Ξαναγυρνώντας στην γνωστή αγορά θα μπορoύσα να τιτλοφορήσω το νέο book μου αυτή τη φορά με μια ακόμα άγνωστη (σε μένα) από το LadieTours. Έκλεισα μόνο για μία ώρα, μετά τα τελευταία 3-4 φιάσκα αποφάσισα να γίνω λίγο πιο κλειστός στο χρήμα και την ώρα...Και ευτυχώς αυτή τη φορά έπαιξα σωστά.
Μια ακόμα μικρή και νέα στο χώρο τουλάχιστον στο City Tour του γραφείου που μου έβγαλε δύο πράγματα: φόβο νέας και κρυάδα παλιάς. Τώρα πως το κατέφερε η Ναταλί άγνωστο. Μόλις έφυγα είπα ότι μπορεί να έφταιγε το μικρό ραντεβού αλλά γρήγορα συνήλθα σκεφτόμενος ότι έτσι την πάτησα στα προηγούμενα τετ-α-τετ με άλλες, τελικά ποτέ δε θα φύγω χωρίς να αμφιβάλλω!!!
Τέλος πάντων γεγονός είναι ένα: η κοπέλα έχει πολύ καλό σώμα (νεαρή γαρ...), καλές αναλογίες (τσιποτούλα εκεί που πρέπει, όχι γυμνασμένο σώμα, λεία υφή και λευκό δέρμα). Γενικά ένα ξανθό "πράμα" πολύ παγωμένο από το βλέμα παρά τα πρασινωπά μάτια της και το ψευτοχαμόγελο που μου έσκαγε όποτε δεν καταλάβαινε κάτι. Εχω και εγώ μια μανία να πιάνω συζήτηση....Πάντως δεν επεδίωξα 2η φορά γιατί απλά δε μου άρεσε. Επίσης να πω (υποκειμενικό αυτό βέβαια) είναι από τα πρόωπα που μου ξυνίζουν και δε μου αρέσουν δηλαδή μικρά χαρακτηριστικά παντού χάνονται στο κορμί της. Αν θα την ξαναδοκίμαζα; ...πάμε για άλλα είναι η απάντησή μου...Ευτυχώς η βραδιά σώθηκε με μια καλή φίλη μου μετά για φαγητό στην Καστέλα (όχι δεν την πήδηξα μόνο φίλοι είμαστε...!)
*Αποφάσισα τα post μου να τα δημοσιεύω από εδώ και στο εξής για τα reviews των CT σε ένα ελληνικό και ένα ευρωπαϊκό φόρουμ ακόμα. Όπου, όποιος τα δει με το ίδιο ψευδώνυμο όπως εδώ είναι φυσικά δικά μου. Το 2ο ειδικά το έκανα μετά από προτροπή φίλου για μια πίεση στο LT που ήμαστε πελάτες παλιοί και τελευταία μας γδέρνει κανονικά με την ποιότητα-απροθυμία των κοριτσιών για τα απλά και αυτονόητα...φυσικά και για άλλα γραφεία...μιας και όπως έχω πει παίζω μόνο με CT....ευχαριστώ.