καλα κατσε να φαει δυο τρεις ακυρωσεις και να δεις για ποτε μπαινει το κωλαρακι στο προγραμμα ξανα... γιατι κρυσταλ χωρις κωλο... μιση εμπειρια...
Εγώ πάντως την σταμάτησα από το προτελευταίο της tour γιατί όταν ερχότανε με τον προηγούμενο ατζέντη αλλά και στα πρώτα της tour με τον ZUZUNA πάντοτε (6 φορές συνολικά) κι αδιαμαρτύρητα μούδινε πίσω τρύπα και την τιμούσα δεόντως (80% του booking εξόδευα εις την οπισθογέμιση).
Πριν από 6 μήνες περίπου, όταν είχε έρθει στην Αθήνα και της τον ακούμπησα μου είπε ότι έχει πρόβλημα κι αρνήθηκε.
Τις επόμενες όμως ημέρες διάβασα κριτικές συναδέλφων για την ίδια και τις επόμενες από την ημέρα που μου αρνήθηκε πίσω τρύπα, οι οποίοι εκθείαζαν το κωλαράκι της κι όπως καταλαβαίνετε ένιωσα πολύ μαλάκας.
Το κακό όπως φαίνεται γενικεύεται και μάλιστα έχει ήδη εφαρμοστεί κι από άλλες ομόσταυλές της πορνοστάρς.
Επειδή λοιπόν μας νομίζουν κορόιδα, όσες στις ταινίες τους ξεκωλιάζονται και εδώ μας το παίζουν πρωκτοπαρθένες τις απορρίπτω κατηγορηματικά από τις επιλογές μου.
Καλό θα ήταν και τα πρακτορεία να αναγράφουν στις υπηρεσίες τους την πραγματικότητα γιατί κι αυτοί θα φάνε μαύρο.
Τελευταία απάτη οι φωτογραφίες της Vicky από Slovak Beauties (πάει χάλασαν κι αυτοί): τελείως διαφορετική κοπέλα από την πραγματική.