Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (12 μέλη και 106 επισκέπτες)

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Έγραψε ο varnalis με την κριτική του για τη Nika  :2funny: :2funny: :2funny:
Υποκλίνομαι στον ποιητή  :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αμ τι νομιζες τσαμπα τον λεμε Ποιητη !! :2funny: :2funny: :2funny:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Sorana = έπιπλο
Βέβαια ήταν και η Pink δίπλα οπότε και να ήθελε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα....

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Sorana = έπιπλο
Βέβαια ήταν και η Pink δίπλα οπότε και να ήθελε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα....

Ρε φιδι, εχω κανει ποτε λαθος? Και επιτηδες περιμενα να βαλω την κριτικη οταν θα ξαναρχοταν για να μην την πατησει και αλλος.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Περίμενα ότι δεν θα ήταν σούπερ αλλά είχα δει αυτό το videaki στο Dirty101 που ήταν με την Pink και για αυτό την πήρα....
την πάτησα όμως....
Ρε φιδι, εχω κανει ποτε λαθος? Και επιτηδες περιμενα να βαλω την κριτικη οταν θα ξαναρχοταν για να μην την πατησει και αλλος.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Ρε μήπως έχω γίνει δύστροπος εγώ τελευταία? Τόση διαφορά από τον ποιητή για την Nika?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
πραγματικα απιστευτη η κριτικη του.
μπραβο του!!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Ρε μήπως έχω γίνει δύστροπος εγώ τελευταία? Τόση διαφορά από τον ποιητή για την Nika?
μαλλον η δικια σου ειναι πιο κοντα στα πραγματα.
Αλλα οταν εχεις οιστρο δικαιολογησαι ,ποιητικη αδεια..

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω Doc τα ιδια με εσενα θα ελεγα !!!
Και ο Ποιητης κατα βαθος τα ιδια λεει αλλα οπως λεει και ο φιλος ποιητικη αδεια !!!

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361

Φίλτατε yaramis! Η διαφορά μας είναι μικρή, μόλις 1 μονάδα: Εσύ την βαθμολόγησες με 5,8 κι εγώ με 7.
Επισημαίνω δε ότι την πέτυχα φρέσκια και πρώτος το πρωί, είχε κέφια και προφανώς ταίριαξε κατά τι περισσότερο η χημεία μας.
Αν εσύ την πέτυχες στις κακές της ή δεν ταίριαξαν τα χνώτα σας λογικό δεν είναι να υπάρχει η διαφορά της σχεδόν μόνο μιας μονάδας στην βαθμολογία μας?
Άλλωστε στην περίγραφή μας ως προς την εξωτερική της εμφάνιση τα ίδια λέμε.
Επί τη ευκαιρία, εσύ δεν είχες πρόβλημα στην είσοδο?

Καλό μήνα και πάντα με υγεία και αγαθή προαίρεση

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Ναι πραγματικά είναι όμορφη και συμφωνώ ότι το σέρβις διαφέρει μια μονάδα πάνω μια κάτω ανάλογα με τον πελάτη και την χημεία.
Αυτό με την πόρτα είναι το χειρότερο από όλα...Μου είχε τύχει μια φορά παλαιότερα σε ένα άλλο παλιοξενοδοχείο που χρησιμοποιούσε το ladies.
Σ'αυτό της Nika μου είχε τύχει να περιμένω call-girl και να φάει πόρτα. Μάλιστα μου τηλεφώνησαν από το lobby ότι απαγορεύονται οι εκδιδόμενες να ανεβαίνουν στα δωμάτια. Μετά το σχετικό βρίσιμο, κι ότι έχω πληρώσει 2κλινο και μπορώ να πάρω σαν συνοδό μου όποια γουστάρω,την άφησαν αλλά έγινα ρεζίλι...
Ένεκα αυτής της παλιάς εμπειρίας, προχθές μπήκα με ρυθμό σπίντι γκονζάλεζ και ούτε καν τους κοίταξα...'Ομως είναι ένα θέμα.

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Ναι πραγματικά είναι όμορφη και συμφωνώ ότι το σέρβις διαφέρει μια μονάδα πάνω μια κάτω ανάλογα με τον πελάτη και την χημεία.
Αυτό με την πόρτα είναι το χειρότερο από όλα...Μου είχε τύχει μια φορά παλαιότερα σε ένα άλλο παλιοξενοδοχείο που χρησιμοποιούσε το ladies.
Σ'αυτό της Nika μου είχε τύχει να περιμένω call-girl και να φάει πόρτα. Μάλιστα μου τηλεφώνησαν από το lobby ότι απαγορεύονται οι εκδιδόμενες να ανεβαίνουν στα δωμάτια. Μετά το σχετικό βρίσιμο, κι ότι έχω πληρώσει 2κλινο και μπορώ να πάρω σαν συνοδό μου όποια γουστάρω,την άφησαν αλλά έγινα ρεζίλι...
Ένεκα αυτής της παλιάς εμπειρίας, προχθές μπήκα με ρυθμό σπίντι γκονζάλεζ και ούτε καν τους κοίταξα...'Ομως είναι ένα θέμα.

Είναι αλήθεια όπως το περιγράφει ο yiaramis. Μου είχε τύχει ακριβώς το ίδιο μόνο που η κοπέλα επιδή ήταν high class και πολύ καλά ντυμένη δεν θεώρησαν ότι ήταν τάνα, απλά με πήραν τηλέφωνο όταν έφτασε για να επιβεβαιώσουν ότι την περιμένω και με πήραν πάλι όταν έφυγε (καθότι περασμένη η ώρα) για να δουν αν όλα είναι καλά  :idiot: :idiot: :idiot:

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361

Κι εγώ μπήκα τρέχοντας κι ευθεία για τα ασανσέρ από την αριστερή κανονική πόρτα (για να μην αργώ και δίνω στόχο από την περιστρεφόμενη) αλλά το κτήνος ο θυρωρός ήτανε στην κατάλληλη θέση, δεξί μπακ και ζαβολιάρης και το πρωί το εστιατόριο στο υπόγειο είναι κλειστό, για να του έλεγα ότι πάω να φάω.
Εκμεταλλευόμενος λοιπόν και το κύρος της ηλικίας μου του είπα ότι δεν είμαι πελάτης τους αλλά ότι ανεβαίνω στο δωμάτιο της ερωμένης μου, η οποία είναι παντρεμένη και φυσικά ούτε προτίθεμαι ούτε υποχρεούμαι να τους δώσω τα στοιχεία της εκθέτοντάς την κι αν υπάρχει νόμος που να μου το απαγορεύει να μου τον δείξουν για να υπακούσω και να φύγω. Επειδή ψαρώσανε ανέβηκα ανενόχλητος αλλά φεύγοντας ομολογώ ότι ντρεπόμουν και μάλιστα ήταν πέντε - έξι στην reception  που τους χαιρέτησα στρατιωτικά και έγινα Λούης ενώ κάτι μουρμουράγανε όχι κολακευτικό προφανώς για εμένα.
Εννοείται ότι από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα περάσω μόνο μεταμφιεσμένος.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για αυτο τον λογο να γαμειτε τα CG σε Fuckhotel !!!

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Η Dominika ξαναγύρισε στο aaa europemodels με το όνομα Dominika ξανά.
300 ευρώ η ταρίφα της, όπου ελπίζω και νομίζω ότι συμπεριλαμβάνονται όλα - και κωλαράκι.

Φίλε varnalis μιλάμε για την ίδια που πριν κάτι μήνες πάλι με το ααα χρέωνε 2 ώρες 380 με κωλαράκι???????
Τώρα 500 για δίωρο :idiot:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Αγγέλα Ροζαλία Ζουζουνίδου: Κλεισμένο 2ωρο, έχει περάσει μισή ώρα όπου έχει αναλύσει με λεπτομέρεια πόσο άρρωστη είναι η Σοράνα μπλά μπλά μπλά και πόσο τη φροντίζει μπλά μπλά μπλά, καθώς και ότι αυτή τη φορά δεν έχει πονοκέφαλο συνεχώς γιατί έχει να ξεχρεώσει μπλά μπλά μπλά..... :huh: :huh: :huh:
Μόλις κινείται προς το τρίτο τσιγάρο, κόβεται με τάκλιν αλλά με αντιαθλητικό τρόπο το αρπάζει και το ανάβει :S. Δέχεται την κάρτα και μετά από λίγο ξεκινάει το παιχνίδι αλλά η διάθεση έχει πάει περίπατο μετά από την κουβέντα για αντιβιώσεις μπλά μπλά μπλά και το πολύ gel :tickedoff:.
Κοντά στο κλείσιμο της ώρας μπαίνει το γκόλ ενώ έχει ανεπιτυχώς αποπειραθεί φανερά να επιταχύνει τη διαδικασία.
Χειροκροτά! (Χωρίς πλάκα). Παίρνει και τη δεύτερη κάρτα για απρεπείς πανηγυρισμούς! :s&m_3:
Ο παίκτης παίρνει πίσω τα υπόλοιπα και αποχωρεί τελείως χαλασμένος. :headbang:
Ασταδιάλα!
Μακάρι οι υπόλοιποι να περάσουν πολύ καλύτερα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Διαβολοβδομαδα γαμω το καντηλι μου alkis-petinis !!! :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Από την Τρίτη κιόλας άρχισε η φθίνουσα πορεία της Angel Pink?
Αυτό το κορίτσι το ξεκινάει καλά το tour και το τελειώνει χάλια.
Κι εμένα με είχε πρήξει για το πόσο καλό σέρβις είχε η Sorana στο προηγούμενο tour και την πάτησα. Αρρώστησε κιόλας (Η Sorana), τρομάρα της.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Eγώ το έχω δηλώσει πως η Αγγέλα είναι κωλοχαρακτήρας...Ρουμάνα και πουτάνα επικίνδυνος συνδυασμός

O κυριότερος λόγος που βλέπεται όλες p0rnstars (του κώλου) να κάνουν ct και να έχει αυξηθεί ο αριθμός τους είναι διότι δεν γίνονται πλέον παραγωγές πορνό στην Πέστη με το ρυθμό που γινόταν παλιά.

Από μια καλή σκηνή με anal μαζί θα πάρουν max 400 euro που μπορεί να κρατήσει και 5 ώρες γύρισμα με hard fucking.Σε tour τις ίδιες ώρες θα πάρουν πολ/σια.Για photo shoot 150 - 200 euro.

To σημαντικό για αυτές είναι να βγάζουν ταινίες να ναυλώνουμε (το ν με κ ) οι πελάτες και να τα σκάμε...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom