Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (5 μέλη και 58 επισκέπτες)

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Μολις γυρισα απο ενα 2ωρακι με ΑΝΑ απο asexydate
Προσωπο 8/10
Κορμι      9/10
Στοματικο 7/10
ΣΕΧ            8/10
Με το που μπηκα στο δωματιο ειδα μια ναρα.
Πολυ ωραιο κορμι με στηθος 3αρι (σιλικονη)
και ενα πολυ ωραιο κωλο(10/10)
Γενικα πολυ εντυπωσιακη γκομενα με πολυ ωραιο προσωπο
και πολυ καλο κορμι,και ενα καλο επιπεδο αγγλικων.
Στο στοματικο ηταν ηταν καλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.
Βεβαια ξερει το ατου της(κωλος)και στο δειχνει καθε στιγμη που μπορει.
Στο Σεξ ηταν αρκετα προθυμη με εναλλαγες και ωραια κουνηματα.
Κυριως GFE με πολυ λιγες PSE πινελιες.Η ηλικια της πρεπει να ειναι γυρω στα 28.Τελικα καλα ξεκινησε η μερα μου!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Μολις γυρισα απο ενα 2ωρακι με ΑΝΑ απο asexydate
Προσωπο 8/10
Κορμι       9/10
Στοματικο 7/10
ΣΕΧ            8/10
Με το που μπηκα στο δωματιο ειδα μια ναρα.
Πολυ ωραιο κορμι με στηθος 3αρι (σιλικονη)
και ενα πολυ ωραιο κωλο(10/10)
Γενικα πολυ εντυπωσιακη γκομενα με πολυ ωραιο προσωπο
και πολυ καλο κορμι,και ενα καλο επιπεδο αγγλικων.
Στο στοματικο ηταν ηταν καλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.
Βεβαια ξερει το ατου της(κωλος)και στο δειχνει καθε στιγμη που μπορει.
Στο Σεξ ηταν αρκετα προθυμη με εναλλαγες και ωραια κουνηματα.
Κυριως GFE με πολυ λιγες PSE πινελιες.Η ηλικια της πρεπει να ειναι γυρω στα 28.Τελικα καλα ξεκινησε η μερα μου!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing:
συνάδερφε, Κα-υ-λά ξεκίνησε η μέρα σου

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Αν και αρκετά καθυστερημένα λόγω υποχρεώσεων και επειδή είχα υποσχεθεί review για την Bridget από asexydate.com στον φίλο Yorgos παραθέτω:
Πρόσωπο 9/10
Σώμα  7/10
Υπηρεσίες 6/10
Συγκεκριμένα μπαίνοντας στο δωμάτιο τις πέτυχα μαζί (Vicky),Αντικειμενικά η Vivky ήταν πολύ εντυπωσιακότερη ,ενώ η Bridget απλά petite.
Γύρω στα 20 και σχετικά ερασιτέχνης θα έλεγα μου άρχισε κάτι περίεργα για τα ραντεβού που κάνει με κάτι σεϊχηδες στο Dubai και για τον πρίγκιπα Αμπντάλα του Maroko που πληρώνει 7.000 την βίζιτα την βραδιά (καλός μαλάκας...)
Η πίπας της ήταν αυτό που λέμε αερόπιπα ,δηλαδή ο θεός να την κάνει πίπα αφού η απόσταση 5 εκατοστών από τα χείλη δεν δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό της ως πίπα.Το ανεβοκατέβασμα του πέους με το χέρι ονομάζεται handjob εις την Βαρβαρικήν κοινώς μαλακία στα Ελληνικά.
Την δε απόσταση του χείλους από την βάλανο μπορώ να την δικαιολογήσω μόνο ως μέθοδο παρατήρησης .
Στα περαιτέρω η συμμετοχή της ήταν από μέτρια σιωπηρή έως ακίνητη που με αρκετή φαντασία θα έλεγες ερωτικά νωχελική.
Η μυρωδιά του αιδοίου της ήταν λίγο παραπάνω από το κανονικό βαριά χωρίς όμως να είναι ενοχλητική ενώ η γεύση του αλμυρή.
Στο τέλος και ενώ εκείνη ήταν από πάνω και λόγω του ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κουνηθεί το προφυλακτικό δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί (ομολογώ πως δεν ήμουν ιδιαίτερα σκληρός) και έτσι τελείωσα μεγαλοπρεπέστατα μέσα της...
Αυτό ήταν το τέλος μου .Μόλις την πήραν τα ζουμιά έγινε στο δωμάτιο της Bridget το κάγκελο.
Επαιρνε τηλέφωνα ,έστελνε μηνύματα ,με έβριζε στα Τσέχικα και τελικά όταν της είπα συγνώμη it was an accident, πρέπει να μου είπε να πάω να γαμηθώ.
Τελικά φεύγοντας είδα πάλι στον διάδρομο την Vicky να έρχεται τρέχοντας χαρίζοντάς μου ένα χαμόγελο.Μάλλον έπρεπε να πάω με την Vicky τελικά...  

Επισκέπτης
Αν και αρκετά καθυστερημένα λόγω υποχρεώσεων και επειδή είχα υποσχεθεί review για την Bridget από asexydate.com στον φίλο Yorgos παραθέτω:
Πρόσωπο 9/10
Σώμα  7/10
Υπηρεσίες 6/10
Συγκεκριμένα μπαίνοντας στο δωμάτιο τις πέτυχα μαζί (Vicky),Αντικειμενικά η Vivky ήταν πολύ εντυπωσιακότερη ,ενώ η Bridget απλά petite.
Γύρω στα 20 και σχετικά ερασιτέχνης θα έλεγα μου άρχισε κάτι περίεργα για τα ραντεβού που κάνει με κάτι σεϊχηδες στο Dubai και για τον πρίγκιπα Αμπντάλα του Maroko που πληρώνει 7.000 την βίζιτα την βραδιά (καλός μαλάκας...)
Η πίπας της ήταν αυτό που λέμε αερόπιπα ,δηλαδή ο θεός να την κάνει πίπα αφού η απόσταση 5 εκατοστών από τα χείλη δεν δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό της ως πίπα.Το ανεβοκατέβασμα του πέους με το χέρι ονομάζεται handjob εις την Βαρβαρικήν κοινώς μαλακία στα Ελληνικά.
Την δε απόσταση του χείλους από την βάλανο μπορώ να την δικαιολογήσω μόνο ως μέθοδο παρατήρησης .
Στα περαιτέρω η συμμετοχή της ήταν από μέτρια σιωπηρή έως ακίνητη που με αρκετή φαντασία θα έλεγες ερωτικά νωχελική.
Η μυρωδιά του αιδοίου της ήταν λίγο παραπάνω από το κανονικό βαριά χωρίς όμως να είναι ενοχλητική ενώ η γεύση του αλμυρή.
Στο τέλος και ενώ εκείνη ήταν από πάνω και λόγω του ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κουνηθεί το προφυλακτικό δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί (ομολογώ πως δεν ήμουν ιδιαίτερα σκληρός) και έτσι τελείωσα μεγαλοπρεπέστατα μέσα της...
Αυτό ήταν το τέλος μου .Μόλις την πήραν τα ζουμιά έγινε στο δωμάτιο της Bridget το κάγκελο.
Επαιρνε τηλέφωνα ,έστελνε μηνύματα ,με έβριζε στα Τσέχικα και τελικά όταν της είπα συγνώμη it was an accident, πρέπει να μου είπε να πάω να γαμηθώ.
Τελικά φεύγοντας είδα πάλι στον διάδρομο την Vicky να έρχεται τρέχοντας χαρίζοντάς μου ένα χαμόγελο.Μάλλον έπρεπε να πάω με την Vicky τελικά... 
Φιλε Νιτρο καλο το review σου, αλλα συγνωμη δε καταλαβα, που τελειωσες?Εσπασε η καποτα??Πανω της?Σορρυ αλλα δε το πιασα...

16aris

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
15
Πόντοι
10
Συναγωνιστες μολις γυρισα απο ενα μονοωρο με την Gizele απο Planetdreams...οι φωτος στο site  εχουν φαει λιγη επεξεργασια χωρις ομως να αλλαζουν δραματικα την κατασταση. Το κοριτσι ειναι κορυφη απο sex attitude....ισως ειναι λιγο μεγαλυτερη σε ηλικια, μαλλον κοντα στα 30, 30-,το κορμι εινα θανατηφορο...στηθος φυσικοτατο, υπεροχο....η συμπεριφορα στο δωματιο φοβερη....GFE που το κανει με πολυ χαρα, αλλα ταυτοχρονα και πολυ δυνατη στο ¨γηπεδο¨ ....Τωρα ετυχε σε μενα, ηταν η χημεια καλη δεν ξερω....αλλα γενικα περασα πολυ ωραια και τα services ηταν οπως ακριβως τα ειχα ζητησει...Η δουλεια του πρακτορειου ακομα μια φορα αψογη....Γενικα οτι εχω ¨ψωνισει¨ απο εκει ηταν πολυ καλο και οπως το ειχα ζητησει...Θα επιστρεψει 11 με 14 Δεκεμβριου...

