μάτια,επιδερμίδα απαλή ,κορμί λεπτό με ύψος γύρω στο 1,78 και απίστευτη όρεξη για sex με επώτερο σκοπό την ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ του πελάτη.
Τα φιλιά της ήταν πραγματικά DFK όχι του κώλου γλωσόφιλα (με την γλώσα παρατεταμένη σαν τις σαύρες όπως κάνουν πολλά ct).
Ηταν μούσκεμα συνέχεια χωρίς να χρειάζεται να βάλει λιπαντικά και λάδια.
Highlight - πλην της πίπας που θα αναφερθώ παρακάτω- ήταν (για να καταλάβετε την διαφορά) ο τρόπος που τον έπιανε και το έπαιζε με το χέρι της.Μόνο μία γκόμενα που είχα τα τελευταία 39 χρόνια πριν μου τον πιάσει έγλυφε την παλάμη της ώστε να γλυστράει η μαλακία. Αυτή και η Marsha το Σάββατο!
Η πίπα της θέλει πολύ μελάνι για να περιγραφεί σωστά αφού τόσο βαθιά και σαλιωμένα μόνο στο βαθύ λαρύγγι το έχω δεί (και σε αυτή την γκόμενα που σας είπα πιο πριν) όταν δε φθάσαμε στο τελείωμα τον πήρε τόσο βαθιά που ένιωθα να της πιτσιλάω τις αμυγδαλές.
Πρέπει να τονίσω πως δεν τον έβγαλε ούτε για μία στιγμή από το στόμα της ρουφώντας και την τελευταία σταγόνα.
Μία επίσης γαργαλιστική λεπτομέρεια είναι πως όταν ανέβηκε από πάνω μου εναλλάσαμε τις τρύπες διύσδησης ενώ ταυτόχρονα μου έγλυφε το πρόσωπο σαν σκύλος.
Αν τώρα μετά από τα παραπάνω η κοπέλα δεν αξίζει τα λεφτά της εγώ τί να πω ...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.  
Εγώ πάντως της δίνω 9/10 μόνο και μόνο επειδή μου έκρυψε πως φόραγε ...μασέλα (έτσι εξηγούνται τα πολλά σάλια!!!)

Για την πιπα θα συμφωνησω και εγω,αλλα ρε φιλε αν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για να παρεις μια μετρια γκομενα(εκτος αν τη θεωρεις μουναρα) τοτε με γεια σου με χαρα σου........και επισης δεν ηταν 1.78.....το πολυ 1.72!!!!!και τα δοντια της δεν ηταν καθαρα και οπως σου ειπα ελειπε το κατω κεντρικο δοντι!ωραιο τελειωμα στο προσωπο,αλλα ουτε με αφησε να την κωλοδαχτυλιασω ουτε φιλια με βαθος ουτε σεξ με ιδιαιτερη ευχαριστηση εκανε.....βεβαια σε αυτο δεν μπορουμε να απαιτουμε την ιδια αποδοση συνεχεια για ευνοητους λογους.Παντως τετοιες γκομενες δεν αξιζουν τοσα λεφτα!!!!!!!!1στη φυλης θα γαμησεις μεν πιο ξενερωτα λιγο(ισως και καλυτερα) και θα πληρωσεις 20,30 ευρω και οχι 400!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δηλ. αν ερχοταν ποτε η σκλεναρικοβα ποσο επρεπε να της δωσουμε???????/28000 ευρω?!!!!!!!!!!!
 

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Μηνύματα
162
Like
7
Πόντοι
1
Ρε παιδιά σας παρακαλώ μαζέφτε όλες τις κριτικές του Nitro να τις εκδώσουμε. Διαβάζοντάς τις έχω περασει απ' όλα τα στάδια μέχρι και κάβλα με την τελευταία. Μπράβο μικρέ, αλλά πρόσεχε γιατί με αυτά τα ακάποτα κλπ. ξέρεις τώρα ....
 

