Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (7 μέλη και 58 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
OWC/OWO (deepthroat), toys, fingering (front and back), ok to use nipple clamps !!! :2funny:, enjoys hard sex.....

Nipple clamps και @@ καλαβρέζικα.
Ήξερε και η γιαγιά της Μϊλας τα nipple clamps.

Μωρέ μανταλάκια και πολλά της είναι.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Γειά σου ρε Luc βάβαρε και σαδιστή!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μην ξεχασεις την    
beer_200.jpg
   για να της την ακουμπησεις στο κεφαλι !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1,55 τσιμπουκι στα ορθια και μια κρυα μπυρα !!!

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Την Nika του vodka την δοκίμασε κανείς????????????

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπορει και καλυτερη !!!

steve55

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για την ANGEL PINK που φέρνει το zuzana ξέρει κανεις τί παίζει....γιατί την βλέπω φουλ
Και είναι και ωραία και προσφέρει και κουλουράκι

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
H Maria που ειναι εδω , ετσι σαν τις φωτο ηταν πριν μια δεκαετια !!!

0.jpg

Και ετσι πριν μια πενταετια !!

0.jpg

Δεν ειναι κακο το service της εαν βεβαια θελετε να συναντησεται μια Milf που εχει πατημενα τα 30+ και + και + !!!
Αυτα για τους λατρεις των Milf Ρωσσιδων !!
Λιγο προσοχη μονο γιατι αγαπαει πολυ το χρημα !!! :tickedoff:

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Για την ANGEL PINK που φέρνει το zuzana ξέρει κανεις τί παίζει....γιατί την βλέπω φουλ

Δες τα reviews φίλε, γενικά καλές κριτικές!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αμα παρεις κουλουρακια κρατα και ενα για μενα με σουσαμι !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Αμα παρεις κουλουρακια κρατα και ενα για μενα με σουσαμι !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Θα την ταίσω πολύσπορο το πρωί και τα υπόλοιπα θα τ' αναλάβει η φύση :2funny: :2funny:
Για να συγκεντρωθούμε γιατί σήμερα το απόγευμα στο Κλασσικό Αυτοκρατορικό πρέπει όλα νάναι τέλεια!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θα την ταίσω πολύσπορο το πρωί και τα υπόλοιπα θα τ' αναλάβει η φύση :2funny: :2funny:
Για να συγκεντρωθούμε γιατί σήμερα το απόγευμα στο Κλασσικό Αυτοκρατορικό πρέπει όλα νάναι τέλεια!
Eιναι ειναι !!! :2funny: :2funny:
Mπηκαν  ολα σε ταξη και δεν παει πιο πανω !!!
Executive !!! :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Απλα μια γρηγορη αναφορα για την αντιεπαγγελματικοτητα του SEXCORT  !!!
Ενα ειναι και το GR και το TV οποτε ειναι και για τα δυο !!
Πριν καποιες μερες κλεινω την Stella για ενα 3ωρο και μου στελνει η κυρια Ρωσσιδα αντζεντησα οκ 550 Γιουρια !!
Μετραω και βλεπω οτι εχω 500 στην τσεπη οποτε της λεω !!
Επειδη εχω μια 500αρου μονο και σου εχω αφησει και 1250 μεχρι στιγμης να το κλεισουμε στα 500  !!
Απαντηση της Ρωσσιδας που φαινετε οτι δεν εχει λαδωσει ακομα το αντερακι της και ακομα βρωμανε τα χνωτα της απο την πεινα !!
We dont change prices !!
Ορθα κοφτα !!!
Οκ λεω αν με ξαναδεις εμενα γραψε μου κλεφτηκα !!
Και πηρα Lolita escape με  250 και ενα CG  με 130 και Anna την Σερβα με 100 και εφαγα τα αλλα 20 σε σουβλακια και μπυρες !!
Kαι το 3ωρο το εκανα 5αωρο !!
Κυρια Αντζεντησα του SEXCORT σε ευχαριστω και να μου γραφεις !!

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή δεν γουστάρω να δέχομαι το κάθε μορτάκι που γάμησε στραβά, να μου τη λέει και μάλιστα χωρίς να λάβει την απαραίτητη απάντηση, επειδή ο φίλος προφανώς στραβογάμησε ή δεν άξιζε καν να γαμήσει μια ΜΟΥΝΑΡΑ επιπέδου Vanessa και μας την είπε κι από πάνω, θέλω να απαντήσω ΔΗΜΟΣΙΑ στα κάτω από τη ζώνη εξυπνακίστικα σχόλιά του διότι δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει οτι θέλει,έστω και σε ένα φόρουμ που (θεωρητικά) μπορεί να γράφει ανώνυμα:

• [li]Τι ακριβώς δεν σου άρεσε καμάρι μου James2010 στην "διθυραμβική" κριτική μου για την Vanessa? Μήπως δεν ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ όπως είχα γράψει πληροφορώντας τα μέλη του φόρουμ τι θα δουν όταν ανοίξει η πόρτα? Μήπως γαμάς κάθε μέρα τέτοια μουνιά, έστω και με φράγκα? Ε? Τι είπες?[/li]
    [li]Τι ακριβώς δεν σου άρεσε ρε μαγκάκο και θεώρησες πως ήμουν ανακριβής και ίσως υπερβολικός στα σχόλια που έκανα? Μήπως δεν είχα γράψει οτι η Vanessa "θέλει πολύ δουλειά για να πάρει μπρος"? Δεν το είχα γράψει? Εσύ που λες οτι διάβασες "προσεκτικά" την κριτική μου, δεν το είχες διαβάσει αυτό? Ή μήπως είχες την εντύπωση πως η γυναίκα (και ΚΑΘΕ γυναίκα) είναι ρομπότ και θα σου βγάζει τρελό γαμήσι (εσένα κι άλλους 10 την ημέρα - κάθε μέρα) όταν έχεις την απαίτηση μέσα σε 3 λεπτά να ξαπλώσεις ανάσκελα σαν την χανούμισα και αυτή να πιέσει απλά ένα διακόπτη και να μετατραπεί αυτομάτως έτσι επειδή εσύ γουστάρεις σε μηχανή του sex και να σου λυώσει τον πούτσο? Δεν κατάλαβα... έτσι γαμάς εσύ? ναι,  καταλαβαίνω, μεγάλη η αλλαγή από τα μπουρδέλα του 5-λεπτου, αλλά αν περίμενες κάτι τέτοιο από την ΜΟΥΝΑΡΑ Vanessa, καλύτερα να έμενες σπίτι και να βαρούσες μια μαλακία - θα σου έβγαινε και φθηνότερα![/li]
    [li]Σου φταίω εγώ (ή όποιος έχει γράψει κριτική) που εσύ τελείωσες "10 λεπτάφού είχες μπει στο δωμάτιο" (όπως ακριβώς ΕΣΥ ο ίδιος έγραψες) λαμβάνοντας υπ' όψη και 5-8 λεπτά που χρειάστηκαν για να ντουζάκι τόσο εσύ, όσο και αυτή? Σου φταίω εγώ αν εσύ χύνεις στο 2λεπτο και μέσα σε αυτό το χρόνο, έχεις την απαίτηση η κοπέλα να φτάσει και σε 15 οργασμούς για χάρη σου μόνο με τηλεπάθεια χωρίς καν να την αγγίξεις?[/li]

...και στην τελική, ΚΑΙ εγώ, ΚΑΙ άλλα μέλη (ας διάβαζες - ας πρόσεχες) το είχαμε γράψει με τρόπο που δεν θα μπορούσε να είναι πιο λεπτομερής, οτι η Vanessa ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ και οτι "παίζει" ανάλογα με τον "παίκτη" όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει ο Πρόεδρος! Το αν εσύ έχεις μάθει να γαμάς (λέμε τώρα) στο 2-λεπτο και να έχεις την απαίτηση η κοπέλα που έχεις δίπλα σου (έστω και πληρωμένη) να αναταποκρίνεται και μάλιστα να μην το κάνει με "ψεύτικο τρόπο", τότε φίλε μου έχεις πρόβλημα! Ψάξ' το! Ακόμη και οι CT κοπέλες, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και δεν παίζουν μπάλα ότι ώρα μας καβλώσει, όπου μας καβλώσει κι όπως μας καβλώσει.

Δεν σου φταίμε εμείς φίλε μου, που καθήσαμε και σπαταλήσαμε 5 λεπτά από τον χρόνο μας να γράψουμε τα υπέρ και τα κατά για να προειδοποιήσουμε/προετοιμάσουμε φίλους του φόρουμ! Φταις εσύ, που άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις και που νομίζεις οτι οι γυναίκες είναι μηχανές.

Φίλε
μην ασχολείσαι με φτωχομπινέδες και καραγκιοζάκια.
Στο κάτω κάτω εμείς φάγαμε πολύ καλά από την Vanessa οπότε είμαστε κερδισμένοι!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom