Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (2 μέλη και 93 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
να μας πουνε τα ατομα που την εφερναν για private meetings oσο καιρο δεν εκανε ct εδω  ;)

Εεεέτσι!  :thumbsup: ;)

[size=8pt](Προσωπικά δεν θέλω να εμπλακώ καθόλου στο θέμα Bibi, δεν με ενδιαφέρει άλλωστε. Αλλά καλό είναι να κρατάμε μια πισινή σε όσα γράφονται ή θα γραφτούν θετικά ή αρνητικά, there is a looong story behind.)  [/size]

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
O μονος τροπος για να δουμε εαν ηταν φημες η πραγματικοτητα ειναι να μας δειξει χαρτι γιατρου...Αλλα κ μπορελι να το κανει...Τωρα αλλα τα ολα ειναι παπαριες...Γκαου κ ανεγκεφαλοι υπαρχουν πολλοι;) ;) ;) ;)

[move][size=20pt]Ηπατίτιδα ειναι παρασημο που θα το κουβαλας μια ζωη!!![/size][/move]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
γιατι?? για να μην παρατησεις την γυναικα σου και τα παιδια σου?? νομιζω οτι προσωπικα δεν κινδυνευω απο κατι τετοιο, αλλιως σιγουρα θα το ειχα παθει ηδη...

Ξέρεις πόσοι επαγγελματίες οδηγοί παθαίνουν σοβαρα ατυχήματα μετά από 2.000.000 χμ!
Ποτέ μη λες ποτέ! Ακόμα περισσότερο ποτέ μη λες ποτέ σε μένα...
Τα εξτρίμ σπορ ενέχουν και απρόβλεπτους κινδύνους.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ta έχουμε πει αυτά αρκετές φορές.

Δεν νομίζω ότι κάποιος εδώ μέσα είναι ο προσωπικός της γιατρός για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το θέμα περί παρασήμων.

Οπότε μένει στην κρίση του καθενός να ρισκάρει ή όχι, απλά η μαλακία είναι, ότι εάν τελικά ισχύει και το πάρετε χαλαρά το θέμα, παίρνετε στο λαιμό σας όλο το σύστημα.

Προσωπικά μαύρο και ακόμη και εάν δεν είναι αληθινή η φήμη, δεν μου καίγεται καρφάκι που μία τουρίστρια θα μείνει χωρίς δουλειά.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κερδίσει το ψωμάκι της.

Τα περί παρασκηνίου, sorry, τα ακούω λιγάκι βερεσέ και δεν έχουν ισχύ ιατρικού ανακοινωθέντος, άσε που όλα τα παρασκήνια έχουν διάφορες εκδοχές και δεν έχω χρόνο ούτε όρεξη να ασχοληθώ.

Better safe than sorry...μαύρο από μένα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ta έχουμε πει αυτά αρκετές φορές.

Δεν νομίζω ότι κάποιος εδώ μέσα είναι ο προσωπικός της γιατρός για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το θέμα περί παρασήμων.

Οπότε μένει στην κρίση του καθενός να ρισκάρει ή όχι, απλά η μαλακία είναι, ότι εάν τελικά ισχύει και το πάρετε χαλαρά το θέμα, παίρνετε στο λαιμό σας όλο το σύστημα.

Προσωπικά μαύρο και ακόμη και εάν δεν είναι αληθινή η φήμη, δεν μου καίγεται καρφάκι που μία τουρίστρια θα μείνει χωρίς δουλειά.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κερδίσει το ψωμάκι της.

Τα περί παρασκηνίου, sorry, τα ακούω λιγάκι βερεσέ και δεν έχουν ισχύ ιατρικού ανακοινωθέντος, άσε που όλα τα παρασκήνια έχουν διάφορες εκδοχές και δεν έχω χρόνο ούτε όρεξη να ασχοληθώ.

Better safe than sorry...μαύρο από μένα.

εγώ λέω να το σκεφτώ περαιτέρω για να καταλήξω...οντως μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο. Ή μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο ότι υπάρχει παρασκήνιο. Αν είναι παρασκήνιο το παρασκήνιο για το παρασκήνιο?  :think:

θέλει σκέψη το πράγμα, μην αφήσουμε τη κορασίδα ξεγάμητη και άφραγκη αμαρτία είναι  :'(

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Είπα να λείψω το διήμερο και ήσασταν πολύ δραστήριοι, :rockon: 12 σελίδες έπρεπε  να διαβάσω. :2funny:

Κimberly τα εχουμε πει πολλες  
kimper.jpg

φορες !!!
Και απο την στιγμη που ειναι
ψιλογκομενιασμενη
με τον Fantom εγω δεν περναω
για λογους αρχης !!!

Είπαμε ότι δεν πάω σε κάθε tour, ;) αυτήν την εβδομάδα έχω πολλές και καλές  επιλογές, :dancing:
σου αφήνω ελεύθερο το πεδίο να δράσεις… :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπον τον τελευταιο καιρο πολλα εχουν ακουστει για διαφορες εδω μεσα απο Κονδυλους μεχρι και HIV !!!
Δεν θα παρω θεση εαν ισχυει η οχι απλα θα πω οτι αν ειναι να το τσιμπησετε θα το τσιμπησετε απο εκει που δεν θα το περιμενετε !!!
Το παιχνιδι που παιζουμε εδω μεσα οπως ξερετε εχει αρκετα ρισκα γιατι και τα αφιλτρα τσιμπουκια γουσταρουμε οι πιο πολλοι και τα γλωσσοφιλα και πολλα αλλα ακομα !!
Αρα στο χερι του καθενος ειναι εαν θα παιξει η θα παει για υπνο !!!
Τωρα απο την αλλη υπαρχουν και οι γνωστοι τροποι προφυλαξης οι οποιοι μειωνουν τα ρισκα οσ το δυνατον περισσοτερο !!!
Οποτε μεγαλα παιδια με μυαλο αποφασιζουμε και πρατουμε αναλογα !!!
Δεν λεω οτι υπαρχουν συμφεροντα πισω απο αυτα που λεγονται γιατι δεν ειναι η δουλια μου για να ασχοληθω αλλα καλο ειναι οταν λεμε κατι να μπορουμε να το τεκμηριωσουμε και να μην το λεμε απλα και μονο για να κανουμε ντορο και το κεφι μας κανοντας το καθε thread Πουτανα !!!
Τωρα για την Bibi πολλα ακουστηκαν , για την Ewa το ιδιο και για ποσες ακομα εχουμε να ακουσουμε δεν λεγεται τωρα που σφιγγουν οι κωλοι και τα πελατακια δεν ειναι οπως πριν που το φυσαγαν και πηγαιναν οποια μπαλοτσα και αν ερχοταν !!
Πανω απο ολα το μυαλο σας στο πανω κεφαλι να εχεται και δεν νομιζω οτι θα εχεται προβλημα ,εστω αυτο ελπιζω αλλιως οπως λεει και ο Yorgos δεν ασχολουμε με κυριες οι οποιες μπορει και 1% να εχουν προβλημα !!!
Με αλλα λογια δεν ασχολουμε με το 99% απο τα CT που τσιμπουκωνουν αφιλτρα καταπινουν του καθε μαγκα το σπερμα και τον τρωνε και ακαποτα και καμμια φορα απο κανενα ομορφοπαιδο !!! ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Με αλλα λογια δεν ασχολουμε με το 99% απο τα CT που τσιμπουκωνουν αφιλτρα καταπινουν του καθε μαγκα το σπερμα και τον τρωνε και ακαποτα και καμμια φορα απο κανενα ομορφοπαιδο !!! ;)

Να το κάναμε 100% να μην ψάχνουμε άδικα το 1% που είναι "ασφαλείς";

Το ξανάπαμε! Τα εξτρίμ σπορτς ενέχουν και κινδύνους!! Νομίζετε αν κάνετε Αλπινισμό πιο ασφαλές είναι;  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Οπως και να'χει σημερα περασα καλα με σουπερ θηριο Νταιζη!
Ρε με εβαλε κατω, δεν πηρα ανασα 1 ωρα ο ανθρωπας!!!
θα ακολουθησει κριτκη οταν συνελθω γιατι αν βαλω τωρα θα ειναι διθυραμβος...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Better Safe than Sorry μάγκες.

Ούτε γλωσσόφιλα θέλω (και να γευτώ το σπέρμα του tres ή του gianne), ούτε μουνάκια γλείφω από πουτάνες, ούτε καταδύσεις κάνω χωρίς στολή.

Και εάν ακούσω για κάποια ότι κουβαλάει παράσημα, δεν ρισκάρω ούτε να αναπνεύσω δίπλα της που λέει ο λόγος.

Λίγο μυαλό θέλει όπως λέει ο tres. Με τις συνωμοσίες κλπ, ας ασχοληθούν όσοι έχουν την απαραίτητη και εύλογη περιέργεια.

Μπορείς να παίξεις το άθλημα μειώνοντας τον κίνδυνο, δεν τον μηδενίζεις όμως.

Καλό όμως είναι να μην τον πολλαπλασιάζεις κιόλας.  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Ούτε γλωσσόφιλα θέλω (και να γευτώ το σπέρμα του tres ή του gianne), ούτε μουνάκια γλείφω από πουτάνες, ούτε καταδύσεις κάνω χωρίς στολή.

Και εάν ακούσω για κάποια ότι κουβαλάει παράσημα, δεν ρισκάρω ούτε να αναπνεύσω δίπλα της που λέει ο λόγος.

Λίγο μυαλό θέλει όπως λέει ο tres. Με τις συνωμοσίες κλπ, ας ασχοληθούν όσοι έχουν την απαραίτητη και εύλογη περιέργεια.

Μπορείς να παίξεις το άθλημα μειώνοντας τον κίνδυνο, δεν τον μηδενίζεις όμως.

Καλό όμως είναι να μην τον πολλαπλασιάζεις κιόλας.   ;)

Προφανώς είναι καλό να παίρνει κανείς όσες περισσότερες προφυλάξεις μπορεί προκειμένου να μειώσει τον κίνδυνο.
Σ' αυτό όμως που θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Τρεζ είναι πως αν κολλήσεις το παράσημο πιθανότατα θα είναι από την τελευταία που σου έρχεται στο μυαλό!

Κι αν βγήκα και υποστήριξα με σαφήνεια την Ewa και πιο χλιαρά την Bibi, ΚΑΜΙΑ από τις οποίες δεν γνωρίζω, είναι γιατί μου φαίνεται ανόητο να πιστέψουμε στην πρώτη περίπτωση μια προφανέστατα κακόβουλη "κριτική" (δυσφήμιση) στο εσκορτνιούζ και στην δεύτερη πως πέρα από την κακογουστιά με το πρόσφατα αποτριχωμένο εφήβαιο, θα ήταν και τόσο χαζή να μας μοστράρει εμφανή αφροδίσια νοσήματα.

Χωρίς φυσικά να πιστεύω πως και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρξε γι' αυτές αρνητικός αντίκτυπος. 

Επισκέπτης

Sorry για το off-topic...

Οι κωλομπαρούδες (κ καλά στρίπερ)....είναι στην κατηγορία πουτάνες ή τσίου ?

:d-spam: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κατσε να βαλω πυτζαμα και να βγαλω την στολη γιατι μολις γυρισα απο επιχειρηση και θα σου πω οδηγε !!! ;)

URL]]

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Sorry για το off-topic...

Οι κωλομπαρούδες (κ καλά στρίπερ)....είναι στην κατηγορία πουτάνες ή τσίου ?

:d-spam: :2funny:
Προσεχε τις κωλομπαρουδες γιατι ποτε δεν ξερεις μην σε δω υποβρυχιο!!! :grin: :grin: :grin:

SPOREyaddlemonster.jpg

Επισκέπτης
Επειδή είμαι κ ρίκος...(απ'το πιτσιρίκος)....

Πλέον δεν θα κάνω άλλες μαλακίες στη ζωή μου...

Θα βγαίνω εφοδιασμένος για κυνήγι...

betadine_family.jpg
 [/URL]    
URL]]

Επισκέπτης
Και τις οδηγίες τυπωμένες...πάντα στην κωλότσεπη...

10654_full.jpg

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom