FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 23.305
Αυτη η Angelika Black, τι λεει;;
Αυτή θα «κοιμάται» και εσύ θα γαμάς , αν σε αρέσει αυτό τράβα…
Αυτη η Angelika Black, τι λεει;;
Αυτή θα «κοιμάται» και εσύ θα γαμάς , αν σε αρέσει αυτό τράβα…
Βρε παλληκαρια - συναγωνιστες, επειδη ανεβαινω απο Κρητη την Κυριακη για να σπαταλησω 1-2 χιλιαρικα, τι μου προτεινετε ωστε να μην τα κλαιω???? Εχω προτιμηση στη σουφρα και στο PSE, αλλα δε με χαλαει και το GFE αν καποια ειναι πολυ γλυκια και της ταιριαζει. Θα μεινω μεχρι και την Τριτη. Σκεφτομαι τη Violet, την Tia Carrera και οποια αλλη μου προτεινετε. Σας παρακαλω μονο οσοι εχετε προσωπικη εμπειρια. Ευχαριστω εκ των προτερων......
Αν δεν πετύχει το test με την Violeta πάνε στην Izabella , δεν είναι για πολύ ώρα , δεν μιλάει αγγλικά αλλά είναι καλή…
Kai ομως σαν καλη και καθαρη Ρωσσιδα .είναι πολύ καλή θα έλεγα
απλά δεν δίνει σούφρα για το φίλο που ζητάει...
Kai ομως σαν καλη και καθαρη Ρωσσιδα .
Με λιγη προσπαθια ολα γινονται μονο του σπανου τα γενια δεν .
[/qu
χαχααχα!!!!!!!
κρίμα που δεν με είχες ενημερώσει λίγο ποιό νωρίς!!!!!!!!!!
Καλα ρε εσυ ας γνωριστιτε λιγακι πρωτα αμεσως στα αγρια.Kai ομως σαν καλη και καθαρη Ρωσσιδα .
Με λιγη προσπαθια ολα γινονται μονο του σπανου τα γενια δεν .
[/qu
χαχααχα!!!!!!!
κρίμα που δεν με είχες ενημερώσει λίγο ποιό νωρίς!!!!!!!!!!
Καλα ρε εσυ ας γνωριστιτε λιγακι πρωτα αμεσως στα αγρια.
greetings from G[size=6pt]oF[/size]reta?Κρητικαρε μιας και θα κατσεις μεχρι την Τριτη κανε και το πειραμα Greta .
Κατι μου λεει οτι θα ειναι καλο .
Απο ενστυχτο και μονο μιλαω.
Αλλα εχω καλο απο τετοιο.
xaxaxa
ΦΙλε και συμπατριώτη xouzel η κριτική σου στο αλλο foruμ εκανε πολλους να αναθεωρήσουν (και σε ευχαριστούμε γι αυτό) για τις τουριστιες που ηρθαν στα μερη μας. Ξερω μαλλον δεν θες να ξανακουσεις για αυτές αλλά δωσε αν μπορεις μια τελευταια ενημέρωση για το ποια θα προτεινες για ενα μονοωρο ξανθια ή μελαχροινή
Ευχαριστω προκαβολικά