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Πρόσωπο 9/10
Σώμα  7/10
Υπηρεσίες 6/10

Φίλε Nitro, εξαιτίας σου γλιτώσαμε οι υπόλοιποι που είχαμε ραντεβού τις επόμενες μέρες...γιατί το κορίτσι όπως ξέρεις αναστατώθηκε κι έφυγε... ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ...Τελικά νομίζω πως με έσωσες από το 450αρι που θα έσκαγα σ'αυτή τη ξενέρωτη.Σου χρωστάω κέρασμα...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Εντάξει παιδιά δεν το έπαθε μόνο η κακομοίρα το έπαθα και εγώ... ξέρετε που δεν το έκανα επίτηδες.
Τέλως πάντων ελπίζω όλα να πάνε καλά τόσο για το κορίτσι (μην μου στείλουν μηνυμα για κανένα εξώγαμο) όσο και για εμένα.

Βέβαια πλάκα πλάκα, ήταν χοντρό αυτό που έπαθε η κακομοίρα η Bridget...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Συναγωνιστές, αναφορά από χθεσινό ραντεβού με JΤF (Joint Task Force) Bea και Monica από aaa-europemodels. Αρχικά, πρέπει να αναφέρω, ότι ενώ είχα κλείσει από την προηγούμενη μέσω e-mail και το είχα κάνει confirm, όταν έφθασα στο ξενοδοχείο και χτύπησα την πόρτα του δωματίου δεν μου άνοιγαν από μέσα. Σε δεύτερη προσπάθεια η κοπέλα απάντησε ότι δεν είχα κλεισμένο ραντεβού. Φυσικά τα πήρα και αμέσως άρχισα να στέλνω e-mails τα οποία δεν απαντιόντουσαν. Τελικά και ενώ περίμενα καμιά ώρα έξω από το ξενοδοχείο στέλνοντας σαν μαλάκας e-mails από το Mio, η Ava εδέησε να απαντήσει ότι έγινε κάποιο λάθος στην κράτηση και μου ζήτησε συγνώμη. Μου πρόσφερε άμεση συνάντηση και έκπτωση 50 Ευρώ για κάθε κοπέλα. Επειδή είχα ακόμη ελεύθερο χρόνο δέχθηκα και τελικά το πακετάκι πήγε στα 200 + 200 για μία ώρα. Και ενώ ήμουνα έτοιμος να κράξω την Ava και το συγκεκριμένο γραφείο σε όλα τα forums, τώρα θα πρέπει να την συγχαρώ για την επαγγελματική της συμπεριφορά.
Επί της ουσίας τώρα, δύο συμπαθητικά έως όμορφα κορίτσια με την Bea περισσότερο αυθόρμητη και την Monica περισσότερο συγκρατημένη και σαφώς μεγαλύτερη σε ηλικία. Πολύ καλά Αγγλικά η M., σε επίπεδο συνεννόησης η B. Κανονικό φυσικό στήθος και οι δύο, με ρόγες που αντιδρούν περισσότερο η B. Στα προκαταρκτικά πολύ καλό το συνδυασμένο γλείψιμο με διαδρομές της γλώσσας κατά μήκος και συντονισμένη κατάληξη στο πουτσοκέφαλο. Πιθανόν το highlight της συνάντησης. Μεταξύ τους καλή χημεία με φιλιά στο στόμα (το κάνανε συχνά κατά την διάρκεια της συνάντησης), γλειψίματα στο στήθος και χαϊδέματα. Όχι, όμως κανένα παθιασμένο λεσβιακό με δυνατά χουφτώματα, διείσδυση με δάχτυλα και καμία δεν έγλυψε την άλλη. Ένα καλό professional lesbian show ανάμεσα σε GFs και όχι επιπέδου PS.
Δείπνησα στην ΧΑΝΘ με την Μ. να αντιδρά καλλίτερα, ιδιαίτερα όταν την φιλούσε η Β.
Εναλλαγή στάσεων και συμπλεγμάτων στο κανονικό sex με την Μ. να έχει την καλλίτερη συμμετοχή. Με την μία από πάνω, η άλλη προσέφερε χείρα βοηθείας. Η Μ. δεν έδωσε το πίσω πέρασμα γιατί λέει την έχω μεγάλη σε περιφέρεια (και δεν είμαι ο vasos, ακριβώς στο στατιστικό μέσο όρο). Για CIF, CIM ούτε κουβέντα.
Για να συνοψίσω μία καλή ώρα, τίποτε απογειωτικό, με υπηρεσίες 6/10 (λόγω μη τήρησης των διαφημισμένων), συμμετοχή 8/10, εμφάνιση 7/10 και λεσβιακό 8/10.

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για ποια η κριτική ρε συ;

ΥΓ: Το είδα στο γενικά, αλλά γράψε και εδώ για να μην μπερδευόμαστε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπέρα συνπηδηχτές.  νέες αφίξεις από ladiestours.
sindee  13-18/11
tamara  8-14/11
ashlee  19-22/11
sandra    9-11/11
victoria    8-14/11
.............καλά.....μαμήσια....... :dancing:

bignikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες εαν και λίγο καθιστεριμένα να γράψω και γώ την εμπειρία μου γιατί νομίζω οτι πραγματικά αξίζει  :). Καταρχάς το αρχικό ραντευού ήταν να γίνει με την Sandra απο Flowers Models αλλά επειδή ήταν fully booked την ώρα και την μέρα που την ήθελα κανόνισα για 2 ωρίτσες με την Aneta απο το ίδιο πρακτορίο. Οχι τόσο όμορφη στην φατσούλα αλλά καλό σωματάκι και αρκετά εκδηλωτική στο κρεβάτι όπως αποδείχτικε. Έπαιξε παιχνίδι λοιπόν κανονικά και κάποτε έφτασε η ώρα για το κουλουράκι. Μετά λοιπόν απο αρκετή "φροντίδα και προδέρμ" αλλά και αρκετό λιπαντικό κατάφερα να μπώ μέσα χωρίς "απώλειες" απο μέρους της καθώς έπειτα μου είπε οτι ήταν απο τις λίγες φορές που το φχαριστίθικε και δεν πόναγε.... για το μέγεθος μου. Να μην τα πολυλογώ τελείωσε το πρώτο και καθίσαμε στο κρεβάτι για συζήτηση. Εκεί σε μια φάση λοιπόν παίρνει τηλέφωνο την Sandra να της πεί κάτι και καλά. Μετά την ρωτάω εντελώς στο άσχετο εαν ήταν η Sandra στο τηλεφωνο και οτι δεν υποτίθετε οτι έχει πελάτη τώρα και εκείνη μου απάντισε οτι άργισε να έρθει. Πάλι εντελώς στο άσχετο της λέω μα την φωνάξει στο δωμάτιο της να μην είναι μόνη της η κοπέλα. Το λογικό θα ήταν να κομπλάρει κάπως και να μου πεί δεν γίνεται πράγμα το οποίο οχι μόνο δεν έγινε αλλά την φώναξε και σε 1 λεπτό ήταν στο δωμάτιο. Η κατάλυξη, για να μην σας κουράζω άλλο βραδυάτικα, ήταν να παίξει ένα πολύ ωραίο σάντουιτς "με απ'όλα" και με τα δύο κορίτσια για 100 έουρο έξτρα, 2πλό κουλουράκι Included. Απο τις καλύτερες εμπειρίες που είχα τελευταία και σας συνιστώ το συγκεκριμένο ντουέτο ανεπιφίλακτα.... :dancing: :dancing: :sunglasses:

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι συναγωιστες συναδελφοι αβε. εχθες λοιπον ειχα την πρωτη μου επαφη με ct girl. και το ονμα αυτησ camelie. ενα θα σας πω. Να ειχα χρηματα να την επερνα ολη μερα. Φανταστικη πιπα πολυ καλη συμετοχη λες και ειμουνα με γκομενα. Συνιστατε ανεπιφιλακτα. σε ολα τις δινω 9/10 γιατι δεν εχω και αλλες εμπειριες

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Θα ήθελα σήμερα να προσπαθήσω να εξηγήσω τον όρο <<επαγγελματίας>>.
Επαγγελματίες υπάρχουν σε όλους τους χώρους και τις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά ταυτόχρονα είναι μία πολύ παρεξηγημένη έννοια.
Ποιός για παράδειγμα δεν συμφωνεί πως ένα εστιατόριο Goody's είναι επαγγελματικά στημένο και πως οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί δεν είναι άψογα εκπαιδευμένοι στο αντικείμενό τους.
Ο κυρ Νίκος από την άλλη στην γειτονιά μου που έχει το σουβλατζίδικο,για όση ώρα περιμένεις στην ουρά (που είναι κάθε μέρα μεγάλη) σε κερνάει μια ρακί και ένα μεζεδάκι.
Το συμπέρασμα είναι πως και οι δύο επαγγελματίες είναι αλλά αντιλαμβάνονται διαφορετικά την εξυπηρέτηση του πελάτη.
Ο κυρ Νίκος κάνει πελατοκεντρικό μάρκετινγκ ενώ το Goody's σαν μεγάλη αλυσίδα ακολουθεί το προϊοντικό.
Ολα τα παραπάνω τα γράφω για να εξηγήσω την διαφορά της Marsha  από τα υπόλοιπα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) ct που κυκλοφορούν στην Αθήνα.Η Marsha λοιπόν μαζί μου ήταν όπως ο κυρ Νίκος της γειτονιά μου.Χαμογελαστή (με όλα τα δόντια στην θέση τους) γλυκό πρόσωπο με πράσινα μάτια,επιδερμίδα απαλή ,κορμί λεπτό με ύψος γύρω στο 1,78 και απίστευτη όρεξη για sex με επώτερο σκοπό την ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ του πελάτη.
Τα φιλιά της ήταν πραγματικά DFK όχι του κώλου γλωσόφιλα (με την γλώσα παρατεταμένη σαν τις σαύρες όπως κάνουν πολλά ct).
Ηταν μούσκεμα συνέχεια χωρίς να χρειάζεται να βάλει λιπαντικά και λάδια.
Highlight - πλην της πίπας που θα αναφερθώ παρακάτω- ήταν (για να καταλάβετε την διαφορά) ο τρόπος που τον έπιανε και το έπαιζε με το χέρι της.Μόνο μία γκόμενα που είχα τα τελευταία 39 χρόνια πριν μου τον πιάσει έγλυφε την παλάμη της ώστε να γλυστράει η μαλακία. Αυτή και η Marsha το Σάββατο!
Η πίπα της θέλει πολύ μελάνι για να περιγραφεί σωστά αφού τόσο βαθιά και σαλιωμένα μόνο στο βαθύ λαρύγγι το έχω δεί (και σε αυτή την γκόμενα που σας είπα πιο πριν) όταν δε φθάσαμε στο τελείωμα τον πήρε τόσο βαθιά που ένιωθα να της πιτσιλάω τις αμυγδαλές.
Πρέπει να τονίσω πως δεν τον έβγαλε ούτε για μία στιγμή από το στόμα της ρουφώντας και την τελευταία σταγόνα.
Μία επίσης γαργαλιστική λεπτομέρεια είναι πως όταν ανέβηκε από πάνω μου εναλλάσαμε τις τρύπες διύσδησης ενώ ταυτόχρονα μου έγλυφε το πρόσωπο σαν σκύλος.
Αν τώρα μετά από τα παραπάνω η κοπέλα δεν αξίζει τα λεφτά της εγώ τί να πω ...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. 
Εγώ πάντως της δίνω 9/10 μόνο και μόνο επειδή μου έκρυψε πως φόραγε ...μασέλα (έτσι εξηγούνται τα πολλά σάλια!!!)

VIP_only

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Ρε μάγκες αν δεν είναι δύσκολο μαζί με το όνομα της εκάστοτε city tour γκόμενας, βάλτε και το link στη σελίδα της, για να μη ψάχνουμε πίσω στης σελίδες του φορουμ... Θα είναι πιο εύκολο για αυτούς που δε μπαίνουν καθημερινά...

Ελπίζω να βοηθήσετε... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Marsha=Victoria=
Ρε μάγκες αν δεν είναι δύσκολο μαζί με το όνομα της εκάστοτε city tour γκόμενας, βάλτε και το link στη σελίδα της, για να μη ψάχνουμε πίσω στης σελίδες του φορουμ... Θα είναι πιο εύκολο για αυτούς που δε μπαίνουν καθημερινά...

Ελπίζω να βοηθήσετε... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
96
Πόντοι
1
στο λινκ της μαρσα βγαινει καποια σουζανα.. μιλαμε για την ιδια κοπελα με αλλο ονομα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom