Kαλημέρα συναγωνιστές.Είναι απο τις σπάνιες φορές που συμμετέχω στο σαιτ αν και το παρακολουθώ από καιρό,και έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου στο τι παίζει γενικά.Δεν χρειάζεται άλλωστε ούτε Msc ούτε Phd,αλλά κοινός νους, προσεκτικό διάβασμα και παρατηρητικότητα.Στο άθλημα είμαι παλιός και ιδίως στο χώρο των cg.Χθές λοιπόν είχα ραντεβού με την πολυδιαφημισμένη και πολυφωτογραφημένη Amanda στις 5 το απόγευμα.Συνάντηση η οποία δεν έγινε ποτέ.Με διάφορες δικαιολογίες μετέφερε το ραντεβου από τις 5 στις 5 20 μετα στις 6 και μετα για σήμερα.Και μάλιστα για συνάντηση που είχε κλειστει από Παρασκευή και είχε επιβεβαιωθεί.Αυτό που θέλω να τονίσω ειναι ότι χρήματα μπορεί να έχουμε ,άλλοι περισσότερα και άλλοι λιγότερα,να τα σκορπάμε και να τα ξανακερδίζουμε.Αλλά χρόνο έχουμε όλοι τον ίδιο,ο οποίος αν χαθεί χάθηκε και δεν επιστρέφει.Αρα ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και όχι για πέταμα.Καλό λοιπόν θα ήταν πρόεδρε Tres όταν τις φωτογραφίζεις να τους κάνεις και ταχεία εκμάθηση επαγγελματικης συμπεριφοράς, ώστε να είναι καλό το όλο πακέτο.Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να επιβάλλουμε να μας συμπεριφέρονται με στοιχειώδη επαγγελματισμό.