jorge εσυ τουλαχιστον
εγω εμεινα με
ανα χειρας, Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.ΓΡΗΓΟΡΗ συνενοηση με το γραφειο και στο ξενοδοχειο οπου ηταν και ο παοκ -στελνω sms και μου στελνει το νουμερο του δωματιου,ανεβαινω κτυπαω ξανακτυπαω τιποτα, στελνω sms τιποτα, στο τελευτεο sms τους εγραψα οτι review θα ακολουθηση στο site μας και σε 5 λεπτα μου ηρθε το κατωθι sms quote:im really sorry,i was trying to call her to ask what hapened right now,she said they have changed hotel and she forget to tell me. Im really dont know what to say.unqte απαντησα αν δεν ξερεις εσυ που υποτιθεται εισαι ο manager τοτε ποιος ξερει?
ξανα μανα sorry κλπ. τελως τον ξαναρωτησα τουλαχιστον οι φωτογραφιες τησ ειναι αληθινες η παλι μουφα-με διαβεβαιωσε οτι ειναι real και οτι ειναι πιτσιρικα-δεν γαμιετε ειπα και πηγα πριβε και πηρα τις 2 που ειχε παλια και του φυγανε και περασα μια χαρα,αν ειμουν σε αντοχες σαντ τον tres θα πηγαινα και στον 6κτο οροφο να δω ενα παλιο amore.
ελπιζω να βοηθησα με την ενημερωση, εγω παντως θα παω να την δω απο κοντα , ετσι να μου φυγει η περιεργεια.