Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (3 μέλη και 72 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Geopa βιάστηκες.Δεν έχω γράψει προς το παρών καμια κριτική σε ξένο forum.Αν θα κάνω, θα το κάνω με το ίδιο nick name.Εγώ δεν αλλάζω ψευδώνυμα.Επίσης δεν κατηγόρησα κανέναν.Σχολίασα και μάλιστα πολύ αυστηρά κακές συμπεριφορές.Αν η προτροπή μου να χρησιμοποιούμε αυτό που μας ξεχωρίζει απ τα ζώα λίγο περισσότερο,είναι υπονοούμενο,πλεχτάνη ,συνωμοσία το αφήνω στην κρίση όλων σας.Κρινουμε και κρινόμαστε ολοι μας,κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο! :)
Με αναγκάζεις να κάνω το αυτονόητο...να χρησιμοποιήσω αυτό που μας ξεχωρίζει από τα ζώα!!!!!
Άγνωστε μου καλά έκανες και κατηγόρησες την κορασίδα για την συμπεριφορά της!!
Ο Τρεζ τι σου έφταιγε?
Ο Bono Vox τι σου έφταιγε?
Το ξέρεις ότι λες ξεκάθαρα ότι ο ένας έκλεισε ραντεβού στον άλλον?
Ποιος είσαι εσύ που χωρίς αποδείξεις αλλά μόνο από μια έκφραση κατηγορείς
κάποιον για νταβά?
Το ξέρεις ότι κατηγορείς κάποιον ότι εκδίδει κοπέλες από αυτά που γράφεις?
Εσύ πριν τα γράψεις αυτά, χρησιμοποίησες αυτό που μας ξεχωρίζει από τα ζώα?
Ή απλώς ήθελες μέσω της κορασίδος να "χτυπήσεις" κάτω από την ζώνη κάποιους?
Τι νομίζεις ότι τρώμε κουτόχορτο?
Οι κατηγορίες που εξαπέλυσες ήταν βαριές και τα υπονοούμενα κατάπτεστα!!!!
Σου επιστρέφονται, όπως και οι χαρακτηρισμοί οι προηγούμενοι.....και οι επόμενοι!!!!!
:sunglasses:

thrylos29

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω βάλει καμία κριτική σε ξένο forum.Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα.Οπως με θάρρος γράφω την γνώμη μου θα την έγραφα καί σε ευρωπαικό forum.Γιατί θα με εμπόδιζε κανένας gismo?Loytsos ειμαι παλιος στα cg έγραψα. Και με τα cg ασχολουμαι πολύ παλαιότερα απ την εγγραφή μου στο σαιτ.Επίσης ξέρω παρα πολύ καλά και τι γράφω και τι αντιλαμβάνομαι οτι γράφω!
Geopa δεν κατηγόρησα κανεναν ότι είναι νταβάς, ούτε προφανώς τον Tres τον οποίο δεν γνωρίζω ουτε κατ όψιν.Να κάνεις στον BONO τα παράπονα σου για τον τρόπο που έγραψε!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεν έχω βάλει καμία κριτική σε ξένο forum.Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα.Οπως με θάρρος γράφω την γνώμη μου θα την έγραφα καί σε ευρωπαικό forum.Γιατί θα με εμπόδιζε κανένας gismo?Loytsos ειμαι παλιος στα cg έγραψα. Και με τα cg ασχολουμαι πολύ παλαιότερα απ την εγγραφή μου στο σαιτ.Επίσης ξέρω παρα πολύ καλά και τι γράφω και τι αντιλαμβάνομαι οτι γράφω!
Geopa δεν κατηγόρησα κανεναν ότι είναι νταβάς, ούτε προφανώς τον Tres τον οποίο δεν γνωρίζω ουτε κατ όψιν.Να κάνεις στον BONO τα παράπονα σου για τον τρόπο που έγραψε!
έχεις μέγάλο θέμα με τον γραπτό λόγο. Μήπως να το ζωγραφίζεις καλύτερα??
Ν α ζητήσης συγνώμη και απο τους δύο
:rockon:

thrylos29

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αντε για να το κλείσουμε.Επειδή η ζωή είναι πολύ μικρή για να λέμε και να κρατάμε κακίες :Tres και Bono πραγματικά έκανα κακή ερμηνεία των γραφομένων και συνεπώς λάθος συνειρμούς και συμπεράσματα.Καλή καρδιά και καλή τύχη και υγεία και στους δύο σας!!! :) :2funny: ;)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Σωστά !
Ελπίζω να το δούν !
Χαιρετώ την παρέα. Καλά :knockinb: :offtopic:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Άντε....για να χαλαρώσουμε λίγο....ajajajaja!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Kristina.jpg
    Kristina.jpg
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 22

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αντε να χαλαρωσλουμε λοιπον !!!! :grin:
Sorry που ελειψα αλλα με ειχανε βαλει σημαιοφορο !!! :offtopic:

picture8336.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Που θα πάει.....θα σου τελειώσουν!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Kristina1.jpg
    Kristina1.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 22

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

picture8336.jpg

συγνωμη ποσο χρονων εισαι??

εμεις νομιζαμε οτι εισαι τουλαχιστον 30ρης.

