Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (4 μέλη και 78 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Συμφωνα με την κριτικη που δεν εχω λογο ν αμφισβητησω σε αυτο το tour δεν παιζει. Επισης οταν ακυρωσα αναφεροντας τον λογο δεν ειπαν τιποτα.
καλα κατσε να φαει δυο τρεις ακυρωσεις και να δεις για ποτε μπαινει το κωλαρακι στο προγραμμα ξανα... γιατι κρυσταλ χωρις κωλο... μιση εμπειρια...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Συμφωνα με την κριτικη που δεν εχω λογο ν αμφισβητησω σε αυτο το tour δεν παιζει. Επισης οταν ακυρωσα αναφεροντας τον λογο δεν ειπαν τιποτα.
οντως ο κωλος εχει βγει απο τις προσφερομενες υπηρεσιες στο ζουζουνοσαιτ.... κριμας!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
username Crystal
pass ΤΚ9

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ας κανει ο,τι θελει. Εγω δεν το ρισκαρω. Την επομενη φορα πάλι. Αν και ξενερωνοντας, σκεπτόμενος τι παίρνω με τα χρηματα 2h Crystal+anal+CIM ίσως να μην υπάρξει αλλη φορα. Με φύλαξε ο μεγάλος μανιτού και δεν ήρθε χτες, οπότε και δεν έφαγα την ήττα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Crystal χωρίς κώλο, λιμάνι χωρίς μόλο.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361
Τελικα εχουμε κανενα νεο η εμπειρεια απο την Vicky Slovak Beauties?
Δεν έχει καμμία σχέση με τις φωτογραφίες!
Μέτριο πιπίνι.
Άσχεη στο service.Έκανα το τρίωρο ώρα κι έφυγα στα 45 λεπτά.
Το βράδυ στέλνω αναλυτική κριτική.

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Μέτριο πιπίνι.

Πάει και αυτό...τι μας έμεινε τώρα αυγουστιάτικα??????????

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
δεν ειναι και ο lalak εδω να μας πει

Η karamela  ειναι μουφα και γι αυτο τη βγαλανε και απο το σαιτ που την ειχανε ...
Για τις αλλες 2 δεν γνωριζω να σου πω κατι φιλε.
Μηπως ξερει κανας αλλος ?

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
crystal  χωρις κωλο σαλατα διχως αλατι ...

Παλια θα παμε

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361
καλα κατσε να φαει δυο τρεις ακυρωσεις και να δεις για ποτε μπαινει το κωλαρακι στο προγραμμα ξανα... γιατι κρυσταλ χωρις κωλο... μιση εμπειρια...
Εγώ πάντως την σταμάτησα από το προτελευταίο της tour γιατί όταν ερχότανε με τον προηγούμενο ατζέντη αλλά και στα πρώτα της tour με τον ZUZUNA πάντοτε (6 φορές συνολικά) κι αδιαμαρτύρητα μούδινε πίσω τρύπα και την τιμούσα δεόντως (80% του booking εξόδευα εις την οπισθογέμιση).
Πριν από 6 μήνες περίπου, όταν είχε έρθει στην Αθήνα και της τον ακούμπησα μου είπε ότι έχει πρόβλημα κι αρνήθηκε.
Τις επόμενες όμως ημέρες διάβασα κριτικές συναδέλφων για την ίδια και τις επόμενες από την ημέρα που μου αρνήθηκε πίσω τρύπα, οι οποίοι εκθείαζαν το κωλαράκι της κι όπως καταλαβαίνετε ένιωσα πολύ μαλάκας.
Το κακό όπως φαίνεται γενικεύεται και μάλιστα έχει ήδη εφαρμοστεί κι από άλλες ομόσταυλές της πορνοστάρς.
Επειδή λοιπόν μας νομίζουν κορόιδα, όσες στις ταινίες τους ξεκωλιάζονται και εδώ μας το παίζουν πρωκτοπαρθένες τις απορρίπτω κατηγορηματικά από τις επιλογές μου.
Καλό θα ήταν και τα πρακτορεία να αναγράφουν στις υπηρεσίες τους την πραγματικότητα γιατί κι αυτοί θα φάνε μαύρο.
Τελευταία απάτη οι φωτογραφίες της Vicky από Slovak Beauties (πάει χάλασαν κι αυτοί): τελείως διαφορετική κοπέλα από την πραγματική.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Μέτριο πιπίνι.
Άσχετη στο service.Έκανα το τρίωρο ώρα κι έφυγα στα 45 λεπτά.
Ποιητή μου με έσωσες  :cheesy:
Και εγώ που νόμιζα ότι θα ήταν super η Vicky... μου την είχες κλήσει μέχρι τις 10 και έτσι πήρα αναγκαστικά Natasha (το έτερο ατίθασο πιπίνι, έβαλα ήδη κριτική) και τελικά πέρασα αρκετά καλά. Για να μπω και λίγο στο πνεύμα σου :

De malo, bonum. Μετάφραση: από το κακό, καλό

Τα Σέβη μου & Θερμές Ευχαριστίες  :grin: :grin:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Μέτριο πιπίνι.

ειχα ρωτησει την lea για το αν ειναι οι φωτογραφιες ειναι real αλλα ουτε εκεινη ηξερε!
μαλιστα μου ειπε... "i hope so" επειδη δεν εχουν καμια αμεση επαφη agency με κοριτσια για ευνοητους λογους.

μαλλον θα παρει τον π...  :badair:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πανω που σκεφτομουνα,επηρεασμενος ων απο τις διθυραμβικες κριτικες,να κλεισω καρολινα,πεφτει το ματι μου στην τιμη....400 η ωρα ρε !!!!!!!!!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Λυπαμαι μαγκες αλλα δε θα παρω...Το ζητημα δεν ειναι οικονομικο,αφου δοξα το θεο εχω μια ανεση,αλλα ειναι ζητημα διατηρησης της αξιοπρεπειας του τιμιου μπουρδελιαρη....(Δεν ξερω αν δινει λοκο,ΚΙΜ,ΚΙΦ...Δηλαδη με αυτα θα παει 500 η ωρα??)?Μου φαινεται οτι το Σουιντις χαρμονι μας δουλευει.....
Υ.Γ.Οι τιμες διαμορφωνονται απο την αγορα....Να ερθει μια φορα και να παει απατη με το 400αρη,και μετα να δεις για ποτε ριχνει τις τιμες...Αλλα ειπαμε,εχουμε μπλεξει με τον καθε μαλακα πουτανοκαψουρη.... :jerking: :jerking: :jerking: :s&m_1:

tzelen

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
επειδη η karamela μαλλον ελειωσε μπορει να μαε πει καποιος για myra lion η messalina?τι να διαλεξω συντροφοι
Η ML είναι λίγο girl next door από εμφάνιση. Γυναίκα μπιμπελό, μικροκαμωμένη, για κάποιον που δεν είναι παιδαράς με γυμναστήρια, 1.90φεύγα κτλ κτλ είναι ό,τι πρέπι. Αυτό που δε θυμάμαι, όταν την είχα συναντήσει με ζουζουνα, είναι αν έδινε κώλο. Στο νέο site, γράφει ότι δίνει. Τεσπα, δεν είχα περάσει άσχημα αλλά δεν έφυγα παραπατώντας. Εν κατακλείδι, δε μετάνιωσα που δοκίμασα, αλλά μάλλον δεν θα ξανα-έπαιρνα. Ελπίζω να βοήθησα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom