Την Nika του vodka την δοκίμασε κανείς????????????
Όπως τα περιγράφει ο Tresurert είναι τα σχετικά με την Nika πράγματα. Δεν δίνει με τίποτα κώλο. Στα υπόλοιπα αρκετά καλή. Καλά αγγλικά, έξυπνη, ευγενική, καλλιεργημένη. Εμφάνιση ό,τι ακριβώς βλέπεις στις φωτογραφίες κι ακόμα καλύτερη. 22 ετών.
Για 200 ευρώ που παίρνει τ’αξίζει με το παραπάνω.
Όμως προσέξτε διότι στο ξενοδοχείο της τόσο από την reception όσο και οι groom σε ρωτάνε αν είσαι πελάτης και που πας. Εγώ τους είπα ότι δεν είμαι πελάτης αλλά έχω μια γκόμενα που με περιμένει να την πηδήξω κι ότι δεν μπορώ να την εκθέσω λέγοντάς τους το όνομά της γιατί είναι παντρεμένη κι αν αυτό απαγορεύεται να μου δείξουν το σχετικό νόμο να φύγω. Έτσι τους ψάρωσα κι ανέβηκα κι όταν έφευγα τους χαιρέτησα στρατιωτικά. Μια λύση είναι να κατευθυνθείτε αριστερά της reception δίπλα στα ασανσέρ στις σκάλες προς το υπόγειο και να πείτε ότι πάτε στο εκεί εστιατόριο κι απ΄το υπόγειο ν’ανεβείτε μετά κατευθείαν στην κοπέλα. Αυτό με συμβούλεψε να κάνω ο ατζέντης της ο Yuriy με SMS την προηγουμένη του ραντεβού προφανώς γιατί ήδη είχε πληροφορηθεί το πρόβλημα. Ελπίζω πάντως να άλλαξε hotel γιατί δεν είναι και το καλύτερο να περνάς πόρτα για να πηδήξεις. Εμένα πρώτη φορά μου έτυχε και ακόμη εκνευρίζομαι όταν το θυμάμαι.