You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (6 μέλη και 54 επισκέπτες)
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Ηρθε και εφυγε αλλα μαλλον θα ξαναρθει....
Επισκέπτης
και πος την κληνεις απο την σελιδα της?οταν πας να κανεις book βγαζει το εξις MAIL-MSN: you know it if you are good boy!
αν εχεις το μειλ της pm
Προφανώς αν δεν έχεις κάποιον γνωστό να σου το δώσει
θα χρειαστεί να πληρώσεις άλλη μία φορά τα 250 ευρώ...
και φεύγοντας θα της ζητήσεις το mail της για τις επόμενες φορές ;)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Προφανώς αν δεν έχεις κάποιον γνωστό να σου το δώσει
θα χρειαστεί να πληρώσεις άλλη μία φορά τα 250 ευρώ...
και φεύγοντας θα της ζητήσεις το mail της για τις επόμενες φορές ;)
Μην ανησυχεις, αν της δωσεις το δικο σου, θα εχεις ενημερωση πριν φθασει Ελλαδα!
Συγνωμη αλλα λειπω εξωτερικο και δεν ειχα προλαβει να μπω λογω δουλειας. Ευτυχως γιατι με αυτα που ειδα εσκασα απο τη στεναχωρια μου. Στον απιθανο τυπο αυτον δεν θα απαντησω γιατι και η βλακεια εχει τα ορια της οπως και η αθλιοτητα...ο συγκεκριμενος τα ξεπερασε και τα δυο. Ζητω συγνωμη μονο απο τον Τρες γιατι εμπλεξε χωρις λογο...Tres εγώ μαλάκα δεν σε αποκάλεσα.Κάθε άλλο μαλιστα,άλλο τίτλο έχεις επάξια κερδίσει με την ενασχόληση σου στο χώρο.Οσο φορά εμένα θεωρώ,χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,οτι κάποιος άλλος <<μάγκας>> μου πήρε χθες το ραντεβού μου και μου έκλεψε το χρόνο μου.Και σαφώς δεν θα βάζω βύσμα για να συναντήσω οποιαδήποτε γκόμενα.Χθες ο Bono Vox ευχαρίστησε τον άρχοντα για την συνάντηση του με την Amanda,ξέρει λέει αυτός!Αλλοι βάζουν μέσο να διοριστούν και άλλοι για να πηδήξουν!Αρα Tres δεν έχω και τελείως άδικο!Έτσι δεν είναι?
Ο Τρες δεν ειχε καμια σχεση...απλα με τις φωτο και τα σχολια του για την Αμαντα μου αλλαξε γνωμη και επιχειρησα ξανα να την δω μετα την αποτυχημενη πρωτη μου προσπαθεια. Αυτο το υποκειμενο που εγραψε οσα εγραψε να ξερει οτι νταβα θα ζητησω μονο για να σκισω το κωλαρακι του...αν και δεν παω με μαλακες και σκατογαυρους σαν κι αυτον
Επισκέπτης
Πρόεδρε η Isabella από zuzana λέει τίποτα???
...και κάτι ακόμα...τελικά θα μας τιμήσει η πορνοστάρ Susanne Brend?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ωραιος..
στο ενα ζηταει 1h - 250 Euro & 100 το anal..
στο αλλο ζηταει 1h/150 ANAL +80euros..
αυτα ειναι..
οπου σε πιασουν..
δλδ....κατ' ελάχιστον οι πράκτορες έπαιρναν 100 την ώρα στο ραντεβού και 20 από το γκροβεράκι
μάλιστα...καλό
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
δλδ....κατ' ελάχιστον οι πράκτορες έπαιρναν 100 την ώρα στο ραντεβού και 20 από το γκροβεράκι
μάλιστα...καλό
Απο τα 200 - 250 , οι γκομενίτσες παίρνουν κανα 50ρι με το ζόρι,... ;)
Επισκέπτης
Απο τα 200 - 250 , οι γκομενίτσες παίρνουν κανα 50ρι με το ζόρι,... ;)
υπερβολή!... 100€ παίρνουν! ;)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
δλδ....[size=12pt]κατ' ελάχιστον[/size] οι πράκτορες έπαιρναν 100 την ώρα στο ραντεβού και 20 από το γκροβεράκι
Σορυ για το ασχετο, αλλά επειδή βλέπω ότι μερικοί εδώ έχετε τα κονέ σας, παρακαλείσθε όπως:
1)με βολέψετε με κάποια θέση στο Δημόσιο (προσοχή: θέλω σε επιτροπή/συμβούλιο και όχι υπαλληλίσκος)
2)φροντίσετε να (ξανα)σπάσει τα ποδάρια του ο Σισέ και να ξαναπάρει το πρωτάθλημα ο Κόκκαλης...εμ...ο Ολυμπιακός
3)μου πείτε τους επόμενους αριθμούς στο τζόκερ (εννοείται μόνο μετά από τζακποτ - διάολε, να πιάσουμε καλά φράγκα, όχι μαλακίες)
4)τέλος, ποιός θα είναι ο διάδοχος του Ούρι Γκέλερ, γιατί έχω αγωνία και δεν με πιάνουν πρωινές σηκωμάρες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν δε βοηθήσετε, να σας καεί το τηλεκοντρόλ και να πρέπει να σηκώνεστε να αλλάξετε κανάλι. Τομάρια.
