Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Αληθεια ρε geo σε ποιο μαγαζι πηγες?Σήμερα η φίλη μας μας άφησε!!!!! :'(
Μου κόστισε πολλά αλλά τα άξιζε μέχρι τελευταίας δεκάρας!!!!
Την κοίταγε όλο το VIP του club!!!! :o
Να ναι καλά....ΑΡΧΟΝΤΑ με έκανε για ένα ολόκληρο βράδυ!!!!!
Παιδια να ρωτησω κατι? Αν, λεω αν, στο κλαμπ που νοιωθεις βασιλιας με τετοιο μουνι διπλα σου, ειναι μια παρεα με τρελα γκομενακια και σας κοιτανε και τριβουνε τα ματια τους, αν στην παρεα τους ειναι καποιος που ξερει οτι η Αμαντα ειναι CT και τους το σφυριξει, δεν ειναι λιγο μαλακια η ξενερα που θα πεσει στα μουτρα τους?Σήμερα η φίλη μας μας άφησε!!!!! :'(
Μου κόστισε πολλά αλλά τα άξιζε μέχρι τελευταίας δεκάρας!!!!
Την κοίταγε όλο το VIP του club!!!! :o
Να ναι καλά....ΑΡΧΟΝΤΑ με έκανε για ένα ολόκληρο βράδυ!!!!!
Συνήθως αν το μάθουν, σκέφτονται πως μπορούν να ξεκινήσουν κι αυτές. Δεν κάνω πλάκα.Παιδια να ρωτησω κατι? Αν, λεω αν, στο κλαμπ που νοιωθεις βασιλιας με τετοιο μουνι διπλα σου, ειναι μια παρεα με τρελα γκομενακια και σας κοιτανε και τριβουνε τα ματια τους, αν στην παρεα τους ειναι καποιος που ξερει οτι η Αμαντα ειναι CT και τους το σφυριξει, δεν ειναι λιγο μαλακια η ξενερα που θα πεσει στα μουτρα τους?
Απο την αλλη ομως παιζει να φτιαχτουν ακομα περισσοτερο με τα φραγκα που μπορει να κουβαλαει ο οποιοσδηποτε...
Τι παιζει συνηθως?
Eως παρα πολυ μεγαλο !!!Πάντως στη νυκτερινή Αθήνα το ποσοστο απο βιζιτάκια είναι μεγάλο.
Πρόεδρε η Isabella από zuzana λέει τίποτα???
...και κάτι ακόμα...τελικά θα μας τιμήσει η πορνοστάρ Susanne Brend?
[move] [/move]Δεν τις ξερω τις κυριες !!!
Σπανιολες ειναι τωρα τα Αργεντινη και Βραζιλια ειναι για το Παγκοσμιο Κυπελο κατα τα αλλα μαλακιες του Zuz !!!
Δεν τις ξερω τις κυριες !!!
Σπανιολες ειναι τωρα τα Αργεντινη και Βραζιλια ειναι για το Παγκοσμιο Κυπελο κατα τα αλλα μαλακιες του Zuz !!!
Καλά μιλάμε τον έχουμε μαμήσει λές και είναι υποχρεωμένος να τις έχει πάρει ΟΛΕΣ!Δεν τις ξερω τις κυριες !!!
............... Ποιος ενοχλείται από ποιον?
2. Σιγά μην ενοχλούνται οι διπλανές παρέες από τα CT. Εγώ εχθές πέτυχα σε prive (τι μαλακία έκφραση) γνωστού club, τραπέζι όπου η παρέα περιελάμβανε τυπάκο με CT και στο διπλανό τραπέζι η παρέα φιλοξενούσε μοντέλες δήθεν τραγουδίστριες/σταρλετίτσες coca cola. Ποιος ενοχλείται από ποιον?
1. Πόσες fake κριτικές θα μπουν για την γριέτζο? Πόσες ακόμη!!!! Θα πρότεινα να καταχωρηθεί το προφίλ της με βαθμολογία έναρξης το 10 για να μην μας σπάνε τα αρχίδια. Έχει μπλοκάρει το RSS λέμε.
Καλά μιλάμε τον έχουμε μαμήσει λές και είναι υποχρεωμένος να τις έχει πάρει ΟΛΕΣ!
Ακου δεν τις ξέρει! Επιτρέπεται?
Στο μεταξύ τουλάχιστον την Ισαβέλλα (όπως θυμήθηκα μόλις τώρα) είχε προσπαθήσει ο πρόεδρος να την κλείσει την περασμένη φορά αλλά κάποιος την είχε πάρει ολονύχτιο. Αυτός ο κάποιος γιατί δεν ανοίγει το στοματάκι του
εχω την εντύπωση οτι πατε στο βρωμο-μαγαζο!!1. Πόσες fake κριτικές θα μπουν για την γριέτζο? Πόσες ακόμη!!!! Θα πρότεινα να καταχωρηθεί το προφίλ της με βαθμολογία έναρξης το 10 για να μην μας σπάνε τα αρχίδια. Έχει μπλοκάρει το RSS λέμε.
2. Σιγά μην ενοχλούνται οι διπλανές παρέες από τα CT. Εγώ εχθές πέτυχα σε prive (τι μαλακία έκφραση) γνωστού club, τραπέζι όπου η παρέα περιελάμβανε τυπάκο με CT και στο διπλανό τραπέζι η παρέα φιλοξενούσε μοντέλες δήθεν τραγουδίστριες/σταρλετίτσες coca cola. Ποιος ενοχλείται από ποιον?