Επειδή δεν γουστάρω να δέχομαι το κάθε μορτάκι που γάμησε στραβά, να μου τη λέει και μάλιστα χωρίς να λάβει την απαραίτητη απάντηση, επειδή ο φίλος προφανώς στραβογάμησε ή δεν άξιζε καν να γαμήσει μια ΜΟΥΝΑΡΑ επιπέδου Vanessa και μας την είπε κι από πάνω, θέλω να απαντήσω ΔΗΜΟΣΙΑ στα κάτω από τη ζώνη εξυπνακίστικα σχόλιά του διότι δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει οτι θέλει,έστω και σε ένα φόρουμ που (θεωρητικά) μπορεί να γράφει ανώνυμα:
- [li]Τι ακριβώς δεν σου άρεσε καμάρι μου James2010 στην "διθυραμβική" κριτική μου για την Vanessa? Μήπως δεν ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ όπως είχα γράψει πληροφορώντας τα μέλη του φόρουμ τι θα δουν όταν ανοίξει η πόρτα? Μήπως γαμάς κάθε μέρα τέτοια μουνιά, έστω και με φράγκα? Ε? Τι είπες?[/li]
[li]Τι ακριβώς δεν σου άρεσε ρε μαγκάκο και θεώρησες πως ήμουν ανακριβής και ίσως υπερβολικός στα σχόλια που έκανα? Μήπως δεν είχα γράψει οτι η Vanessa "θέλει πολύ δουλειά για να πάρει μπρος"? Δεν το είχα γράψει? Εσύ που λες οτι διάβασες "προσεκτικά" την κριτική μου, δεν το είχες διαβάσει αυτό? Ή μήπως είχες την εντύπωση πως η γυναίκα (και ΚΑΘΕ γυναίκα) είναι ρομπότ και θα σου βγάζει τρελό γαμήσι (εσένα κι άλλους 10 την ημέρα - κάθε μέρα) όταν έχεις την απαίτηση μέσα σε 3 λεπτά να ξαπλώσεις ανάσκελα σαν την χανούμισα και αυτή να πιέσει απλά ένα διακόπτη και να μετατραπεί αυτομάτως έτσι επειδή εσύ γουστάρεις σε μηχανή του sex και να σου λυώσει τον πούτσο? Δεν κατάλαβα... έτσι γαμάς εσύ? ναι, καταλαβαίνω, μεγάλη η αλλαγή από τα μπουρδέλα του 5-λεπτου, αλλά αν περίμενες κάτι τέτοιο από την ΜΟΥΝΑΡΑ Vanessa, καλύτερα να έμενες σπίτι και να βαρούσες μια μαλακία - θα σου έβγαινε και φθηνότερα![/li]
[li]Σου φταίω εγώ (ή όποιος έχει γράψει κριτική) που εσύ τελείωσες "10 λεπτάφού είχες μπει στο δωμάτιο" (όπως ακριβώς ΕΣΥ ο ίδιος έγραψες) λαμβάνοντας υπ' όψη και 5-8 λεπτά που χρειάστηκαν για να ντουζάκι τόσο εσύ, όσο και αυτή? Σου φταίω εγώ αν εσύ χύνεις στο 2λεπτο και μέσα σε αυτό το χρόνο, έχεις την απαίτηση η κοπέλα να φτάσει και σε 15 οργασμούς για χάρη σου μόνο με τηλεπάθεια χωρίς καν να την αγγίξεις?[/li]
...και στην τελική,
ΚΑΙ εγώ, ΚΑΙ άλλα μέλη (ας διάβαζες - ας πρόσεχες) το είχαμε γράψει με τρόπο που δεν θα μπορούσε να είναι πιο λεπτομερής, οτι η Vanessa ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ και οτι "παίζει" ανάλογα με τον "παίκτη" όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει ο Πρόεδρος! Το αν εσύ έχεις μάθει να γαμάς (λέμε τώρα) στο 2-λεπτο και να έχεις την απαίτηση η κοπέλα που έχεις δίπλα σου (έστω και πληρωμένη) να αναταποκρίνεται και μάλιστα να μην το κάνει με "ψεύτικο τρόπο", τότε φίλε μου έχεις πρόβλημα! Ψάξ' το! Ακόμη και οι CT κοπέλες, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και δεν παίζουν μπάλα ότι ώρα μας καβλώσει, όπου μας καβλώσει κι όπως μας καβλώσει.
Δεν σου φταίμε εμείς φίλε μου, που καθήσαμε και σπαταλήσαμε 5 λεπτά από τον χρόνο μας να γράψουμε τα υπέρ και τα κατά για να προειδοποιήσουμε/προετοιμάσουμε φίλους του φόρουμ! Φταις εσύ, που άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις και που νομίζεις οτι οι γυναίκες είναι μηχανές.