3η λυκειου πας?

panos1976

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους φίλτατους "συναγωνιστές".Νέος στον κόσμο των citytours.Ζητώ απεγνωσμένα κριτική (τελευταία) για "Carerra" από Swedish Harmony, τις προηγούμενες τρείς τις έχω διαβάσει.Έχω αύριο  :knockinb: .Οποιοδήποτε review για την κοπέλα και τις υπηρεσίες της, καλοδεχούμενο. 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τα παραπονα στον Επισημο Συλλογο CT !!!
Εγω δεν ειμαι ουτε μελος ουτε διοικητικο στελεχος του Συλλογου !!!
Μαλλον σε λαθος ανθρωπο απευθυνεσαι φιλε !!!
Και επειδη πολυ ντορος γινετε Φωτογραφιες απο εδω και εμπρος μονοι σας μαγκες να βγαζετε και να ποσταρετε !!!
Εγω μονο για το δικο μου αλμπουμακι θα βγαζω !!!
Τωρα ποιες θα σας ανοιγουνε τις πορτες ποσος με ενδιαφερει και για να το πω καλυετρα στα @@ μου !!!

Ελα βρε Τρζ, μην τα παιρνεις προσωπικα απο καθε ενα που οπως φαινεται δεν ασχολειται με το αθλημα.

Εγω προσωπικα θελω φωτο για να βλεπω τι θα παρω πριν κανω την βολτα μου. Δεν εχω καιρο να τρωω μουφες, και οι πληροφοριες που βαζεις για τα μωρα ειναι "priceless" οπως λενε.

Παντα μπροστα φιλε!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Χαιρετώ τους φίλτατους "συναγωνιστές".Νέος στον κόσμο των citytours.Ζητώ απεγνωσμένα κριτική (τελευταία) για "Carerra" από Swedish Harmony, τις προηγούμενες τρείς τις έχω διαβάσει.Έχω αύριο   :knockinb: .Οποιοδήποτε review για την κοπέλα και τις υπηρεσίες της, καλοδεχούμενο. 

Τι παραπανω θελεις? Εχεις δυο απο τους πιο εμπειρους στον τομεα (Φαντομ, Τρεζ) που σου τα λενε αναλυτικα!

Τωρα αν εχεις ενδιασμους για το τι θα συναντησεις, η φοβασαι οτι θα κομπλαρεις, που δεν πιστευω, καλυτερα διαλεξε κατι αλλο!

panos1976

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Τι παραπανω θελεις? Εχεις δυο απο τους πιο εμπειρους στον τομεα (Φαντομ, Τρεζ) που σου τα λενε αναλυτικα!

Τωρα αν εχεις ενδιασμους για το τι θα συναντησεις, η φοβασαι οτι θα κομπλαρεις, που δεν πιστευω, καλυτερα διαλεξε κατι αλλο!

Τώρα το διάλεξα.Το θέμα είναι μην πάνε τα λεφτά στον βρόντο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.918
Πόντοι
6.515
Καλησπέρα φίλοι, αρθρογραφώ για πρωτη φορά για να βάλω τέλος στο αγωνιώδες ερώτημα που τυραννάει μέρες τώρα τον φίλο georgekavlares. Λοιπόν δηλώνω επισήμως ότι η Oksana είναι κούκλα.
Μικρή, πιο όμορφη από τις φωτογραφίες (πιο κοντά φέρνει στην δεύτερη με το γουνάκι), με έξοχο δέρμα και χυτό κορμί. Στην επικοινωνία μέτρια, στις υπηρεσίες  συνεπής με όσα αναφέρονται στο site.
Δεν θα επιχειρήσω περεταίρω αξιολόγηση μια και η συγκριτική μου εμπειρία δεν είναι μεγάλη και δεν θα ήθελα να αδικήσω ή να υπερεκτιμήσω την κοπέλα.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας θα ήθελα να αναφερθώ στα παράπονα φίλου πριν μερικές μέρες, πως ενώ το forum εχει πολλούς αναγνώστες, πολύ λίγοι γράφουν εντυπώσεις.
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς τους «λαθραναγνώστες» δεν έχουμε το χρόνο και πολύ περισσότερο το χρήμα ώστε να ανανεώνουμε τις εμπειρίες μας τόσο τακτικά όσο οι δημοφιλείς αρθρογράφοι τους οποίους τιμούμε και τους καταξιώνουμε σαν «παλιό», «πρόεδρο», «ποιητή» κλπ.
Κλείνοντας, νομίζω ότι το site είναι όμορφο, χρηστικό και δεν χρειάζονται καυγάδες.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ωραια εισοδο εκανες ρε μορτη μου, αντε καλοριζικος !!!!!!!!  :thumbsup:

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

picture8336.jpg
Tres οι φωτο σου βελτιωνονται δραματικα..........βλεπουμε προσωπο πια βρε αδερφε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για την κοπελα να πω οτι ειναι οντως μια κουκλα κ το ειχα κακοχαρακτιρισει το κοριτσι!
Respect προεδρε!

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ποια ειναι αυτη? Γυρναω στα προηγουμενα Threads αλλα δεν ειδα καπου τ ονομα της?  :pipa2:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Εγώ δεν εμποδίζω κανέναν να γράφει ότι θέλει. Όλοι έχουν δικαίωμα έκφρασης. Οι υπόλοιποι είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε τα γραφόμενα του καθενός.
Απλά Thrylos29 εξέφρασα μια απορία διότι μου φάνηκε εξαιρετική σύμπτωση 2 κριτικές να είναι τόσο ταυτόσημες και εδώ αλλά και στο εσκρτστουρς. Η απορία μου δεν αφορά τα γραφόμενα σου αλλαά για το αν τελικά ή κρτική γράφτηκε από το ίδιο άτομο ή όχι

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom