Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (8 μέλη και 67 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Μεγαλώνοντας και γω παρατήρησα ότι αυξήθηκε πολύ ο χρόνος για κάθε γκόλ.

Το 1ο γκολ μπαίνει εύκολα, από τα αποδυτήρια  :pipa2: , το 2ο με κάποια, λίγο περισσότερη προσπάθεια, εάν βοηθήσει βέβαια κι ο συμπαίκτης και είναι και "φορτωμένη" ( :cum:) η ομάδα πριν τον αγώνα, τώρα για χατ-τρικ, εκεί πια παίζεται...θέλει χρόνο, χημεία, ίσως και λίγο "αυτενέργεια" στο τέλος  :jerking:  για να φτάσεις μέχρι το τέλος   :zombie:. Στην ηλικία μου τουλάχιστον (47+)  :woldman: !

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
συναδερφε εισαι σιγουρος οτι εχεις βαλει σωστο λινκ;
η κοπελα που ερχεται αν παραγγειλεις την μαρο στο λινκ δεν ειναι το ιδιο ατομο στις φωτο
επιπλεον εχει ψυχωση με το τσιμπουκι και ιδιαιτερα το CIM και δεν ειχε προβλημα για γλωσσοφιλα
συμφωνω μαζι σου οτι ειναι πανακριβη για αυτα που προσφερει και για το οχι τοσο καλο titjob
και εγω δεν θα την ξαναδω γιατι η γκομενα ειναι λοκαλ
μην τρελαθουμε τελειως λοκαλ με αυτες τις τιμες

Ρε αδέλφια, θα καταντήσω αν μη τι άλλο κουραστικός, αν όχι και γραφικός εδώ μέσα, γιατί δεν στέλνετε όλα αυτά σε κριτικές (ο Swordmaster μάλιστα Χ 2), ώστε να είναι η κυρία "φακελλωμένη".

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να σχολιάζει επιδόσεις άλλου συναγωνιστή και όχι της γκόμενας, χωρίς αυτός να έχει γράψει ούτε μία εκθεσούλα να μας ενημερώσει και εμάς τα στραβάδια!!!!

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αδέλφια, θα καταντήσω αν μη τι άλλο κουραστικός, αν όχι και γραφικός εδώ μέσα, γιατί δεν στέλνετε όλα αυτά σε κριτικές (ο Swordmaster μάλιστα Χ 2), ώστε να είναι η κυρία "φακελλωμένη".
δεν ανεβαινουν οι κριτικες μου καιρο τωρα και το εχω ξαναγραψει οτι θα τα πεταω εδω μεσα
geopa σε ποιον αναφερεσαι;

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να σχολιάζει επιδόσεις άλλου συναγωνιστή και όχι της γκόμενας, χωρίς αυτός να έχει γράψει ούτε μία εκθεσούλα να μας ενημερώσει και εμάς τα στραβάδια!!!!

Εάν εννοείς εμένα φίλε γέοπα, θα ήθελα να σου πω ότι εκθεσούλες δεν γράφω γιατί δεν την κατέχω την τέχνη αφενός και αφετέρου επειδή διαβάζω όλες τις εκθέσεις των συναγωνιστών θεωρώ ότι δεν έχω να προσθέσω κάτι νεότερο από αυτά που έχουν ήδη πεί. Ωστόσο, ευχαριστώ για την παρατήρηση και θα προσπαθήσω σύντομα να γρ´ψω μια εκθεσούλα να δεις ότι δεν το έχω.

Για να κλείσω, ανεξάρτητα από το ότι δεν γράφω εκθέσεις, πιστεύω ότι σε αυτές πρέπει να αναφερόμαστε στις επιδόσεις κα τα προσόντα των κοριτσιών και όχι των δικών μας. Τι με ενδιαφέρει εμένα ρε μεγάλες πόσο τον έχεις ή πότε χύνεις ή αν της άρεσε ο πήδος σου. ΧΕΣΤΗΚΑ. Και στην τελική με μερικές υπερβολές που γράφονται κομπλάρουν και μερικοί πιτσιρικάδες που τα διαβάζουν και νομίζουν ότι δεν είναι γαμιάδες σαν τους άλλους τους μεγάλους. Αυτά.-

nickythegreek

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
11
Like
15
Πόντοι
10
Μαγκες για να μην χαλιεστε ακουστε τα εξης
1. Οι γκομενες γουσταρουν κ ικανοποιουνται στο σεξ εντος 10 λεπτου εως 15λεπτου μετα αρχιζουν κ βαριουνται.(αυτο αποδεδειγμενο απο την φυσιολογια του ανθρωπου.
2. Βασικη προυποθεση του 1 ειναι να γουσταρει η γκομενα .(αν δεν γουσταρει θα καθεται εκει σαν αγγουρο κ θα σε παραμυθιαζει)
3. Οι τανες δεν σε γουσταρουνε το κανουν για τα φραγκα για αυτο ξεκολληστε δεν χρειαζεται να χυνουν η να το ευχαριστιουνται μαζι μας.Εμεις πρεπει να το ευχαριστιομαστε!
Οποιος θελει να αποδεικνυει πραγματα στον εαυτο του καλο ειναι να μην το κανει με πουτανες μαλλον τον κοροιδευουν.(κ μην ακουσω για μουνια που σπαρταρανε κ υγρα που τρεχουν γιατι η καλη τανα ξερει πολλα κολπα πιστεψτε με)
4.  οι υπολοιποι που ακουτε διαφορα τα οποια δεν συμβαδιζουν με τις δικες σας επιδοσεις μην κομπλαρετε πληρωνουμε για να ευχαριστιομστε εμεις οπως γουσταρουμε εμεις!Δεν χρειαζετε να γινετε ολοι πρωταγωνιστες για τσοντες! Αυτα κ καλα γαμησια σε ολους!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Εάν εννοείς εμένα φίλε γέοπα, θα ήθελα να σου πω ότι εκθεσούλες δεν γράφω γιατί δεν την κατέχω την τέχνη αφενός και αφετέρου επειδή διαβάζω όλες τις εκθέσεις των συναγωνιστών θεωρώ ότι δεν έχω να προσθέσω κάτι νεότερο από αυτά που έχουν ήδη πεί. Ωστόσο, ευχαριστώ για την παρατήρηση και θα προσπαθήσω σύντομα να γρ´ψω μια εκθεσούλα να δεις ότι δεν το έχω.

Για να κλείσω, ανεξάρτητα από το ότι δεν γράφω εκθέσεις, πιστεύω ότι σε αυτές πρέπει να αναφερόμαστε στις επιδόσεις κα τα προσόντα των κοριτσιών και όχι των δικών μας. Τι με ενδιαφέρει εμένα ρε μεγάλες πόσο τον έχεις ή πότε χύνεις ή αν της άρεσε ο πήδος σου. ΧΕΣΤΗΚΑ. Και στην τελική με μερικές υπερβολές που γράφονται κομπλάρουν και μερικοί πιτσιρικάδες που τα διαβάζουν και νομίζουν ότι δεν είναι γαμιάδες σαν τους άλλους τους μεγάλους. Αυτά.-

Σωστά σε γενικές γραμμές αυτά που λες, αλλά μην ξεχνιόμαστε, κριτικές για __μήσια  :fuck1: με __τάνες  :boobies: γράφουμε, όχι κανένα δοκίμιο ή τη διατριβή μας στο πανεπιστήμιο. Οπότε, όπως του έρθει του καθενός εκφράζεται, άλλος από μας περιαυτολογεί λιγότερο κι άλλος περισσότερο  :bigdick: , που θα βρείς την ευκαιρία ξανά άλλωστε; Κι άλλος σε κάνει και βαριέσαι  :tired: (γενικότητες ή μια από τα ίδια  :blahblah1: :blahblah1:), κι άλλος σε κάνει να ευχαριστιέσαι που τα διαβάζεις  :thumbsup: (λέγε με Varnalis και Fantom 12). Γιαυτό άλλωστε υπάρχει και η ερωτησούλα στο τέλος: Σας βοήθησε η κριτική; Γιαυτό μη το φοβάσαι, ρίχτο κι ό,τι βγεί.  :rockon:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
...κι άλλος σε κάνει να ευχαριστιέσαι που τα διαβάζεις  :thumbsup: (λέγε με Varnalis και Fantom 12)....

Συνιστώ στους πιο πρόσφατους της συντροφιάς να κάνουν τη χάρη στον εαυτό τους και να διαβάσουν τις www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,myreviews/user,10177/]κριτικές [/url]του (πάλαι ποτέ;) συναδέλφου.

Μπορεί να μη είναι επίκαιρες, αλλά αξίζει. Νομίζω...

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε 99% Fake οι Sara και η Victoria. Κανένας συναγωνιστής να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει?
(αν με διαψεύσει κανείς ... πάει ο μισθός μου απο 1/2 κιόλας)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σε βρίσκω σωστό. Τώρα όλα αυτά που γράφουν μερικοί για ανελλέητα σφυροκοπήματα επί 45 λεπτά δεν έχουν καβλί αλλά αμόνι. Και γίνονται καο ολίγον γραφικοί.
Οταν καβαλησεις τα 40 να τα θυμηθεις αυτα που λες τωρα !!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ωραία μου φάνηκε η Alena στις φωτογραφίες και είπα να περάσω μια βόλτα να την δω και από κοντά. Με το που μου στείλανε από το γραφείο της το όνομα του ξενοδοχείου ξενέρωσα και δεν ήθελα καν να πάω (γενικά αν κάτι δεν μου κάθεται καλά από την αρχή δεν το συνεχίζω), αλλά από την άλλη μου άρεσαν οι φωτογραφίες της και ήθελα να βρεθώ μαζί της.

Φτάνω στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο που είναι σε σχετικά υποβαθμισμένη πλατεία του κέντρου, ανεβαίνω σε κάποιον από τους τελευταίους ορόφους και φτάνω έξω από το δωμάτιο όπου ακούω την Alena να μιλάει στο τηλέφωνο Ρώσικα αρκετά δυνατά και εκνευρισμένα.

Ώχ λέω έχει νευράκια και για μια στιγμή σκέφτομαι να γυρίσω πίσω και να τα ακυρώσω όλα, αλλά από την άλλη αφού έφτασα στην πηγή να μην πιω νερό ; Χτυπώ την πόρτα, κλείνει το τηλέφωνο, ανοίγει η πόρτα και βλέπω μια γυναίκα με ένα έντονο σημάδι (ή ελιά) στο μάγουλο της κάτι μεγάλα tattoo στο δεξί χέρι και την πλάτη της τα οποία με χάλασαν (όχι πως δεν μου αρέσουν τα tattoo, αλλά να είναι μικρά και διακριτικά).

Αντικειμενικά όμως έχει πολύ όμορφο προσωπάκι (αν εξαιρέσουμε το σημάδι) και ωραίο σώμα όπως μπόρεσα να διακρίνω αλλά γενικά ψυχρή συμπεριφορά (ίσως και λόγω νεύρων από το τηλέφωνο που την διέκοψα) αλλά και πάλι η όλη κατάσταση με τα τόσα tattoo κτλ ήταν πολύ παρακμιακή για εμένα.

Μου θύμισε τις πουτάνες που συχνάζουν στην γωνία 3ης Σεπτεμβρίου και Βεραντζέρου στην Ομόνοια. Τις λέω πως ακυρώνεται το ραντεβού και έφυγα. Τελικά δεν έπρεπε να παρασυρθώ και να τηρήσω τον κανόνα πως αν κάτι δεν μου κάθεται καλά από την αρχή να μην το συνεχίζω.

Με δυο λόγια: Δεν την πήρα και ούτε θα την ξαναπάρω. Παρακμιακή κατάσταση που δεν είναι του στυλ μου.
Mαλλον το στεναχωρισες το κοριτσι !!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Κοιτα τι υφος πηρε !!! :grin:

Συνημμένα

• IMG_1793.JPG
    IMG_1793.JPG
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 14

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και εγω παρακαλω !!!
Διαλεξε και καμμια που να μην εχει Fake φωτος και ξαναελα !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Που να δεις τα ΤΑΗΤΟΟ τα παρακμιακα στα 4 τι ωραια που γραφουν !!! :o

Συνημμένα