1)με βολέψετε με κάποια θέση στο Δημόσιο (προσοχή: θέλω σε επιτροπή/συμβούλιο και όχι υπαλληλίσκος)
2)φροντίσετε να (ξανα)σπάσει τα ποδάρια του ο Σισέ και να ξαναπάρει το πρωτάθλημα ο Κόκκαλης...εμ...ο Ολυμπιακός
3)μου πείτε τους επόμενους αριθμούς στο τζόκερ (εννοείται μόνο μετά από τζακποτ - διάολε, να πιάσουμε καλά φράγκα, όχι μαλακίες)
4)τέλος, ποιός θα είναι ο διάδοχος του Ούρι Γκέλερ, γιατί έχω αγωνία και δεν με πιάνουν πρωινές σηκωμάρες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν δε βοηθήσετε, να σας καεί το τηλεκοντρόλ και να πρέπει να σηκώνεστε να αλλάξετε κανάλι. Τομάρια.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Καλησπέρα φίλοι, αρθρογραφώ για πρωτη φορά για να βάλω τέλος στο αγωνιώδες ερώτημα που τυραννάει μέρες τώρα τον φίλο georgekavlares. Λοιπόν δηλώνω επισήμως ότι η Oksana είναι κούκλα.
Μικρή, πιο όμορφη από τις φωτογραφίες (πιο κοντά φέρνει στην δεύτερη με το γουνάκι), με έξοχο δέρμα και χυτό κορμί. Στην επικοινωνία μέτρια, στις υπηρεσίες συνεπής με όσα αναφέρονται στο site.
Δεν θα επιχειρήσω περεταίρω αξιολόγηση μια και η συγκριτική μου εμπειρία δεν είναι μεγάλη και δεν θα ήθελα να αδικήσω ή να υπερεκτιμήσω την κοπέλα.
Με την ευκαιρία της επικοινωνίας θα ήθελα να αναφερθώ στα παράπονα φίλου πριν μερικές μέρες, πως ενώ το forum εχει πολλούς αναγνώστες, πολύ λίγοι γράφουν εντυπώσεις.
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς τους «λαθραναγνώστες» δεν έχουμε το χρόνο και πολύ περισσότερο το χρήμα ώστε να ανανεώνουμε τις εμπειρίες μας τόσο τακτικά όσο οι δημοφιλείς αρθρογράφοι τους οποίους τιμούμε και τους καταξιώνουμε σαν «παλιό», «πρόεδρο», «ποιητή» κλπ.
Κλείνοντας, νομίζω ότι το site είναι όμορφο, χρηστικό και δεν χρειάζονται καυγάδες.
επισημη κριτικη παρακαλουμε...
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Την πουτάνα μου......μου κάηκε το τηλεκοντρολ!!!!!Σορυ για το ασχετο, αλλά επειδή βλέπω ότι μερικοί εδώ έχετε τα κονέ σας, παρακαλείσθε όπως:
Αντε να χαλαρωσλουμε λοιπον !!!!
Sorry που ελειψα αλλα με ειχανε βαλει σημαιοφορο !!!
Θα με κάνεις να αλλάξω γνώμη
Αυτες οι συγκλονιστικες ρογες φερνουν πολυ σε αυτή
[URL unfurl="true"]http://naughtyjuicyqueen.blogspot.com[/url]
που εχει αγγελια εδώ
www.expatriates.com/cls/6464000.html]http://www.expatriates.com/cls/6464000.html[/url]
Τωρα αν ειναι μουφα η όχι δεν ξερω. Όποιος γνωριζει ας ενημερώσει
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Margo (hotel models): εκτός από γριέτζο έχει καταντήσει και γραφική με τις μούφες κριτικές (και οι 4 τελευταίες μούφα είναι) που συνεχίζει να βάζει για τον εαυτό της....
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.901
- Πόντοι
- 9.275
Ποιητά μου τα σέβη μου, η δουλειά δουλειά, αλλά και ο ποδόγυρος καλά κρατεί...Για σύντομη ενημέρωση διότι λόγω φόρτου εργασίας τις ημέρες αυτές δεν προλαβαίνω να γράψω αναλυτικά review (ελπίζω να τα γράψω αργότερα):
YUKO = ... VICTORIA = ... CHERRY = ...
"Την ζωή μας δεν την καθορίζουν τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε,
αλλά τα πράγματα που κάνουμε με ευχαρίστηση." ;)
Πάντα τέτοια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 617K