You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (11 μέλη και 112 επισκέπτες)
καλά εσύ ευτυχώς κουβαλάς πολλά μποφόρ!!!!Eμενα παντως που εχει ξαναβγει ο κωλος μου και οχι μονο φορα παρτιδα θα ξαναπαω !!!
Απλα χωρις γεματη πορτοφολα αλλα με οσα χρειαζονται !!!
ο τύπος στο αβατάρ ποιός είναι ? εχω την εντύπωση οτι τον εχω δει στα γνωστα καφέ κατα Γλ μεριά !!!
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.527
- Πόντοι
- 6.835
Την φερόμενη ως Chica την είχα συναντήσει τον Μάιο που μας πέρασε ως Anna από το Avantgarde.
Για να πω την αλήθεια δεν πήγα υποψιασμένος για να συναντήσω "κωλοπαιδισμό"
Τώρα μετά τα σχόλια του Rebeti αισθάνομαι πολύ τυχερός γιατί φεύγοντας δεν μου έλειπε τίποτα από το πορτοφόλι μου. Τώρα για το αν είχε laptop δεν θυμάμαι.
Επίσης θυμάμαι ότι σε εκείνο το τουρ της, όλες οι φωτογραφίες από το Avantgarde ήταν blurred στο πρόσωπό της (και η φωτό που έβαλε ο Tres ήταν και αυτή blurred --******--- και εδώ επίσης )
Στην ερώτησή μου γιατί δεν ήθελε να φαίνεται το πρόσωπό της μου απάντησε ότι παλιά έμενe στην Αθήνα για κάποιο διάστημα, είχε πολλούς γνωστούς και δεν ήθελε να εκτεθεί.
Ίσως όμως από την άλλη να ήθελε να κρύψει το πρόσωπό της διότι μπορεί να είχε "λερωμένη τη φωλιά της" όπως λέει και ο Rebetis.
Τώρα η δικιά μου η εμπειρία μαζί της είναι ότι συνευρέθηκα με μια κοπέλλα με πολύ μέτριο πρόσωπο, καλό αλλά λεπτό σώμα, με καλό προς αρκετά καλό service. Αυτό όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το πόσο είχε υγρανθεί κατά την διάρκεια όλων προκαταρτικών, κατά τη διάρκεια του σεξ , αλλά και σοτν 2ο γύρο. Ήταν πραγματικά απίστευτο για μένα γιατί ενώ έχω συνευρεθεί πολύ επιτυχημένα και με άλλες CT, τέτοια πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει.
Αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία. Όμως η ομολογία του Rebeti είναι εξαιρετικά σοβαρή και όσοι έχετε σκοπό να την επισκεφτείτε να είστε διπλά προσεκτικοί
Για να πω την αλήθεια δεν πήγα υποψιασμένος για να συναντήσω "κωλοπαιδισμό"
Τώρα μετά τα σχόλια του Rebeti αισθάνομαι πολύ τυχερός γιατί φεύγοντας δεν μου έλειπε τίποτα από το πορτοφόλι μου. Τώρα για το αν είχε laptop δεν θυμάμαι.
Επίσης θυμάμαι ότι σε εκείνο το τουρ της, όλες οι φωτογραφίες από το Avantgarde ήταν blurred στο πρόσωπό της (και η φωτό που έβαλε ο Tres ήταν και αυτή blurred --******--- και εδώ επίσης )
Στην ερώτησή μου γιατί δεν ήθελε να φαίνεται το πρόσωπό της μου απάντησε ότι παλιά έμενe στην Αθήνα για κάποιο διάστημα, είχε πολλούς γνωστούς και δεν ήθελε να εκτεθεί.
Ίσως όμως από την άλλη να ήθελε να κρύψει το πρόσωπό της διότι μπορεί να είχε "λερωμένη τη φωλιά της" όπως λέει και ο Rebetis.
Τώρα η δικιά μου η εμπειρία μαζί της είναι ότι συνευρέθηκα με μια κοπέλλα με πολύ μέτριο πρόσωπο, καλό αλλά λεπτό σώμα, με καλό προς αρκετά καλό service. Αυτό όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το πόσο είχε υγρανθεί κατά την διάρκεια όλων προκαταρτικών, κατά τη διάρκεια του σεξ , αλλά και σοτν 2ο γύρο. Ήταν πραγματικά απίστευτο για μένα γιατί ενώ έχω συνευρεθεί πολύ επιτυχημένα και με άλλες CT, τέτοια πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει.
Αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία. Όμως η ομολογία του Rebeti είναι εξαιρετικά σοβαρή και όσοι έχετε σκοπό να την επισκεφτείτε να είστε διπλά προσεκτικοί
Eμενα παντως που εχει ξαναβγει ο κωλος μου και οχι μονο φορα παρτιδα θα ξαναπαω !!!
Απλα χωρις γεματη πορτοφολα αλλα με οσα χρειαζονται !!!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Μας ξαναεπισκέπτονται και τα "κορίτσια", η Μάργκο και η Ντιάνα. Ξαναγύρισαν στον Μεγάλο έστω και σε θυγατρικό (Hotelmodels).
To καλοκαίρι είχα εκδηλώσει την πρόθεση να γνωρίσω την Μάργκο (τα είχα ακούσει κι όλας!) διότι είμαι υπέρ των "ακραίων" επιλογών και το έχω παραδεχθεί πολλάκις!
Όμως υπέρ της ακραίας κοροϊδίας δεν είμαι και άν η κυρία θέλει να κάνει τις τελευταίες αρπαχτές της πριν βγεί στη σύνταξη θα έπρεπε να ρίξει την τιμή στα 200 και όχι να την έχει στα 300. Εκτός άμα ψάχνει για πολύ κορόιδα οπότε ας περιμένει κι άμα με δεί μου γράφει!!
Τα γράφω διότι υποθέτω πως κάποιος, στα μεγάλα τουλάχιστον πρακτορεία τα διαβάζει, για να τους τα μεταφέρει!
To καλοκαίρι είχα εκδηλώσει την πρόθεση να γνωρίσω την Μάργκο (τα είχα ακούσει κι όλας!) διότι είμαι υπέρ των "ακραίων" επιλογών και το έχω παραδεχθεί πολλάκις!
Όμως υπέρ της ακραίας κοροϊδίας δεν είμαι και άν η κυρία θέλει να κάνει τις τελευταίες αρπαχτές της πριν βγεί στη σύνταξη θα έπρεπε να ρίξει την τιμή στα 200 και όχι να την έχει στα 300. Εκτός άμα ψάχνει για πολύ κορόιδα οπότε ας περιμένει κι άμα με δεί μου γράφει!!
Τα γράφω διότι υποθέτω πως κάποιος, στα μεγάλα τουλάχιστον πρακτορεία τα διαβάζει, για να τους τα μεταφέρει!
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Θα σου πει ο Yorgos !!!
Τώρα σωθήκαμε.
Τι να ξέρει από τέχνη ο μηχανικός.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Η Margo αποφεύγει τις συγκρίσεις.
Γι' αυτο και πλασάρεται σαν ιδανικό date για παρθένους!
Α! Τότε αλλάζει το πράγμα. Άμα είναι να μου πάρει την παρθενιά χαλάλι το 300άρι!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Τώρα σωθήκαμε.
Τι να ξέρει από τέχνη ο μηχανικός.
μπορεί να είχε όνειρο να γίνει καλλιτέχνης...αρχιτέκτων ας πούμε
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Α! Τότε αλλάζει το πράγμα. Άμα είναι να μου πάρει την παρθενιά χαλάλι το 300άρι!!
Ποτε δεν ξερεις! Ολοι εχουμε καποιου ειδους παρθενια
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
μπορεί να είχε όνειρο να γίνει καλλιτέχνης...αρχιτέκτων ας πούμε
Παπαπαπα Γυναικολογος ισως!
Επίσης, σε ανοικτή ακρόαση σας βάζει και η Viki που πρόσφατα έφυγε από Θεσσ....Συμπηρωνω, να προσεχετε τις τσεπες σας, τις πιστωτικες σας, και γενικα τα προσωπικα στοιχεια σας, Α ... και να κατεβασετε το καπακι του λαπτοπ τις για να μην σας εχει σε ζωντανη μεταδοση.
Καλα ξεμπερδεματα.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.218
- Πόντοι
- 25.165
Επίσης, σε ανοικτή ακρόαση σας βάζει και η Viki που πρόσφατα έφυγε από Θεσσ....
Δεν θα κοιμηθω το βραδυ αφου μας αφησε η Viki
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Επίσης, σε ανοικτή ακρόαση σας βάζει και η Viki που πρόσφατα έφυγε από Θεσσ....
Για ποια απο τις δυο αναφερεσαι?
Παραθέτω και επικροτώ τη κριτική του Mr. Bean :
Μετά απο ενα ξεκουραστο σ/κ ειπα να τσεκαρω την γνωστη απο παλια Yriss , λοιπόν το ασχημοπαπο εγινε κυκνος. Απορώ γιατι εχουν αυτες τις απαίσιες φωτογραφιες στο προφίλ της. Ειναι τωρα μελαχροινη με μακρύ μαλλί πολύ ωραίο στην αφή απαλό και σφιχτό δέρμα μικρά αλλά ζουμερά βυζάκια και εναν ολοστρόγγυλο κώλο ποίημα που ξέρει παργνατικά να τον δουλεύει. Ενα έχω να πω , δεν μας ερχονται θεσ/νικη συχνα τετοια μωράκια , όποιος περάσει θα με θυμηθεί.
Και ξανθιά φίλε πολύ καλή ήταν ;)
Μετά απο ενα ξεκουραστο σ/κ ειπα να τσεκαρω την γνωστη απο παλια Yriss , λοιπόν το ασχημοπαπο εγινε κυκνος. Απορώ γιατι εχουν αυτες τις απαίσιες φωτογραφιες στο προφίλ της. Ειναι τωρα μελαχροινη με μακρύ μαλλί πολύ ωραίο στην αφή απαλό και σφιχτό δέρμα μικρά αλλά ζουμερά βυζάκια και εναν ολοστρόγγυλο κώλο ποίημα που ξέρει παργνατικά να τον δουλεύει. Ενα έχω να πω , δεν μας ερχονται θεσ/νικη συχνα τετοια μωράκια , όποιος περάσει θα με θυμηθεί.
Και ξανθιά φίλε πολύ καλή ήταν ;)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Καλή φαίνεται αλλά αφού έγινε ξανθιά τη ρίζα να την περνάει πιο συχνά!Και ξανθιά φίλε πολύ καλή ήταν
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 624K