Όνομα: Sasha
Agency: Indie
Ημερομηνία: Νοε 2006
Body/Face/Personality: 6/7/7
Overall: 8
Services excluded: Δεν είμαι οπαδός του anal, οπότε δεν ξέρω?όλα τα άλλα ήταν στο πρόγραμμα.
Site:
Εμφάνιση:
Δεν είναι πιτσιρίκα και δεν είναι μοντέλο, αυτό το διακρίνεις αμέσως. Θα την κοιτάξεις σίγουρα στο δρόμο. Κάτι σαν την Kelly από somuch, δεν μπορώ να πω όμως καλύτερη ή χειρότερη, ίδια specs πάντως πάνω κάτω. Είναι γύρω στο 1.70, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά, natural big tits (τα αναμενόμενα gravity effects), πολύ σφιχτό κορμί ειδικά στα οπίσθια (NITRO u r so right?). Έχει μία ουλή στο κάτω μέρος του στομαχιού, καταλαβαίνετε I guess? Γενικά θα έλεγα θηλυκιά, μεσάτη, καμπυλάτη. Το πρόσωπο της δεν είναι το δυνατό της σημείο, χωρίς να είναι βέβαια άσχημη, αλλά έχει πολύ ωραία μάτια. Το σώμα της όπως στις φωτογραφίες, το πρόσωπό της ίσως και καλύτερο. Για Ρουμάνα, μάλλον μέτρια.
Υπηρεσίες:
Δεν είμαι fan του anal, οπότε δεν ξέρω. Όλα τα άλλα στο πρόγραμμα, με δυνατό χαρτί το στοματικό χωρίς υποβοήθηση χειρών αλλά και το doggy, κυρίως λόγω της απίστευτης θέας. Κατά τα άλλα, πολύ willing και κάπως ναζιάρα. Προσποιείται πολύ καλά (δεν παίζει να την βρίσκει τόσο πολύ με «πελάτες») χωρίς να παραπέμπει όμως σε θέατρο. Σίγουρα θέλει να φύγεις ικανοποιημένος και κάνει ότι μπορεί γι? αυτό.
Συμπεριφορά
Δεν είναι girlie με τίποτα, θα έλεγα 100% γυναίκα. Γόβες, εσώρουχα κλπ... όπως πρέπει, μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Καλά Αγγλικά. Προσπαθεί να το παίξει «κυριλέ», αλλά δεν της βγαίνει. Πολύ ευγενική και πρόσχαρη (στα τέτοια σας φαντάζομαι?) Πάντως βγάζει περισσότερο GFE αν και θα έλεγα ότι και το PSE το έχει στο τσεπάκι. Θα την χαρακτήριζα χαμαιλέοντα. Προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στις συνθήκες. Εν ολίγοις, επαγγελματίας χωρίς το side effect της ψυχράδας και με πολύ δόση θηλυκότητας, την οποία και η ίδια απολαμβάνει και αυτό είναι στα πολύ συν. Κάτι που μου την έσπασε είναι ότι είναι money hunter και φαίνεται.
Γενικά:
Καλή εμπειρία, όσοι δεν γουστάρουν girlies πρέπει να την δοκιμάσουν. Επαναλαμβάνω, από εμφάνιση δεν είναι breathtaking, αλλά συνολικά είναι προτεινόμενη. Για private long meeting (weekend etc) δεν θα την πρότεινα, κυρίως λόγω του money hunting issue και επειδή για private meetings υπάρχουν πάρα πολλές καλύτερες εναλλακτικές. Από τις τουρίστριες κατά την γνώμη μου συγκαταλέγεται στις καλές (από όσες έχω δοκιμάσει εγώ), αλλά δεν θα έπαιρνα ξανά?
Δεν ξέρω, αλλά τελευταία, καμία δεν μου κάνει κλικ για repeat, μάλλον εγώ θα φταίω. Τι έχω πάθει ο μαλάκας δεν μπορώ να καταλάβω. Ενώ φεύγω ικανοποιημένος, είμαι βέβαιος ότι δεν θα ξανακλέισω την ίδια. Μυστήρια πράγματα.