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Μηνύματα
545
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Καταθετω και εγω την εμπειρια μου απο MARSHA
Σωμα 8/10
Προσωπο 7/10 (Επρεπε να ειχε βαλει σιδερακια οταν ηταν μικρη)
Πιπα 6.5/10 με εξαιρεση το CIM που ηταν 10/10 Γενικα ατονη, μονο το στραγγισμα ηταν καλο.
Σεξ  7/10 Απλα καλη
Γενικα ειναι ψηλη και εντυπωσιακη γκομενα αλλα νομιζω οτι ηταν θεμα χημειας αυτο που δεν ταιριαξε αναμεταξυ μας.
Σε γενικες γραμμες ηταν απλα καλη.Για εμενα δεν ηταν good value for money.
 

stelmi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Μηνύματα
65
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
νεα αφιξη Σαμανθα απο 26-30/11
Αν θυμαμαι καλα ειχε ξαναπρογραμματισει tour Ελλαδα αλλα το ακυρωσε παλαιοτερα
 

Επισκέπτης
Review: Florance (Independent)

Σε όσους αρέσουν οι αδύνατες θα την λατρέψουν. Η κοπέλα έχει κλασικό physique μοντέλου (ισχυρίζεται ότι δουλεύει ως τέτοιο). Εμφάνιση face/body 8/10 9/10 avg: 8.5/10
BJ: 9/10. Σίγουρα το δυνατό της σημείο και με καλό cim. Ξέρει τι κάνει.
SEX: 9/10. Δείχνει ότι το απολαμβάνει. Δεν είναι PSE σε καμία περίπτωση. Είπε ότι είναι η πρώτη φορά στο κουρμπέτι και την πιστεύω. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνεσαι ότι κάνεις sex με τη κοπέλα σου.

Overall: Tipos σπεύσε θα σου αρέσει η κατάσταση.

Personal Note: Η κοπέλα είναι "επικίνδυνη" να φάει κόλλημα ο οποιοσδήποτε. Εμένα ίσως επειδή έκατσε και η χημεία καλά μου έβγαλε ένα πολύ συναισθηματικό χαρακτήρα σε όλα. Στη συμπεριφορά στο sex παντού. Αν δεν είχε προϋπάρξει η οικονομική συναλλαγή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπορεί και να τη πάταγα. Είναι έξυπνη και με αρκετά καλή ικανότητα στη συζήτηση επί σοβαρών θεμάτων.

tip: Κλείστε ή για μία ώρα ή για πολλές με γνώση του τι "αγοράζεται" δεν θα πάρετε μία "πηδούκλο" που θα σπρώξεται 5 φορές στο δίωρο αλλά μία τύπισσα με την οποία θα σας βγει άλλου τύπου εμπειρία.
 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.941
Κριτικές
161
Like
5.826
Πόντοι
37.127
Δευτέρα  βράδυ κατά τις 19.30 πήρα τον δρόμο για Shasa.Την κοπέλα την είχα γνωρίσει τον Σεπτέμβριο και ήξερα για το τί θα συναντούσα.
Ρουμάνα μελαχροινή γύρω στο 1,70 με 4άρι στήθος και μεγάλη ρόγα που ανταποκρίνεται άμεσα.
Ο κώλος της είναι το δυνατό της σημείο σε σχήμα καρδιάς που σε συνδιασμό με την στενή μέση της δίνει ένα οπτικό υπερθέαμα.
Με υποδέχτηκε με χαμόγελο (το πρόσωπο δεν είναι το δυνατό της σημείο - απλά συμπαθητικό) φορώντας μαύρο κιμωνό,μαύρα εσώρουχα και ψηλές έως το γόνατο μπότες με κορδόνια.
Με το που κάθησα έβγαλε το κιμωνο και άρχισε να κυκλοφορεί στο δωμάτιο με τις μπότες και το μαύρο στρίνγκ.
Το μαλί ήταν φρεσκοχτενισμένο και το κορμί της είχε ενα ελαφρύ άρωμα θηλυκότητας καθόλου πολύ ερεθιστικό.
Ηρθε κοντά μου ,ανακάθησε στο κρεβάτι και γύρισε μπρούμητα τουρλώνοντας το κώλο της προς τα πάνω.
Ξεκίνησα λοιπόν αφού μου το πρόσφερε με ένα ξεγυρισμένο γλύψιμο κωλοτρυπίδας πάιζοντας της ταυτόχρονα την κλειτορίδα.
Τα μικρά κοφτά αγκομαχητά της αν δεν τα έχεις ακούσει είναι δύσκολο να τα περιγράψεις αφού η κοπέλα και καυλώνει και τελειώνει εύκολα.
Παίρνοντας την σκυτάλη ξεκίνησε ένα βαθύ γλύψιμο και αμέσως το γυρίσαμε στο 69.
Μου έτριβε με αισθησιασμό το αιδοίο της στο πρόσωπο και κάθε φορά που η κλειτορίδα της συναντούσε την τριχωτή γραμμή στο πηγούνι μου έβγαζε κραυγές ηδονής.
Από την απέναντι πλευρά εκείνη συνέχιζε να τον παίρνει βαθιά και σαλιωμένα χωρίς να τον αγγίζει καθόλου με τα χέρια της.
Τις στιγμές που καύλωνε πολύ πέρναγε το κεφάλι της πάνω από τις μπάλες μου και κατέβαινε με την γλώσα της έως τον προστάτη.
Οσες φορές προσπάθησα να ξεκολήσω το πρόσωπό μου και να ανασηκωθώ μου έσφιγγε με τα πόδια της το κεφάλι ώστε να μην μπορώ να τραβηχτώ έως ότου τελείωσε στο στόμα μου.
Την γύρισα ανάσκελα και ήρθα από πάνω της.Μου τον έπιασε και άρχισε το πινέλο στην τρυπούλα της που ήταν κάθυγρη αναστενάζοντας και φιλώντας με παθιασμένα βυζαίνοντάς μου τα χείλη έχοντας περάσει το χέρι της πίσω από τον σβέρκο μου τραβώντας με με λύσα πάνω της.
Μπαίνοντας μέσα της με χούφτωσε από τον κώλο κλαι άρχισε να με τραβάει με δύναμη αναστενάζοντας και λέγοντας ψυθιριστά I am coming (σκορ 3-0)
Σε κάποια στιγμή με σταματάει και μου λέει <<θέλω να γυρίσω από πίσω>> .Με το που ξεκινάω να την παίρνω ξεκινάει ένα τρελά αισθησιακό κούνημα με την μέση της και με το θέαμα της κωλάρας μπροστά μου να κινείται κυκλικά τραβήχτηκα και τέλειωσα πάνω στην στην πλάτη της κάνοντάς της μασάζ σπέρματος .
Σηκωθήκαμε χαμογελαστοί και κάναμε ένα γρήγορο τσιγάρο γιατί μου εξήγησε πως την περίμενε στις 21.00 ένα εξάωρο ραντεβού εκτός ξενοδοχείου.
Τον τυχεράκια σκέφτηκα του την στέλνω έτοιμη ... και είμαι σίγουρος πως θα πέρασε αξέχαστο βράδυ.
Η τελική κρίση με τα όσα διαβάσατε δική σας.   
     
   
 

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Μηνύματα
101
Like
6
Πόντοι
1
Από ποιο site θα δω τη shasa για να κλείσω; Σας ευχαριστώ!
 

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Μηνύματα
155
Like
26
Πόντοι
1
Γεια σου φίλε ΝΙΤΡΟ με τις φοβερές περιγραφές σου. Μέτρησες πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

stelmi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Μηνύματα
65
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
νεες αφιξεις Christine & Leila 17-24/11... (Γαμω την αφραγκια μου και τα εξοδα μου αυτον το καιρο) ολο posts με νεες αφιξεις κανω....εχω να κανω review απο Magda εποχη. 16aris ολες για σενα ερχονται!!!
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Λοιπον..

2ΩΡΟ με την ADRIANA χθες βραδυ.
Σαφως και οι φωτο στο σαιτ ειναι καλυτερες(οπως με ολες αλλωστε).αλλα..
Εχει πραγματικα πολυ ομορφο προσωπο,ειναι πολυ φιλικη,και εχει πολλα ενδιαφεροντα θεματα να συζητησεις.Μπηκαμε σχετικα συντομα στην δραση.Εχωντας παει με 4 c.t.μεχρι τωρα να πω οτι ειναι με διαφορα η καλυτερη,ξερει τι θελει καποιος απο ενα c.t.που πληρωνει τοσα λεφτα,και πραγματικα κανει τα παντα για να δικαιολογησει τα λεφτα της.Αποκορυφωμα την "δευτερη φορα"οπου ειπε το μαγικο...."wait little..i like to bring my friends with us.."και εβγαλε απο την βαλιτσα 2 δονητες.....ετσι τα "παλικαρακια" γιναμε 3... ;)
Συμπερασμα.....
Καλη εμφανιση(οχι τοσο καλη οσο οι φωτο)
Σωμα fitnes(εκανε παλια απ οτι μου ειπε bodybuiding)αλλα πλεον με καποια ελαχιστη χαλαροτητα(ισως γιατι δεν ειναι 20 χρ.πια)
Service...ΤΑΝΞ..συμετεχει ενεργα,το απολαμβανει και εφ οσον δεν εισε ο τυπος"ηρθα να σε πηδηξω 5 φορες σε 2 ωρες".Απο την συζητηση στο σεξ και απο το σεξ στην συζητηση..και μαλιστα την δευτερη φορα..ενοιθα πρωταγωνιστης σε πορνο με την τυπισα να δινει ρεσιταλ.
Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση και την επομενη φορα που θαρθει θα την τιμησω αναλογα...

υ.γεπιτελους βρηκα μια c.t. να συναγωνιστει τις τοπικες  "κοπελες"
 

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
45
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Να κανω και εγω μια κριτικη για την αντριανα την οποια επισκεφτηκα προχθες για 5 ωρες.
Οταν ανοιξε την πορτα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα αλλα δεν ηξερα ο δυσμοιρος τι θα επακολουθηση!!!!!!!!
Η ΤΥΠΙΣΣΑ εχει φοβερο σωμα φανταστικα ματια εντυπωσικα <<φτιαγμενα>> βυζια και ξερει πωσ να συμπεριφερθει ωστε να σε κανει να αισθανθεις παρα πολυ ανετα.Ειχα ζητηση απο το γραφειο να φερει μαζι την δονητες αλλα μου ειπαν οτι φοβοταν να του φερει λογω του αεροδρομιου για αυτο μου προτεινα αν ηθελα να φερω εγω μαζι!!!!!Ετσι και εκανα (φιλε KOMPAIASI αυτοι οι μωβ φιλοι που και εσυ απολαυσες ειναι αγορασμενοι απο εμενα!!!!!!).
ΣΤΟ κρεβατι η γκομενα ηφαιστειο ,οδοστρωτηρας εχουν περασει 2 μερες και δεν μπορω να συνελθω!!!Δεν υπαρχει κατι που να μπορουσαμε να κανουμε και δεν το καναμε.ΜΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!
Ηταν μακραν το καλυτερο cg που πηγα απο πλευρας υπηρεσιων και συμπεριφορας και χωρις να ειναι θεα ειναι πργματικα εντυπωσιακη απο πλευρας εμφανισεις.Σιγουρα την συνιστω ανεπιφυλαχτα.
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η εσυ δεν την ειδες ποτε η τα μπουρδελα ειναι γαμω τα μερη.
Χαχαχαχαχα βρες μου 100 σαν αυτη τις πλιρωνω και κερνάω 10 σε εσενα.
Παμε καλα ????
Να σε ρωτισω , την πηρες ?
η απο τις φωτο τα βγαζεις τα συμπερασματα ?

την πηρα βεβαια!
 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.941
Κριτικές
161
Like
5.826
Πόντοι
37.127
Yorgos είσαι απίστευτος ,πολύ γουστάρω τον τρόπο που τα βάζεις όλα στην σωστή τους διάσταση.(Δεν κάνω πλάκα)
Λοιπόν αυτό το δεν επιστέφω εύκολα πίσω είναι και το δικό μου προσωπικό δράμα.
Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα πως είναι θέμα βαθιά ψυχολογικό αφού αντιμετωπίζουμε το σύστημα καθαρά επαγγελματικά όπως άλλωστε και το σύστημα εμάς (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)
Υπάρχει βέβαια και μία περισσότερο μεταφυσική τοποθέτηση που μου λέει πως στην προηγούμενη ζωή μου πρέπει να ήμουν πόρνη και τώρα το ξεπληρώνω!
Σκέψου το...   


Όνομα: Sasha
Agency: Indie
Ημερομηνία: Νοε 2006
Body/Face/Personality: 6/7/7
Overall: 8
Services excluded: Δεν είμαι οπαδός του anal, οπότε δεν ξέρω?όλα τα άλλα ήταν στο πρόγραμμα.
Site:
Εμφάνιση:
Δεν είναι πιτσιρίκα και δεν είναι μοντέλο, αυτό το διακρίνεις αμέσως. Θα την κοιτάξεις σίγουρα στο δρόμο. Κάτι σαν την Kelly από somuch, δεν μπορώ να πω όμως καλύτερη ή χειρότερη, ίδια specs πάντως πάνω κάτω. Είναι γύρω στο 1.70, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά, natural big tits (τα αναμενόμενα gravity effects), πολύ σφιχτό κορμί ειδικά στα οπίσθια (NITRO u r so right?). Έχει μία ουλή στο κάτω μέρος του στομαχιού, καταλαβαίνετε I guess? Γενικά θα έλεγα θηλυκιά, μεσάτη, καμπυλάτη. Το πρόσωπο της δεν είναι το δυνατό της σημείο, χωρίς να είναι βέβαια άσχημη, αλλά έχει πολύ ωραία μάτια. Το σώμα της όπως στις φωτογραφίες, το πρόσωπό της ίσως και καλύτερο. Για Ρουμάνα, μάλλον μέτρια.

Υπηρεσίες:
Δεν είμαι fan του anal, οπότε δεν ξέρω. Όλα τα άλλα στο πρόγραμμα, με δυνατό χαρτί το στοματικό χωρίς υποβοήθηση χειρών αλλά και το doggy, κυρίως λόγω της απίστευτης θέας. Κατά τα άλλα, πολύ willing και κάπως ναζιάρα. Προσποιείται πολύ καλά (δεν παίζει να την βρίσκει τόσο πολύ με «πελάτες») χωρίς να παραπέμπει όμως σε θέατρο. Σίγουρα θέλει να φύγεις ικανοποιημένος και κάνει ότι μπορεί γι? αυτό.


Συμπεριφορά
Δεν είναι girlie με τίποτα, θα έλεγα 100% γυναίκα. Γόβες, εσώρουχα κλπ... όπως πρέπει, μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Καλά Αγγλικά. Προσπαθεί να το παίξει «κυριλέ», αλλά δεν της βγαίνει. Πολύ ευγενική και πρόσχαρη (στα τέτοια σας φαντάζομαι?) Πάντως βγάζει περισσότερο GFE αν και θα έλεγα ότι και το PSE το έχει στο τσεπάκι. Θα την χαρακτήριζα χαμαιλέοντα. Προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στις συνθήκες. Εν ολίγοις, επαγγελματίας χωρίς το side effect της ψυχράδας και με πολύ δόση θηλυκότητας, την οποία και η ίδια απολαμβάνει και αυτό είναι στα πολύ συν. Κάτι που μου την έσπασε είναι ότι είναι money hunter και φαίνεται.

Γενικά:
Καλή εμπειρία, όσοι δεν γουστάρουν girlies πρέπει να την δοκιμάσουν. Επαναλαμβάνω, από εμφάνιση δεν είναι breathtaking,  αλλά συνολικά είναι προτεινόμενη. Για private long meeting (weekend etc) δεν θα την πρότεινα, κυρίως λόγω του money hunting issue και επειδή για private meetings υπάρχουν πάρα πολλές καλύτερες εναλλακτικές. Από τις τουρίστριες κατά την γνώμη μου συγκαταλέγεται στις καλές (από όσες έχω δοκιμάσει εγώ), αλλά δεν θα έπαιρνα ξανά?

Δεν ξέρω, αλλά τελευταία, καμία δεν μου κάνει κλικ για repeat, μάλλον εγώ θα φταίω. Τι έχω πάθει ο μαλάκας δεν μπορώ να καταλάβω. Ενώ φεύγω ικανοποιημένος, είμαι βέβαιος ότι δεν θα ξανακλέισω την ίδια. Μυστήρια πράγματα.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Eλα μην μασατε και εγω το ιδιο εχω..
Ειμαι σιγουρος οτι αυτο προκυπτει απο την πληθωρα επιλογων...εγω προσωπικα εχω δοκιμασει πολλεσ τα τελευταια χρονια και εχω γινει περιεργος ανω στο "ξεκινημα της καριερας μου" :)ημουν ευχαριστημενος μονο απο το πως στηνωτανε η γκομενα...τωρα οζι δονητες θελουμε οχι πρωκτικο οχι πιπα no hands..οχι τα νθχια του χεριου της ηταν  βαμενα με εντονο κοκκινο...αφηστε τα ..ζω και εγω ενα δραμα..... :idiot:

υγ.φιλε pertos71 σοπυ οφειλω τσονταρισμα για τους "μωβ φιλους μας" :) :)
 

gyrologos001

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Μηνύματα
19
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
SASHA.

Η περιγραφή του YORGOS είναι αυτή που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και περιγράφει τα πράγματα ακρίβώς όπως είναι χωρίς συναισθηματισμούς και υπερβολές.

Σε κενρικό ξενοδοχείο, περιοχή πολυτεχνείο, η SASHA, όμορφη και ΣΕΞΥ, τέλειο κορμί, ωραία επιδερμίδα, πεντακάθαρη, πολύ γλυκία ,΄με φιλιά στο στόμα, κάνει ότι στάση θές, συμμετέχει αν και δεν παίρνει πρωτοβουλίες και αναλ πολύ καλό, βαθύ και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. (Αν και στο έβγαινε, βγήκαν και άλλα πράγματα μαζί, για τα οποία μου ζήτησε συγνώμνη.)

Είναι από τις γκόμενες που πηδάς με πολυ χαρά και με ώρες και ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτό που περιμένει κανείς ναδει και να ζήσει σε escort με καλό σέρβις και καλού επιπέδου.

όμως είναι MONEY HUNTER και φαίνεται αμέσως.
όλη την ώρα , με ρώταγε γιατί την διάλεξα και όχι κάποια άλλη, αν μου άρεσαν οι φωτογραφίες της , τι γράφουν τα ΣΙΤΕ για αυτήν, και για το δικό μας, επειδή δεν μπορεί να το διαβάσει λόγω μη γνώσης της ελληνικής γλώσσας και όλη την ώρα με έφαγε να ξανακλήσω μαζί της και να γράψω ότι είμαι ήδη πελάτης , ώστε να μου διαθέσει και παραπάνω από μία ώρα.


 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom