Κριτική για
Julia και
Vera
Διάρκεια: 3 ώρες Julia από τις οποίες η 1 duo with Vera
Τιμή: 480+230=710 ?
Julia
Face: 8.5/10
Body: 9.5/10
Personality: 8/10
Συμμετοχή: 9/10
Service: 9/10
Vera
Face: 8/10
Body: 6.5/10
Personality: 9/10
Συμμετοχή: 9.5/10
Service: 9/10
Julia + Vera together as duo: 9.5/10
Overall: 9/10
Από που να αρχίσω τώρα και που να τελειώσω? This was a super meeting, αρκεί? Μάλλον όχι antisthenis ε? ;)
Λοιπόν είχα κλείσει Julia για ένα τριωράκι. Ειλικρινά μόλις μου άνοιξε τη πόρτα είπα να το κάνω κατευθείαν 12ωρο. Είναι πιο λεπτή απότι δείχνει στις φωτογραφίες, πιο όμορφη, με ίσια μαλλιά τώρα, καστανά ζεστά μάτια, πρόσχαρη συμπεριφορά και απότι διαπίστωσα αργότερα έχει μάλλον το ωραιότερο στήθος που έχω δει σε CT και μέσα στα 10 καλύτερα που έχω δει ever! ʼσε που έχει και ένα απίστευτο κωλαράκι (που δίνει πρόθυμα ? βλ. παρακάτω) Το μόνο μείον έχει λίγο στραβά δόντια και το πρόσωπο δεν σε ρίχνει ξερό, αν δεν ήταν αυτό θα της έδινα ένα καθαρό 10άρι για εμφάνιση.
Μετά τα τυπικά και ένα ποτάκι ήρθε η ώρα για δράση. Αυτό που σε κερδίζει αμέσως είναι η προθυμία της σε όλα. Φιλάει βαθιά και χωρίς κανένα δισταγμό, δείχνει να απολαμβάνει τελείως φυσικά όλες τις πράξεις και γενικά μόλις ζητήσεις κάτι θα το έχεις την επόμενη στιγμή. Super GFE! Μετά από εναλλαγές διάφορες, περνώντας και από το πάνστενο κωλαράκι (που ναι μεν το έδωσε πρόθυμα όμως ήταν σαφές ότι έστω και αν ήθελε κάπου τη στεναχωρούσε) κατέληξα σε CIM και εκεί κάπου την ώρα που κάνουμε ένα break για τσιγάρο η κουβέντα πάει στη Vera ? To make a long story short επιτόπου κανονίζεται να έρθει από το διπλανό δωμάτιο οπότε νάτη και η Vera.
Λιγότερο εντυπωσιακή εμφανισιακά, απλά γλυκό πρόσωπο, σαφώς με 5 κιλάκια παραπάνω απότι θα ήθελα γενικά, παρόλα αυτά η προσωπικότητά της σε κερδίζει αμέσως. Δεν ξέρω αν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς όμως είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μέσα σου λες «Τώρα θα περάσουμε καλά». Και περάσαμε ακόμα καλύτερα!
Σαν duo έγραψαν. Όχι ψιλοχαδάκια και μαλακίες εδώ έχουμε να κάνουμε με σκληρό λεσβιακό, κανονικό με deep kissing, γλυφομούνια, 69 μεταξύ τους (και με τον φίλο σας το Tipo να πηγαίνει να τον χώνει πότε από τη μια μεριά και πότε από την άλλη), γενικά οι δυό τους έχουν μια πολύ καλή χημεία. Επειδή δε μου έκανε φοβερή εντύπωση και ο συντονισμός τους υποψιάζομαι ότι είναι κάτι που το έχουν προβάρει αρκετές φορές? Τόσο που σκέφτομαι την επόμενη φορά να έχω και βιντεοκάμερα?
Σε ότι αφορά τα services της Vera αν και δεν μου έδωσε κωλαράκι (κάτι μου είπε σαν δικαιολογία που δεν θυμάμαι) της βάζω σε όλα 9άρια (κάνει και σαφώς καλύτερη πίπα από τη Julia).
Τα υπόλοιπα λίγο ενδιαφέρουν. Στα συν και τα καλά αγγλικά τους (της Vera και με ψιλοαγγλική προφορά). Γενικά συνιστώνται (και η μια και η άλλη και οι δυο μαζί) ανεπιφύλακτα για τα πάντα: παρέχουν full GFE μέχρι ελαφρό PSE και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσεις καλά από 1 ώρα μέχρι weekend (με βλέπω να τα χώνω σε πολύωρα πάλι
). Νομίζω ότι αν ήταν και λίγο πιο ξεκούραστες θα τους έβαζα παντού 10άρια. Δυστυχώς όμως έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα πρακτορείο που κοιτάει να χώσει όσα πιο πολλά dates μπορεί μέσα στη μέρα.
PS. Προφανώς ήρθα στα ίσα μου (είχαμε 1-2 ψιλοαπογοητευτικά meetings τελευταία). Αντε τώρα να είναι καλή και η Iva ...