Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (9 μέλη και 73 επισκέπτες)

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
;)

picture908h.jpg
Τρες ειναι "νεας παραλαβης" η φωτο ή παλιότερη?
Ρε κοιτα πως το αλλαξαν το μπουδελο το ξενοδοχειο (κ οχι το μπουρδελοξενοδοχειο  :2funny: :2funny:) γαματο φενετε!
Παντως η φωτο (κ η κοπελα) τα σπαει............ετσι οπως παει θα μου την αλλαξετε την γνωμη για την τυπισα!
Τρες λες να κατεβουμε σε κανενα διαγωνισμο φωτογραφιας? Εχει εδω μεσα υλικο.............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γιαυτο δεν την Croparisa για να δω ποιος θα ειναι ο μαγκας που θα spamari με την μαλακια του !!!
O κυριος με τα 7 μυνηματα στα CT kai to 0.0184% συμμετοχης του εδω !!!
Ρε αστα διαολα Ουκρανομαλακα !!! :tickedoff:
Ρε μην συγχιζεται τον προεδρα................ :tickedoff:
Ειναι κ σε ηλικια που ειναι ευκολα τα εγκεφαλικα κ τα εμφραγματα............θα χασουμε κ τις φωτος!  :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

Συνημμένα

• 1255606561-20734-OKSANA_(ot_Marini)-089-001.jpg
    1255606561-20734-OKSANA_(ot_Marini)-089-001.jpg
    197 KB · Εμφανίσεις: 39

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Να ρωτησουμε τους νεους και τους παλιους εδω... γιατι εχει πεσει πολυ δουλεια και δεν προλαβαινω ουτε αντεχω ψυχολογικα τα ρισκα των αβεβαιων δοκιμων...
Δοκιμασε κανεις την πιτσιρικα?
μιλαμε για τρελλο κλαπετο...συναγωνιστες οσοι γνωριζουν λεπτομερειες ας μπουν στον κοπο να μας ενημερωσουν οβερ...

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τρες ειναι "νεας παραλαβης" η φωτο ή παλιότερη?
Ρε κοιτα πως το αλλαξαν το μπουδελο το ξενοδοχειο (κ οχι το μπουρδελοξενοδοχειο  :2funny: :2funny:) γαματο φενετε!
Παντως η φωτο (κ η κοπελα) τα σπαει............ετσι οπως παει θα μου την αλλαξετε την γνωμη για την τυπισα!
Τρες λες να κατεβουμε σε κανενα διαγωνισμο φωτογραφιας? Εχει εδω μεσα υλικο.............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι λεει παιζει φουλ επιθεση..η κοντρα και αιφνιδιασμο και οποιον παρει απο κατω...

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τσιμπατε και αλλη μια γιατι ειναι μακρυ το βραδυ σημερα και εχουμε και δουλιες !!!

picture902.jpg

Αμαν!!!

Τα κοκκαλα για την σουπααααααααααααααααααααααααααααααααααα

πολυ σκινυ ρε μαν :( :( :(

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
τρέζο...μια παρατήρηση...άσχετη αλλά χρήσιμη..εκεί στα διαλείματα να έχεις και κανένα νυχοκόπτη να κάνεις και κανένα πεντικιούρ.....
οχι καζουρα στον προεδρο ασυλια και σεβασμος

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τρέζο ...μάλλον από την ένταση των τελευταίων ημερών ...δε κατάλαβες το χιούμορ μου..
δεν απαγορεύεται νομίζω στο φόρουμ...έτσι δεν είναι

τωρσ για τις βρισιές σου...δε περίμενα τέτοια χυδαιότητα εξ μέρους σου..σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς σου....αντί για ουκρανό ...βαλε σίτι...

όσο για τις στατιστικές ...ούτε η ΕΣΥΕ είσαι...ούτε η γιουροστάτ ...ούτε γαλόνια δίνονται...ούτε τίτλοι ευγενείας αναγνωρίζονται..

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Τρέζο ...μάλλον από την ένταση των τελευταίων ημερών ...δε κατάλαβες το χιούμορ μου..

τωρσ για τις βρισιές σου...δε περίμενα τέτοια χυδαιότητα εξ μέρους σου..σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς σου....αντί για ουκρανό ...βαλε σίτι...

όσο για τις στατιστικές ...ούτε η ΕΣΥΕ είσαι...ούτε η γιουροστάτ ...ούτε γαλόνια δίνονται...ούτε τίτλοι ευγενείας αναγνωρίζονται..
Aγαπητέ Κασαμπλανκα, μάλλον  και εγώ εξαγρίωσα τον τρεζ πριν απο μερικές ημέρες επεξεργάζοντας μια φωτό που είχε ανεβάσει,συγκεκριμένα είχα βάψει τα νύχια των δακτύλων του ποδιού κόκκινα, του είπες κ εσύ τώρα για νυχοκόπτες και τα λοιπά και κάπου φαντάζομαι ενοχλήθηκε. Τέλος πάντων ούτε απο την μεριά μου υπήρχε κακή πρόθεση αλλά μάλλον δεν του αρέσουν οπότε  και εγώ το λαμβάνω στα υπ 'οψιν μου.
σας χαιρετώ όλους . Καλό Σ.Κ.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

ακου καζα... φυσικα δεν απαγορευεται το χιουμορ στο forum αλλα υπαρχουν και οι κανονες οικειοτητας αναμεσα στα μελη. το thread δεν εχει τιτλο City Tours in Greece (εξυπναδες  , πνευμα και χαζομαρες) εχει τιτλο City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ). στην τελικη δεν μπορεις να λες οτι σου κατεβαινει απο το μυαλο σου ειδικοτερα οταν δεν εχεις προσφερει στο thread αυτο.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πράγματι...δεν έχω δεί ούτε μια δόση χιούμορ...σε τόσες σελίδες...τώρα τα περί προσφοράς
τα λένε στα κόμματα...και στις εταιρίες....δε νομίζω ότι έχει σχέση...

την ίδια ευαισθησία που έχετε στο χιούμορ παρακαλώ να την δείχνετε και στις προσωπικές προσβολές

από τη μεριά μου θεωρώ το θέμα λήξαν...παρεξήγηση και φόρτιση ....ας μην επαναλαμβανόμαστε....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Να ρωτησουμε τους νεους και τους παλιους εδω... γιατι εχει πεσει πολυ δουλεια και δεν προλαβαινω ουτε αντεχω ψυχολογικα τα ρισκα των αβεβαιων δοκιμων...
Δοκιμασε κανεις την πιτσιρικα?
επειδεις ολοι οι παρτακηδες με γραψατε... πηγα και γω αλλου
το κοριτσι ειναι οντως αυτο στις φωτο αλλα εχετε ακουσει για σερβις κατω του μηδενος? ε ναι λοιπον και ακριβη και απειρη και με καμμια διαθεση συμμετοχης... δεν φιλαει, δεν γουσταρει την πιπα δεν θελει δαχτυλα δεν θελει γλυφομουνι βαζει τζελ καθε 30 δευτερα, και τα 100 ευρω για κωλο νομιζει οτι ειναι μονο για μια φορα, και αν στο δευτερο μπαλλακι πας να της τον χωσεις στη σουφρα δεν σ'αφηνει... αν δε την βαλεις απο πανω σου μπορει και να κοιμηθεις γιατι απλα δεν κουνιεται καθολου... α ρε τι μαλακας ειμαι, κι ολα αυτα αφου στα πρωτα 10 λεπτα εβγαλα το κινητο και απειλησα οτι θα φυγω... σκεψου να μην το'χα κανει... δεν θα γαμουσα καθολου... τα δε χυσιματα στο στομα και στο προσωπο ξεχαστε τα, μπορει και να σας στειλει στο μπανιο να ξεροχυσετε μονοι σας...
Αυτα γιατι καποιοι εδω μεσα ενημερωνουν...
Τωρα θα μου πει κανεις για Οκσανα? εκτος του Τρεζ παρακαλω...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
πω πω!! ηταν και 500ρα!! ευχαριστουμε συναγωνιστη, αλλα προσωπικα οταν ακουω τετοια νουμερα, ρωταω τον νταβα ή την γκομενα, "γιατι τοσα λεφτα??". Οσο κι αν ακουγεται αφελης η ερωτηση, εχει νοημα τις περισσοτερες φορες. Οταν η γκομενα τα αξιζει πραγματικα, παιρνεις αμεση και πληρη απαντηση. Οταν αρχισει ο αλλος να μασαει τα λογια του, κλεισε το τηλεφωνο!
Μια σχετικη ιστοριουλα, λογω αυπνιας:)
Θεσσαλονικη προπαραμονη πρωτοχρονιας, μαλλον 2006, εχουμε ανεβει με ενα φιλο για γιορτες και ψαχνουμε βιζιτες. Ενας αλλος φιλος σαλονικιος, με ακρες και καλα, εχει κανονισει κατι, αλλα στραβωνει, δεν θυμαμαι τον λογο. Παιρνουμε κατι τηλεφωνα, μιλαω με εναν τυπο που μου λεει οτι εχει 2 γκομενες διαθεσιμες, η μια με 80, +20 για owo και η αλλη με 200€, για μια ωρα!
Δεν ψαρωνει ο πρωτευουσιανος Ο Gentleman με τον βλαχο: τι λες ρε φιλλλλαρακι, εγω ξερεις για ποιες εχω δωσει 200 την ωρα?? αμα σου πω θα πεσεις κατω!
Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα δωσει ποτε σε καμμια 200 για μια ωρα... τοτε...
Ο τυπος ψυχραιμος μου απανταει αμεσα και μαγκικα, δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειπε, το νοημα ηταν "ηρθε η ωρα να πεσεις κατω εσυ!".
Το αποτελεσμα?? 20' αφου εχει ερθει η γκομενα, τον εχω παρει τηλεφωνο και τον ικετευω να του δωσω 1500€ για να την εχω ολη νυχτα!!! Ο τυπος ανενδοτος... δεν εχει χαρτια η γκομενα και θα βγειτε και θα την μπουζουριασουνε και εχει ραντεβου κανονισμενα κλπ.
Η συγκεκριμενη, Αννα απο Ουκρανια, παραμενει η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ (οχι μονο βιζιτα) που εχω παρει...

lebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
75
Πόντοι
10
καλημέρα σας...

εχει δοκιμάσει κανείς την Κρίστι?

Δυστυχώς όχι λόγω οικονομικής δυσπραγίας, αν και φαινεται δυνατό MILF.

Για εμένα προτιμώ τα κορίτσια ανω τον 30 λόγω εμπειρίας και λόγω οτι είναι στη δύση της καριέρας τους
και τα δίνουν όλα έτσι ώστε να πάρουν όσους περισσότερους μπορούν ( MONI, CAROLINA etc. )

Πάντωε εμένα μου γεμίζει το μάτι...

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Δυστυχώς όχι λόγω οικονομικής δυσπραγίας, αν και φαινεται δυνατό MILF.

Για εμένα προτιμώ τα κορίτσια ανω τον 30 λόγω εμπειρίας και λόγω οτι είναι στη δύση της καριέρας τους
και τα δίνουν όλα έτσι ώστε να πάρουν όσους περισσότερους μπορούν ( MONI, CAROLINA etc. )

Πάντωε εμένα μου γεμίζει το μάτι...

τι μιλφ ρε φίλε, 21 λέει, και πάνω απο 25 δεν φαίνεται....επειδή είμαι νέος στο σπορ....άμα βλέπω τέτοιεσ μούρες σε φωτό....να περιμένω να συναντήσω μίλφσ????

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Εάν λέει ότι είναι 21 αποκλείεται να είναι πάνω από 30. Λογικά θα είναι μεταξύ 21-25 , πραπάνω δεν νομίζω
τι μιλφ ρε φίλε, 21 λέει, και πάνω απο 25 δεν φαίνεται....επειδή είμαι νέος στο σπορ....άμα βλέπω τέτοιεσ μούρες σε φωτό....να περιμένω να συναντήσω μίλφσ????

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Φίλε fytilis μια που είσαι νέος και για να μην παιδεύεσαι αδικα, η κοπέλλα πριν από μερικές εβδομάδες ήταν καταχωρημένη σε άλλο πρακτορέιο και με άλλο όνομα, Melissa. Στο επόμενο λινκ θα βρεις κριτική από τον εξαιρετικά έμπειρο Treasurert Επίσης αν αναζητήσεις το όνομα Melissa στο παρόν thread θα μπορέσεις ίσως να βρεις και άλλα στοιχεία
καλημέρα σας...

εχει δοκιμάσει κανείς την Κρίστι?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
26 ετων ειναι η κυρια και κρατα τις δυο τελευταιες φωτο τις αλλες στα σκουπιδια !!!
Ωραιες βυζαρες αλλα τα υπολοιπα λιγο πολυ τα ιδια και με 130 απο CG !!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom