πω πω!! ηταν και 500ρα!! ευχαριστουμε συναγωνιστη, αλλα προσωπικα οταν ακουω τετοια νουμερα, ρωταω τον νταβα ή την γκομενα, "γιατι τοσα λεφτα??". Οσο κι αν ακουγεται αφελης η ερωτηση, εχει νοημα τις περισσοτερες φορες. Οταν η γκομενα τα αξιζει πραγματικα, παιρνεις αμεση και πληρη απαντηση. Οταν αρχισει ο αλλος να μασαει τα λογια του, κλεισε το τηλεφωνο!
Μια σχετικη ιστοριουλα, λογω αυπνιας
Θεσσαλονικη προπαραμονη πρωτοχρονιας, μαλλον 2006, εχουμε ανεβει με ενα φιλο για γιορτες και ψαχνουμε βιζιτες. Ενας αλλος φιλος σαλονικιος, με ακρες και καλα, εχει κανονισει κατι, αλλα στραβωνει, δεν θυμαμαι τον λογο. Παιρνουμε κατι τηλεφωνα, μιλαω με εναν τυπο που μου λεει οτι εχει 2 γκομενες διαθεσιμες, η μια με 80, +20 για owo και η αλλη με 200€, για μια ωρα!
Δεν ψαρωνει ο πρωτευουσιανος Ο Gentleman με τον βλαχο: τι λες ρε φιλλλλαρακι, εγω ξερεις για ποιες εχω δωσει 200 την ωρα?? αμα σου πω θα πεσεις κατω!
Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα δωσει ποτε σε καμμια 200 για μια ωρα... τοτε...
Ο τυπος ψυχραιμος μου απανταει αμεσα και μαγκικα, δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειπε, το νοημα ηταν "ηρθε η ωρα να πεσεις κατω εσυ!".
Το αποτελεσμα?? 20' αφου εχει ερθει η γκομενα, τον εχω παρει τηλεφωνο και τον ικετευω να του δωσω 1500€ για να την εχω ολη νυχτα!!! Ο τυπος ανενδοτος... δεν εχει χαρτια η γκομενα και θα βγειτε και θα την μπουζουριασουνε και εχει ραντεβου κανονισμενα κλπ.
Η συγκεκριμενη, Αννα απο Ουκρανια, παραμενει η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ (οχι μονο βιζιτα) που εχω παρει...