Επισκέπτης
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Τώρα μου αγγίζεις ευαίσθητη χορδή, αλλά ας μη το κάνουμε θέμα... Και ο νοών νοείτω.
πηξαμε στους χασοδικες..
ΧΟΥ κοπροσκυλα..
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Τώρα μου αγγίζεις ευαίσθητη χορδή, αλλά ας μη το κάνουμε θέμα... Και ο νοών νοείτω.
λες να κανω πλακα???
e-mail μου ηρθε,που μαλιστα για την λιζα εχει & παραπομπη στην κριτικη σου
2. Lisa now in Athens 25.09-03.09 Lisa beautiful girl, she has a full service, she will perform any of your desire, except that it is still very professional-masseur. Read her Review of and Greek # jreview_12731Σε πειράζει να μου το στείλεις με pm? Ή αν θες, σου στέλνω με pm τη δ/νση μου και μου το περνάς με mail, ό,τι απ' τα 2. Όχι για να ξαναψωνίσω άμεσα από το ίδιο μαγαζί, αλλά για να δω τι γράφει σε σχέση με τη κριτική μου και τις χρεώσεις τους. Κοίτα να δεις που τελικά όλα τα διαβάζουν και ξέρουν και ποίοι είμαστε στο site ακριβώς. Και να σκεφτείς ότι δεν της έδωσα το nick name μου, απλά της είπα ότι ξέρω γι' αυτήν από το site. Βέβαια στη τελική, ποσώς μ' ενδιαφέρει κι αν ξέρουν το nick name μου, και τι έγινε;
Πρώτον δεν σου είπα τι δουλειά κάνω εγώ! Ξέρω ακριβώς τι γράφω, και σκέφτομαι προτού γράψω κάτι, σε αντίθεση με σένα, για τους λόγους που εξηγώ παρακάτω! Δεύτερον και δικηγόρος να είμαι, νομίζω ότι το τραβάς. Γιατί, υποθετικά μιλώντας, αν είμαι (δικηγόρος) θάπρεπε να σκεφτείς ότι εγώ ποτέ δεν σ' έθιξα μέχρι τώρα σε κανένα μήνυμά μου. Και προσπαθώ γενικά να επικοινωνώ με όλους με τρόπο καλοπροαίρετο, χωρίς να προσβάλλω. Αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με, και είμαι πρόθυμος να το παραδεχθώ. Και τρίτον, για να το κλείσω εδώ, αν ποτέ κάνεις τη "σκατιά" σου, γιατί κι εγώ και όλοι μας την έχουμε κάνει σε κάποια στιγμή της ζωής μας, σε δικηγόρο θα πας για να σε ξελασπώσει. Κι αν η "σκατιά" είναι και μεγάλη, τότε θα του φιλήσεις και τα πόδια για να σε σώσει. Το ίδιο ακριβώς, όπως και με τους γιατρούς! Κάνω λάθος;ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πηξαμε στους χασοδικες..
ΧΟΥ κοπροσκυλα..
2. Lisa now in Athens 25.09-03.09 Lisa beautiful girl, she has a full service, she will perform any of your desire, except that it is still very professional-masseur. Read her Review of and Greek # jreview_12731
Aυτη πρεπει να ειναι !!!Συναθλητές, μόλις είδα στα προσεχώς την κάτωθι :
Πολύ κλίκ !!! μααα , να΄ναι οι φωτο αληθινές;;; Πέραν των του πρακτορείου......, ξέρει κανείς κάτι για τη συγκεκριμένη;;
Αν είναι το 70%, καλά είναι !!!Aυτη πρεπει να ειναι !!!
Κρατα το 70% απο αυτο που βλεπεις και τραβα !!!
περιγραφικότατος πρεζ, τώρα θα πηγαίνουμε με ποσόστοση % !!!!Aυτη πρεπει να ειναι !!!
Κρατα το 70% απο αυτο που βλεπεις και τραβα !!!
Εδω εχει πιο πολλες φωτο για τσεκαρισμα !!Αν είναι το 70%, καλά είναι !!!
μειωμενες χρεωσεις..Σ' ευχαριστώ, αλλά εμένα τουλάχιστον δε μου "ανοίγει" κάτι διαφορετικό από τις σελίδες που είδα και χθες, όπου δεν φαίνεται τίποτα σε σχέση με μειωμένες χρεώσεις και τα συναφή, ούτε και φαίνεται πουθενά η παραπομπή για τη κριτική μου, εκτός κι αν είμαι "γκάου" και δεν το βλέπω. Βέβαια εάν δώσω τη 2η δ/νση που μου γράφεις μαζί με τη κατάληξη: # jreview_12731 (που δεν έχει κόκκινο χρώμα), τότε δεν μου επιτρέπει να το ανοίξω. Γιαυτό, αν θες πέρασέ μου το με άλλο τρόπο.
Αεροπορε πιο μικρα Post γιατι τα κατεβατα κουραζουν !!!
Μιλαω προσωπικα για μενα !!!
Μπάζουν, μπάζουν!!! το μπάζο να αποφύγουμε. Δε μοιάζει πάντως για τέτοιο.(τις στο e/news, τις πρωτοείδα και παραξενέφτηκα και για αυτές (πολύ καλή για να είναι αληθινή ;; αναρωτήθηκα άμεσα).
Χταπόδι....εμ το άλλο που έγραψε!!!!
"Δυστυχώς κι απρόσμενα έφυγε νωρίτερα κι έτσι δεν πρόλαβα να την ξανασυναντήσω"!!!!
Εμ πως να μην φύγει νωρίτερα ποιητά μου!!!!! :o
Αφού της έκανες τον κώλο.....δίευρω!!!!!!!